2008 Kasım Anneleri

dün akşam oturdum kızıma ilk kitabını yaptım
aslında pek kitap sayılmaz ama öle işte
size anlatmadan edemeyeceğim
fikri monterosi eğitimi diye bi başlık var eminim görmüşsünüzdür ordan aldım
dergilerden falan uzun zamandır bebek resimleri topluyordum
3 tane sayfa hazırladım
bi sayfa uykuyu anlatıyo uyuyan bebek resimleri var
diğeri oyunu ondada oyun oynayan bebek resimleri var
sonuncusu da yemek yemeyi yemek yiyen bebek resimleri
hepsini ayrı ayrı yapıştırdım kağıtlara poset dosyalara koyup sabitleyip sağlamlaştırdım aslında yapışkanlı asetatlar var onlarla daha güzel olur da şimdi bulamicam onnardan eylülde okul için kesin alırım o zaman yenilerim zaten kartları
neyse zehra bebek resimlerine bakmayı çok seviyor hazırladığım kartları onun eline veriyorum, her sayfayı o eylemi yapmadan önce ona anlatıyorum su bebek sunu yapmış bu bebek bunu yapmış şeklinde isimler veriyoruz bebeklere o eylemle ilgili şarkılar falan söylüyorum. sonra da o kartta anlatılan eylemi yapıyoruz oyunsa oyun yemekse yemek
daha küçük olduğu için ilgisini uzun süre canlı tutamıyorum tabi
beni bi süre dinleyip kartları direk ağzına götürüp tadına bakıyoalkisalkisalkisbende onu alkışlıyorum hemen çook hoşuna gidiyo bi görseniz:1rolleyes:
başta dil gelişimi olmak üzere bi çok zihinsel gelişimi desteklediğinden eminim
vakit ve imkan bulursanız sizde deneyin mutlaka
şiddetle tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

seraycım maşallah bebişine erken konuşacak demekki benim oğluşta baba aba mama meme ama diyor bayağıdır

canım ya çok tatlılar dimi?
bizimki babba da diyordu unuttum yazmayı ama daha doğru düzgün anna demedi. ye giydir,yıka, bak, büyüt, anneden önce baba desinler.
hiç adaletli değil bu:dilcikar:

seraycım demek bişeyler söylemeye başladı maşallah
piroş gel filan demiyo ama gel babası yapıyo eli süerkli açılıp kapanıyo çiğ köfte sıkıyo sanki:))

o da birkaç güne başlar bişeyler demeye. Zaten 6. ay girer girmez ne kadar hızlı değişiyorlar aklım almıyor.

benim kuzuda anne diyo
gözümün içine bakıyo çok aşık ayol bana bu velet anne diyo aldırıyo kendini sıpa Allah ayırmasın sağlıkla huzurla inşallah onlar olamsa hayatın tadı tuzu olurmu acaba

yerim onu ben annesi.
benim kız da baba aşığıydı, neyseki oğlumda bana çok şevkat gösteriyor,
o da babacı olsa iyice bunalıma gircektim kesin.:1rolleyes:

Elifdem canım bebeğinin bişeyini unutma sakın.
Orası bana biraz vasat geliyor, her istediğini bulamayabilirsin canım.
Üstelik çok sıcak, çok dikkat et.
Bizde geçen sene haziranda ordaydık, çocuklar kavruldu vallah, otelin mutfağından yoğurt alıp sürdük.kaydirigubbakcemile3

Birde İngilizlere bakıp ''salakmı bunlar, çocuklara uzun kollu giydirmişler dedik, havuzda sörf kıyafetiyle yüzüyolar'' ama onların çocuklarına hiçbişey olmadı.:1rolleyes:

derincim karbonatlı suyu çok küçükken doktorumuz söylemişti pamukçuk olursa temizleyin diye ama bu seferki onla geçecek gibi değildi doktorumuzu aradım ilaç alacak eşim eve gidince yapacağız

elifçim iy yolculuklar cnm bende bakıyorum arada o topiğe çok güzerl şeyler yapıyolar bende kızıma alibabanın şarkısını söyleyip bitaraftanda söylediğim hayvanın resmini gösteriyorum büyüseler daha çok anlıycaklar....

elifçim iy yolculuklar cnm bende bakıyorum arada o topiğe çok güzerl şeyler yapıyolar bende kızıma alibabanın şarkısını söyleyip bitaraftanda söylediğim hayvanın resmini gösteriyorum büyüseler daha çok anlıycaklar....

pirayecim saol canım
evet yaa anlatıyorum anlatıyorum kızıma ümitle dönüp bakıoyrum o naapıyo haaaaaammm direk ağzında kartlar
ben naapıyorum ben de direk onun ellerini ham ham hamham..
büyüse daha çok annicak dediğin gibi

Back
X