- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #39.821
tavuk çıkarttım buzluktan şinitsel yapacam azda pilav yeter çorbam var salata tatlıda alır bugünlük bu yeter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasmincim ve andina canlarım işiniz çok zor valla ne diyeyim allah ıslah etsin kaynanalarınızııı
Andinacım sustum sustum ama birikince patladım.Bir daha da konuşmadık.Hoş bazen konuşmasak bile laf atıyo.Susuyorum.Kocamın hatrına.Hoş o beni hiç kollamaz.Ben karışmam der.Ne yapıyım canlarım.Ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidecez.
denizimin anası , eşin duygusal , hayal dünyası geniş , iyi kalpli , dışa dönük bir şahsiyet , kuzunla gayet iyi anlaşırlar ne de olsa ikisi de su burcu..
sen toprak grubu ailesinden bir boğa olarak akrepin zıt burcusun , akrep-boğa birbirrine dayanamzlar ama birbirlerini de ölesiye severler öyle diyim.. boğa kadını yaratıcıdır , sanatçı ruhludur , el yazılarından bile belli ederler kendilerini , ağırbaşlı ama aynı zamanda çılgındırlar , hafif tembellik vardır daha doğrusu tembellik demiyim de miskinlik diyim ben ona , ağırdan alırlar işleri ama ellerinden de birşey kurtulmaz , yaparlar , çalışırlar , kendilerine özgü değişik tarzları vardır , giyime kuşama çok düşkündürler , bıcır bıcır olurlar , dediğim gibi akreple zıtsınız ama iyi anlaşırsınız , akrebi gücendirmemen gerekir , ne de olsa o bi akrep yani.. eşinle de hayal gücünüz aynı , olaylar karşısında sen biraz daha akılcı davranmak zorunda kalıyorsundur , evin işlerinde falan da kararları senin vermen daha iyi olur hayat.. öptüm şekerim
kalimerocum şimdiden teşekkür ederim beğeniriz sen hiç canını sıkma eminim hepimiz zevkli insanlarız
bu aradaaa doğum günün kutlu olsun cicim şimdiden nice mutlu senelere sevdiklerinle
kalimerocum doğum günün kutlu olsun nice seneleree
kalimerocum yeniş yaşını kutluyorum, nice güzel senelere canım..