2008 Kasım Anneleri

anam beşirrrrrrrrrrrrr görmüşşşş kitapla aynı gidiyolar

azocum çok geçmiş olsun
bencede hemen karar vermeyin ameliyat için
bir dra daha gösterin özelliklede dünya göze ben bu konuda hiç güvenmiyorum kimse kusuruma bakmasın para çekmekten başka yaptıkları bişi yok
anatoliaya götürebilirsiniz benim çevremde gidenler çok memnun

Azo'cum geçmedi i hala çapağınız. Bak o zamanlar da konuşmuştuk. 1 yaşına kadar zamanı var bu işin diye. Hem amelliyat değil sadece narkoz vermeden daha basit bir operasyonla halledilebileceğini okumuştum bir yerlerde.

julicim geçmedi yaa.
ama 2 dr.da 1 yaşına kadar geçmezse geç kalınmış olabilir dedi.
hele bu günkü dr. bayağı tıkalı görünüyo kanal, artık ilacada cevap vermiyosa daha fazla beklemenin anlamı yok demiş..

mmf cim baktım şimdi.site virüslü giremiyorum.
nerde bu hastane?

julicim geçmedi yaa.
ama 2 dr.da 1 yaşına kadar geçmezse geç kalınmış olabilir dedi.
hele bu günkü dr. bayağı tıkalı görünüyo kanal, artık ilacada cevap vermiyosa daha fazla beklemenin anlamı yok demiş..

mmf cim baktım şimdi.site virüslü giremiyorum.
nerde bu hastane?

altunizade de canım sana uzak herhalde ama
bende lazer için oraya gitmeyi düşünüyorum
bide türkiye hastanesinde sanırım sinandı ismi dünyaca ünlü bi dr yurt dışından bile o dra geliyolarmış netten bi bak istersen

azocum çok geçmiş olsun cnm.bende tg dehaberlerde görmüştm.bebeklerde göz pınarlarında tıkanıklık çok sık rastlanan bi rdurummuş.çok basit bir operasyonla halloluyormuş.

ayy evet yaa,ama benim aklıma gelmişti beşir olabileceği.ben kitabını okumamıştım,sonra noolcak kız maytabım .))

Azo çok çok geçmiş olsun bebeğine, Allah daha beterinden korusun bebeklerimizi, bence de 3. dr.da ameliyat derse yaptırın ama ben de sanki ince uzun bir çubukla anestezisiz falan kanallar açılıyormuş gibi hatırlıyordum da, şimdi eşime sordum onun gözünde de varmış tıkanıklık aynen onun anlattığı gibi yazıyorum.
anestetik bir damla damlatmışlar, ince bir uçlu enjektör gibi bişeyle sıvı sıkmış, genizinde yanma hissedeceksin demiş dr. ve açılmış,
senin yazdıklarını anlattım eşime dediki bebeği tutmak zor olduğu için hafif anestezi vereceklerdir muhtemelen bebeğe, ve özel bir merkezse bu olayı ameliyat diye anlatmışlardır dedi, malum para olayı giriyor işin içine.eğer daha farklı bir göz hastalığı değilse ve benimki gibi tıkanıklık açacaklarsa hiç endişelenmesin annesi ağrılı bir işlem değil dedi.

azocum çok geçmiş olsun cnm.bende tg dehaberlerde görmüştm.bebeklerde göz pınarlarında tıkanıklık çok sık rastlanan bi rdurummuş.çok basit bir operasyonla halloluyormuş.

ayy evet yaa,ama benim aklıma gelmişti beşir olabileceği.ben kitabını okumamıştım,sonra noolcak kız maytabım .))

beşir hastalanıcak yataklara düşücek
en sonunda ednan beye sölicek ve ölücek
ednan beyin öğrendiğini duyan biter intihar edicek behlül kaçıcak falan
ama bu sezon bitmez bu dizi
oyüzdende uzattıkça uzatırlar

Azocum ağrılı bir işlem olmadığını ben de duymuştum bir ara ben de çok araştırmıştım biliyorsun. ınşallah geçer cabucak. Bize de haber ver.

Bu akşam ne kalabalığız böyle. Ya ben kaçırdım aşkı memnu yu eşim mustafa belgeselini açtı bir de başından kalkmayacaksın dedi. Esir etti beni vallahi. Kız perişan oldu uykusu geldi neymiş ben belgesel seyredicem :))) Neyse kapattım artık yarısında kızı uyuttum sonra sizin yanınıza kaçtım.

şişştt neler oluyor burada demeyeceğim geçmişe şööööleee bir baktımm

öncelikle kalimerocum doğum günün kutlu olsun tatlım ailen ve sevdikerlinde beraber daha nice yaşlara

denizannem yavru için teşekkür ederim haftaya gün tayın edelim ve yapalım organizasyon ve katılmak isteyen tüm kasım analarını da beklioıss (kalimero bak sen de yakınsın mmf sen bizim buralara geliosun hani bahsetmiştin ya bir durak libadiye caddesinde şimdi ismini unuttuğum şu avizecinin üstü o bana yakınmış geçen gün keşfettim :)) )

azocum geçmiş olsun tatlım ama mmf e dünya göz hakkında katılıyorum benim güvenmediğim para tuzağı olan iki hastane acıbadem ve dünya göz .. allah muhtaç etmesin ama zorda kalmadıkça gitmem ikisine de .. başka bir iki doktora daha göterip ameliyata öle karar verin derim tatlım ..

eşlerin kahveye gidişi konuşulmuş.. şu denizannemin kocasından bir tane de bende var .. hayatta bensiz bir yere gitmez bazen öle özeniyorum ki çıksın akşamları bensiz bişeyler yapsın die ama yok anca beraber kanca beraber bizde..

ecemimcim sana da geçmiş olsun tatlım yaa. ayrıca şoklardayım bu akşam misafirin yok çekirdek aile başbaşa kalmışsınız .. :))

başka unuttuğum var mı??

zaten beşire öyle bişeyler olacağı belli ama bence bihter intihar etmez,o kadında o göz yok anacım:) aynı yaprak dökümü gibi değişitiriler bunu da.bu arada ben dün akşam yaprağı seyredemedim ya.tekrarına denk geliriz inşalalh.bu arada şuan da hanımın çiftlğinin tekrarı var,onu izliyim diyodum ama sizinle muhabbet etmekten izleyemedim :))

bugün cimcimem beni işten almaya geldi
daha doğrusu biraz zorunlu geliş oldu .. patronum saolsun kendi oluşundan kalma tüm hikaye ve eğitici kitapları benim baskılarıma dayanamayıp getirdi.. artık kocaman bir kütüphanemiz oldu :))bunları da ben tek başıma eve götüremeyeceğim için eşim hem onları almaya geldiben de rahat rahat annemin evinin yolunu tuttum :))
cimcime tüm ofisi birbirine kattı allahım o ne nazlar işveler cilveler .. bu kız erkeklere ayrı işve cilve yapıyor yaa .. tepelerinden inmedi çocukların :)) bir de sürekli dansöz edasında bilek kıvrılıp kıvrılıp duruyor .. neyse ofisten çıktık ama ben yolda cep telefonumu ofiste unuttuğumu farkedince anneme yöneldik arkadaşı aradım telefonumu o aldı akşam ondan almak için annemle yakın oturdukları için akşam ondan almaya karar verdik .. anneme gitmek iftar yönünden isabetli bir karar olmuş :)) kuzenim annemdeydi onun da arkadası iftara geldi oohh kız kıza epey bir sohbet muhabbet ettik .. iyi geldi..

aa adanan odaya doğru ilerler odadan silah sesi duyulur bihter layığını bulmuştu falan diye konuşuyolar sonra kızıyla bende hep intihar etti diye kaldı aklımda yanlışda olabilir uzun seneler oldu 15 sene kadar:))

kızlar ben sanırsam buluşmalara falan katılamam
kocama akşam söyledimde haydi yaylan bakalım dedi bana

Kalimero doğum günün kutlu olsun canım.

Lelal yazınca gördüm .

Lelal kıs benimkide bensiz hiçbiryere gitmezdi.Çok sıkıldım bu huyundan.Çok kavgalar ediyorduk.bi yerden sonra sınırı aşıyor.

Şimdi iyi çok şükür.tahtaya Vurayım :)

Böyle daha iyi walla.

Back
X