2008 Kasım Anneleri

bende bugün çupra hayalleri kuruyordum yaa demekki balıksamışız biz :DDD
Ben hamsi beceremem.Zaten çooookk sonradan yiyebildim balıkları.

Küçükkken midem hiç almazdı.zamanla alıştırdım kendimi.ıyi yapılırsa bayıla bayıla yiyorum şimdi.

Azocum faceim yok canım benim :(( Olanlar yazar inş.

Neyse dark ta kaçar :)))) Az bakalım benimki bekliyo pusuda :DD

ıyi geceler

yaa kızlar bende yaklaşık 1 aydır boynumu sağa sola çevirirken çatır çutur ses geliyo sanki omugamın bitimiyle beynimin başladığı yerden bu ne olaki acaba netten baktımda bikaç kişi sormuş drlara da boyun düzleşmesi demişler eşimde var o ama hiç öle şikayetleri olmadı onun başka şikayetleri vardı

günaydın kızlar.
ilk ben düştüm bu sabah:)
hava çok güzel hiç yağmur yağacak gibi değil..
mmf cim ihmal etme çevremde boyundan rahatsızlığı olanlarda ya doyun düzleşmesi, yada omrilikte eğrilme teşhisi kondu..(arkadaşım, görümcem)
ha seninki hafif bir kireçlenmede olabilir ama ihmal etmemek lazım.
geçmiş olsun cnm.

andinacım çok çok teşekkür ederim aynen dediğin kendi işini kurdu kocişkom tabi sonra kapattık 1 yıl issiz kaldı sözümü dinlese keşke para konusunda hiç takmaz alırız ederiz yaparız yaparda istediğim herşeyi yapar muhakkak ama bununda ucu gene bize dokunur mert 23 kasım da doğdu 22 kasım akrapin son günü senin derdin sana yete ayy bide yorum istiyoz kıs ne alemim sağol cnmopuyorumnanaktan

canımcım rica ederim ne demek zevktir benüm için :jeyyar:

andınacım en gec dogum yapan kasım annesı benım sanırım cunku 41.haftam bıtmıstı ve artık sunnı sancıyla 1 aralıkta dogum yaptım.oglum yay burcu ben boga babamız da yengec bız nasılız.superrız dımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bııraz daha gecmıse bakım neler olmus dıye.bu arada askı memnuya da bakıyorum ama reklamdan sınır bastı benı delikafadulden

ay canım evet süpersiniz , yengeçle boğa iyi anlaşır zaten yengeç ailesine düşkün iyi bir burçtur , yay sizi biraz zorlayacak özellikle fazla duygusallığa gelemeyen bi burçtur ama iyidir yay da yerimseniben

ecemim geçmiş olsun cnm.bende çok sık sistit olurum.bol bol su içmek gerekiyo iltihabı atmak için.en iyi çözüm bu.o anki sancını ise ılık duş alıp ben havlu ısıtıp koyuyorum.dene istersen.çocukluğumdan beri hep olurum..

kızlar bende oğlanı uyutup geldim.aslında moralim çok bozuk ve böle durumlarda hemen yatar uyurum(herkesin uykusu kaçar..)

hatırlarsanız daha öncedende bahsetmiştim:
kaan ın göz pınarlarında tıkanıklık var doğduğundan beri ve sürekli sulanıyo,çapaklanıyo.ilk 6 ayda geçer dedi dr.
2 ay kadar önce sağ gözü iyileşti çok şükür.
ama sol hala aynı hatta son zamanlarda resmen sürekli iltihap gibi çapak akıyo çocuğun gözünden.
eskiden oyunla falan kandırıp masajını ve temizliğini kolay yapıyoduk.
şimdi onlarada kanmıyor ve kıyametler kopuyor.
dün akşam baktım baya kızarmış etrafı ve hala çok çapaklı.
eşimle konuştuk ve bugün dünya göz hastanesine götürdüler kayınvalidemle.
(daha önce doğum yaptığım nisa has. götürmüştük göz doktoruna ama onu pek beğenmemiştim.
üstün körü muayene etmişti.)
bu dr.da aynısını sölemiş.eşim değişik antibiyotik damlalar kullandığımızı ama artık fayda etmediğini sölemiş.dr. normalde 18. aya kadar bekliyoruz geçer diye ama bu geçmeyecek gibi görünüyo.ameliyat edilmesi lazım demiş.
15.dk bi operasyonla göz pınarına girip açacaklarmış.narkoz verilecekmiş ve 3 saat kadar hastanede bekletip taburcu edeceklermiş.
muayenede sol gözünde yarım derece diğerinden farklılık görmüş birde..buda ileride göz tembelliğine yol açabilirmiş.
bunun içinde 18.ayda tekrar kontrol edilmeli önlemler alınmalıymış.ozaman ilerlemesi önleniyomuş.
eşiminde sol gözünde tembellik var ve zamanında farkedilmediği için şimdi tedavisi yok.gerçi eşim çok iyi görür.sanırım diğerini geliştirdi..

şimdi karar verdik ve görümcemin çalıştığı memorial hastanesinde fiyatlarıda öğrenip ikisinden birinde ameliyat ettiricez.
allah daha başka dert vermesin.
dr. bebeklerin ilk göz muayenelerinin 10.ayda olması gerektiğini,sonrasında 18.ayda vs. böle periyodik aralıklarla devam etmesi gerektiğini sölemiş.
sizlerde götürün bence muayene ettirin..

azocum çoook geçmiş olsun , umarım çok kolay atlatırsınız ameliyat olayını a.s.

bende yatıyorum
gece gece moralim bozuldu ağladım zaten ..şimdi uyu uyuyabilirsen ..
herkese allah rahatlık versin .

canım hayırdır ne oldu ?????????

yarına kara cuma diyolarmış tööbeee
sel felaket afet olcakmış haberlerde duymuş

sorma maytabım hava pek serin zaten ilk defa bu sabah üşüdüm pantalon falan giydim , çok yağacakmış hadi hayırlısı

herkese günaydın :1hug:

gunaydınnn
bugun benım dogum gunum
kutlayan tum arkadaslara tesekkur ederım
dun kı gafımdan sonra aksam kocıs benı ıftara goturdu bır arkadasımıza davetlıydık
hıc sesını cıkarmadı cok salon beyefendısıydı kendısı
ben daha da yerın dıbıne soktu ya ben de optum sarıldım falan ama hıcbır sey soylemedım

dun gece yattım o da banyodaydı kı odaya geldı sarıldı yatakta bana ve saat 12'yı gectı hayatım dogum gunun kutlu olsun dedı
uykuluydum tsk falan ettım uyudum
sahura kaldırmadı benı ben oruc tutmadıgım ıcın
sabah benı kaldırdı yıne optu kokladı yıne kutladı
aksam yola cıkıcaz gun ıcındede kımseyle program yapma dedı
sevıyorum ben bu adamı yaa :asigim:

andısım dedıklerını okumamıstım ama yıne de yaptım
hos bana dun hedıye almaya cıktıgını soylemıstı ama bu saate kadar bır hedıye falan vermedı
sanırım kendınce hazırlanıyor
normalde ogleden sonra cıkcaktık yola ama evın kıraya verılmesı lazım ve yenı kıracılarımızla tanısacakmısız
onun ıcın aksam uzerı yola cıkıcaz dedı

öncelikle kalimerocum doğum günün kutlu olsun tatlım ailen ve sevdikerlinde beraber daha nice yaşlara

Kalimero doğum günün kutlu olsun canım.

Lelal yazınca gördüm .

tsk ederım canlarım a.s.

azocum gecmıs olsun canım
ınsa allah erken teshıs ve tedavıyle sorunsuz atlatırsınız canım

yapısık ıkız kocalardan bırı de benım kocam
arkadslarının hepsı evlı oldugunda genelde bız aılecek gorusuruz
tek basına hıcbırı de cıkalım demezler genelde
mangal partısı eslıgınde basbasa kalırlar arkadaslarıyla

bense arkadaslarımla yalnız gorusmek ısterım ama vakıtsızlık benı mahvedıyor
aksamları gorusemıyorum pek ıstesemde kıskanc kocam bır arıza cıkarır hemen

günaydın kızlar..
tam 08.15 den beri geçmişi okuyorum:)))
maaşallah ne kadar çok yazışmışsınız anlatamam..
ama ben yine nerdeyse okuduğum herşeyi unuttum gibi..
Dur bi kafamı yoklayım...evet..
azo bebişine geçmiş olsun canım..En kısa zamanda inşallah operasyonu olur ve düzelir..
kalimero doğum günün kutlu olsun..Nice mutlu yıllara..a.s.a.s.
andina bi ara bizim burçlarıda yorumlasan canım..Daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım
ben oğlak, koçiş ikizler, bebiş akrep..
ecemim dün çekirdek aile başbaşaymışsınız..ınşallah devamı gelir..Sizin misafirede acayip kıl oldum..Hem oruç tutmuyor, hem sahura kalkıyor ve sabah olunca sizden kahvaltı bekliyor..Böyle düşüncesiz insanları görünce çıldırıyorum..Allah yardımcın olsun arkadaşım..
yasmin kaynanan ne fenaymış canım..Allah yardımcın olsun..
çok şükür benim kaynanam etlime karışmaz, sütlüme karışmaz..Zaten başka şehirdeler..Burda olsalarda bişey değişmezdi sanırım..O konuda kendimi şanslı sayıyorum..
Bende küs olduğum zamanlarda kocamın yanında yatmak istemem..Ve çoğunluklada ayrı yatarım..
ınşallah unuttuğum bişey yoktur..

aşırı derecede başım ve sol böbreğim ağrıyor...
Başım uykusuzluktan ağrıyor kesinlikle..
Böbreğimde kum var..Arasıra o hareketleniyor..Hatta hamileliğin 7. ayına doğru hastanede de yattım bu yüzden..Öyle iğrenç bi ağrıki anlatamam..Biraz daha artarsa bu seferde mide bulantısı ve kasıklarda ağrı ekleniyor bu ağrıya..ınşallah geçer..

gece yarılarına kadar oturup çene çalarsanız böyle sabah kalkıp buralara gelemezsiniz...
tek başıma kaldım buralarda..
oyyyy oyyyyy
kimseler yokmu daha
oyyyy oyyyy
hadi kızlar gelin artık
oyyy oyyy
hilal kızın kafası çok bulanık...

günaydın
bugün işteyim ve çok işim var o yüzden ancak yazabiliyorum
geçmişi okuyamadım valla çok çalışmış eller ve çeneler
bir tek ;
miniğim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla sıhatle inş.
azocum geçmiş olsun en kısa zamanda kaan bey kurtulur bu durumdan

Günaydın kızlar.Herkes nasıl?Sabah sabah patronun fırçasıyla başladık güne.Ya bazen kendimi külkedisi gibi falan hissediyorum.(Şişman bir külkedisi ama:))

Azocum geçmiş olsun canım.Allah devasız dert vermesin.Güzel oğlun düzelir hemen.

Kalimerocum doğum günün tekrar kutlu olsun.Ne ballısın canım ya.Şu kocaları tanıştırsak.Belki benimkine el verir.Azıcık düzelme olur kazma kocamda.Ne dersin?

Hilalcim ben kocayla küs olduğum için değil horladığı için yatmadım birkaç gün.Ama dün teşrif edip yanına yattım.Kaynanaya gelince harbiden çok sevgisiz biri.Bazen şunu der;ıNSANLARDAN BıR KERE DAHA NEFRET ETTıM:((

Bugün biraz yoğunum ama arada sırada bakarım canlarım.

Herkese iyi çalışmalar...

gunaydın sekerler

azocum cok cok gecmıs olsun insallah amelıyetla bunu atlatırsınız

mınık kalımerocum dunde kutlamıstım ama tekrar kutluyum dogum gunun kutlu olsun

hılal cım gecmıs olsun tez zamanda allah ıyılıgını versın

gazete okuyorum canım cok sıkıldı dıla bebek annesının elınden kayıp sel sularına karısıp kaybolmus

cok kotuyum aglıyorumm allahım sen evlatlarımızı bıze bagısla acısını gosterme

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
ya aslında nankörlük değil bu .. evet beraber bişeyler paylaşmak güzel ama ben mesela arkadaşlarımla akşamları da olsa dışarı çıkıp yemk falan yiyip geliyorum.. mesela yarın akşam liseden çok samimi kızlarla yine buluşmamız var akşam yemek falan yenecek. yani ben yaparken onun çıkmaması benim zoruma gidiyor .. o da çıksın arkadaşlarıyla arada deşarj olsun gelsin. nasıl biz kız kıza bişeyler paylaşıyorsak onların da mutlaka erkek erkeğe paylaşacakları şeyler vardır diye düşünüyorum. ama yok benimki ev kuşu. ver eline bilgisayarı discoveryi adam bütün gün evde kalabilir hiç sorun yok onun için ..

Aynı benimki yaa insan evde sıkılmaz mı hiç .Benimki de dicovery manyağı..Ben de laylay lom gidelim gezelim,arkadaşlar gelsin yensin içilsin modundayımdır.O hiç eksikliğini hissetmez..Hoş bu küçük yerde ben de onun gibi oldum ama geçici bir süre buralardan bi gideyim döneceğim eski halimezemuszemuszemuszemus

elifcim sağol senin kızınada geçmiş olsun.ben daha yeni anneyim ve her geçengün çocuğum için dahada endişeleniyorum.
ama onun için daha çok fedakarlık yapmam gerektiğini ve sebatkar olmam gerektiğini biliyorum.en ufak bişeyleri olsa canımızdan can gidiyo.ee böle böle büyüyecekler ve bizde anne olamyı öğreniyoruz..

ecemim sende sağol cnm.dediğim gibi bu 2.hastane ve dr.vede görümcemin orayada götürücez.
ben netten araştırmıştım ve çevremdede olanlar var.geçmezse çubuk gibi bişeyle kanala giriyolarmış.2 kez bu operasyon tekrarlana biliyomuş.olmazsa 2 yaşından sonra daha büyük bir ameliyat..
dr. bugün şimdi bu operasyonu yaparsak başarı şansı % 90 iken 18.ayda % 80 demiş.
diğer dr.da aynı şeyleri sölemişti 6.ayda.
9.ayı doldurunca getirin 1 yaş geç olabilir demişti.
kimiside 1 yaşından sonra geçer diyo ama nasıl güvenebilirizki?
ya geçmez ve geç kalınmış olursa?

ooffff offf..
bilmiyorum..

Canım çok basit bir operasyon hiç dert etme ileride pişman olmaktansa.şimdiden yap kurtul.Ama tabii ki doktor tercihlerini iyi değerlendir.

ecemim geçmiş olsun canım

benim eşimde hiç gitmez kahveye hatta bensiz hiçbiryere gitmezde diyebilirim

Aynı benimki ...

kızlar çok kötü kasıklarım ağırıyor yine idrar yolları enfeksiyonu oldum herhalde o kadarda dikkat ediyorum canım çok yanıyor bana yine doktor yolu gözüktü offffff hiç sevmiyorum hastaneye gitmeyi...

Geçmiş olsun canım.bol bol su iç.ihmal etme doktora git canım.

löynnnnnnnnnnnnnnnnnn geldim ben:)))

bu kocalari varya atican bi kuyuya sonrada vericen atesi:))

yok bu konuda hakkini yemeyim benim kocam gitmez hic kahveye,zaten sigara icmiyor..

he baska seyleri icmeye gider,giderde ona vakti yok zaten garibimim..

vakit bulsada gitmez ama kahveye cünkü sevmiyormus,halbuki ben bazen esi hergece hhergece

kahveye giden arkadaslarin esine bazen özeniyorum..tamam sacma bisiy ama hani nebilim

enazindan bi ortamlari oluyor..benim koca kafa yalnizca bi dernek var onun disinda bieyere gitmiyor.

esas asosyal burada yani :)))))))))))

Yok canım kahveye gidenlere hiç özenmiyorum da..Arkadaş eksikliği hissetmiyorlar ya ona yanıyorum ben.

benimki bensiz hiç bir yere gitmez,heleki kahveye filan hayyat gitmez,nefret eder kahveden.bide sigarada içmediği için,çok rahatsızmolur dumandan filan.gerçi artık sigara yok oralarda ama olsun gitmez.gidenlere de çok şaşırır.canlarım sakın yanlış anlamayın da bende hiç hoşlanmam şahsen,evini eşini bebeğini bırakıp,elin herifleriyle daha mı iyi vakit geçiriyor yani düşünürüm

Allah allah ne kadar çok varmış benim kocam gib yavv..sevindim valla ben de bi tek benimki böyle sanıyordum.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

mmmf erkekler kahve deyince akılları gidiyor gerçi benimki ankarada hiç gitmez ama kırşehire gidince her gün kahvededir bende orda çok kızarım gezelim diye ama sen git istediğin yere der 2 çocukla nasıl gezeceksem

Kırşehirli misiniz ecemim?

banada yenidank etti daha başlamadımı dizi
uyuz varmısın yokmusuna bakıyodu bende unuttum
birazdanda kahve köşelerine gidicek gıcık
asosyalherif kahve deyince sosyalleşiyo birden nasılsa
bigünde demiyo çay içmeyegidelim biyere diye

Yazık kuşum sana ya..Kavga çıkar gitmiycen diye..kötükedihüsokötükedihüso

Hilalim geçmiş olsun ya.Sancılı bir durumdasın.Allah yardımcın olsun, şifa versin.Amcamın damadında da vardı.Çankırıdan özel bir su getirttiler.Sonra döktü kumu.Ben bi soruyum canım.

gunaydın sekerler

azocum cok cok gecmıs olsun insallah amelıyetla bunu atlatırsınız

mınık kalımerocum dunde kutlamıstım ama tekrar kutluyum dogum gunun kutlu olsun

hılal cım gecmıs olsun tez zamanda allah ıyılıgını versın

gazete okuyorum canım cok sıkıldı dıla bebek annesının elınden kayıp sel sularına karısıp kaybolmus

cok kotuyum aglıyorumm allahım sen evlatlarımızı bıze bagısla acısını gosterme

Amin canım.En büyük acıyı tatmış.Allah göstermesin hiçbir anneye.

günaydın kızlar dün bilgisayar bozuldu kafayı yedim bütün gün giremedim valla geçmişede bakamadım henüz oku oku bitmez valla biraz kopya çektigim kadarıyla
minik kalimero dogum günün kutlu olsun
azocum sizede geçmiş olsun
biraz bakayım bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız

Back
X