2008 Kasım Anneleri

amanda aman masal da dinlerlermiş :)

ya benim kız gece durup dururken yatağın içinde uyanıp oturuyor ,sanki uyuyan o değil cin gibi ,tekrar ayağıma alıp sallıyorum ,son zamanlarda bunu huy edindi ..gecede en fazla iki kez yapıyo bunu ,aç filan desem o da değil emmiyoda ,neden olabilir ,bir sıkıntısı da yok ağlamıyo aksine gülüyo :)))

Oy annesinin kaymaklısına bak. Evet dokunma alışkanlıkları hepsinde var Nazlıcım. ılle dokunacaklar :))

Eylül tatlım bebişler kalkmaya ya da oturmaya başladıkları andan sonra gece bunu sık sık yaparlarmış. Bilinçsiz tabii. Sadece yapabildikleri için. Başarabildikleri için yani. Bizimki de kalkıyor ayağa yataktan tutunup, veh veh veh diye yataktaki bize sesleniyor. Neyi vereceksem artık ne istiyorsa. :))) Ben de sallamadan uyutuyordum 2 hafta anneannede yine sallamaya alıştı.

O değil de bakalım bu yıl ne zaman kombiyi açmaya başlayacağız. Bir dahaki aya kadar sarkar inşallah. Geçen yıl doğalgaz parasından kafamızı kaldıramamıştık. Bu yıl o kadar çok yakmamayı düşünüyorum.

selam milet
anca düştüm valla
fırına dalyan köfte attım tarifine bakmaya geldim hihii bakıcam eksik bişey varmı kulağımı tersten kaşımış gibi oldum ama
bizimhaydutta kaç gündür gene durup dururken ağlamaları gece uyanıp nerdesiniz uleyyn diye nara atmalarından sonra bugün baktım el komple ağza giriyo yan tarafa doğru gidiyo baktım ya köpek dişlerini ya onun yanındakilerden biri acaip kabarmış diş gözüküyo akşama sabaha çıkıcak ne terso bu yaa ortadakileri patlatmadan köpek dişini çıkarcak herhalde jelibon vampir nolcak

ay juli bunu bilmiyordum bak ,yani normalmiş öylemi ,gece gece bu başarısını kime kanıtlayacaksa artık :))) birde gündüz uykularında da uyanınca yatağa tutup kalkıyo ardından çaat diye bi ses ,emziğini alıp karşıdaki gardropun aynasına fırlatıyo ,o sesi duydummu uyandığını anlıyorum..bana haber veriyi heralde ,bağırması yeter aslında ama bu da bi başarı göstergesi olabilir..:))kaydirigubbakcemile3

mmmf bacım eline sağlık cicim ,bende severim dalyan köfteyi ama kocam köftede yumurtanın ne işi var der yemez ,o yüzden yapmam..sana afiyet şeker olsun..

ay bende bi köfte öğendim dün bugün onu yapabilme ihtimalim var ..daha yemek yapmaya başlamadım da :kedi:
milföyde patlıcanlı küüftee :)) burda var tarifi çok güzel görünüyo ,yaparım heralde..

deli gibi gezdim ve şu an çook yorgunum kafamçokkarıştı
geldiğimden beri mutfaktayım bizde bu akşam;
çorba
kuru fasulye
pilav
cacık
ıspanaklı bbörek var maytabımın tarifini yapıyorum bakalım inş. becerdim

kızlar herkese selam.bugun anca gırebıldım.esım suprız yaptı dun ankaraya geldı 1 gunlugune oglunu ozlemıs ama bugun gıttı.haftaya bayrama gelcek sonra beraber evımıze donecez ınsallah.

Kızlar ben hem fotoğraf makinası özelliği hemde kamera çekimi iyi olan bişey almak istiyorum.

Aynı zamandada kullanımı kolay olsun vede her zaman yanımda taşıyabileceğim birşey olsun istiyorum.

Bizimki eski makinalardan pilleri şarj ediyoruz.Kullanmayınca boşalıyor.Çıkar şarj et tak çok zor oluyo.

Ne önerirsiniz?

cnm bız sony nın cyber shot 7.2 megapikselini kullanıyoruz ve sarjı ınanılmaz uzun gıdıyor sarjıda cok kolay.ama 7.2 megapıksele gerek yok gozle zaten cok anlasılmıyo daha dusuk megapıksellını alabılırsın cnm.kesınlıkle tavsıye ederım.

julicim sağol canım..
bende yeni uyuttum oğlanları..
evet havalar soğudu bende uzun kollu badi ve altına pantolon giydiriyorum artık..
ama hastalanmadan önce kısa kollu ile geziyorlardı evim sıcak diyordum ama gece çok açıyorlar kalın giydirsem terliyorlardı bende bilemedim bu ara nasıl giydireceğimi..
maşalah banusuya masallda dinlermiş bak sen..:))) kaan beyde sabah karşı yanımıza getirdim çünki yatağında çok mızıldandı keremi uyandıracaktı oda öyle masal anlatsam dinler o zaman bende ona tatlım kaymaklım diye konuşup okşuyarak uyutuyorum koynumda.. birde illa bana dokunacak..:))
gerçekten büyüyor minik bıdıklarımız...

cnm masallah bebıslerıne bizimki ne masal dınler ne benı.varsa yoksa donsun dursun yatakta :ecrin_bebek:

Oy annesinin kaymaklısına bak. Evet dokunma alışkanlıkları hepsinde var Nazlıcım. İlle dokunacaklar :))

Eylül tatlım bebişler kalkmaya ya da oturmaya başladıkları andan sonra gece bunu sık sık yaparlarmış. Bilinçsiz tabii. Sadece yapabildikleri için. Başarabildikleri için yani. Bizimki de kalkıyor ayağa yataktan tutunup, veh veh veh diye yataktaki bize sesleniyor. Neyi vereceksem artık ne istiyorsa. :))) Ben de sallamadan uyutuyordum 2 hafta anneannede yine sallamaya alıştı.

O değil de bakalım bu yıl ne zaman kombiyi açmaya başlayacağız. Bir dahaki aya kadar sarkar inşallah. Geçen yıl doğalgaz parasından kafamızı kaldıramamıştık. Bu yıl o kadar çok yakmamayı düşünüyorum.

bunu bende bılmıyordum dogrusu julıcım.benımkı ondan sebep huy degıstırdı demekkı CADIARZU

merhaba kızlar
çok yoruldum ya dışarı çıktık gelincede yemek telaşı ayakalrım ağrıyooo
bakırköyde andinayla kocasını gördük dayanamamış gelmiş kocası:) batuyuda almışlar geziyolardı karı koca

bu arada annemın komsusu cok guzel su boregı yapıyor ama cok zahmetlı bısı.gecen markette su boregı ıcın hazır hamur gordum nasıl olurkı acaba deneyenler varmı kızlar???

piroşcum valla şu an çayla bile yemeye devam ediyorum ve güzel bi azar işittim kocadan
hazır kilo verdin verdiğinin 2 katını alacaksın diye
evet süper oldu süper

afiyet olsun zeynacım
evet oldukça başarılı oluor börek bende geçen akşam peynirlisini yaptım
mmf e katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz

Back
X