2008 Kasım Anneleri

ya melekim bende ya hiç dinlenmiş olarak kalkamıyorum yaa daraldım valla
birde her sabah kalktığımda bacaklarım çok ağrıyo ye neden ki:hulya:

ya melekim bende ya hiç dinlenmiş olarak kalkamıyorum yaa daraldım valla
birde her sabah kalktığımda bacaklarım çok ağrıyo ye neden ki:hulya:

benim de kollarım ağrıyor aynı şekilde artık kronkileşti sanırım geçmiyor o kadar halsizleşiyorum ki bazen çocuğu kucaklayacak gücüm kalmıyor hatta tüm vücudumun ağrıdığını hissediyorum zaman zaman neden bilemedim acaba vitaminsiz mi kalıyoruz Eylül doktorum buralarda mı ne diyecek bu duruma acaba eğer Eylül doktorum bişey demezse onun kadar bilgili olmasa da bir de çitos doktorumuza soralım :roflol:

benim de kollarım ağrıyor aynı şekilde artık kronkileşti sanırım geçmiyor o kadar halsizleşiyorum ki bazen çocuğu kucaklayacak gücüm kalmıyor hatta tüm vücudumun ağrıdığını hissediyorum zaman zaman neden bilemedim acaba vitaminsiz mi kalıyoruz Eylül doktorum buralarda mı ne diyecek bu duruma acaba eğer Eylül doktorum bişey demezse onun kadar bilgili olmasa da bir de çitos doktorumuza soralım :roflol:

CADIARZUCADIARZUCADIARZU

ben bi düşüniyim size geri dönerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mmmf bacım hoşgeldin inşallah iyi geçer kontrolünüz memoyu mu götürcen kendini mi
kendimi canım boynumda bir süredir sağa sola çevirirken çıtırtı oluyo ona baktırıcam
geçmiş olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin
inşallah cnm dua edin bana ya korkuyorum körle yatan şaşı kalkarmış bu herifle yata yata hastalık hastası oldum onun gibi

selam kızlar
10. ayını dolduran tüm bebişlerimizi kutluyorum ve kokulu kokulu öpüyorum
sanki çalışıyormuşum gibi pazartesi sendromu bende d eoluyo,sevmniyorum o yüzden pazar akşamlarını
h.minecim 27 kişi mi şaka heralde :O

Back
X