2008 Kasım Anneleri

dağlar gibi ütüm var bugün akannehir hepsini bitirebilceğimi sanmıyorum da ne kadar yapsam kar. kalkayım şimdi bi de hergün yaptığım gibi çamaşır mak. çalıştırayım,arkasından bul. mak. sonra ütüye oturayım.bi de dün pazara gittik yine eşimle bir sürü şey aldım buzluk için,onları halletmem lazım,turşu için de malzeme aldım.ayyy ne çok işim var bee :sinifsinif: neyse bir yerinden başlıyım bari,sonra gelirim yine öptüm herkesi

heh asortim tam mesajının üstüne yazmışım :)) mmmfçim e tabi yaş kemale erdi artık normaldir :roflol: dur be yavrum genciz güzeliz herkesi ezeriz :roflol: hadi ben kaçtım muaahh

dağlar gibi ütüm var bugün akannehir hepsini bitirebilceğimi sanmıyorum da ne kadar yapsam kar. kalkayım şimdi bi de hergün yaptığım gibi çamaşır mak. çalıştırayım,arkasından bul. mak. sonra ütüye oturayım.bi de dün pazara gittik yine eşimle bir sürü şey aldım buzluk için,onları halletmem lazım,turşu için de malzeme aldım.ayyy ne çok işim var bee :sinifsinif: neyse bir yerinden başlıyım bari,sonra gelirim yine öptüm herkesi

senin buzluğun nasıbi buzluk safş kız
benim buzluğumda sadece domateslerim var bide yufka köfte kıyma falan gibi hazır şeyler hiç bişey atamıyorum kurbana az kaldı nasip olursa et koyucam
bu arada Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin şekerim

benim evde de bir sürü ütü bekliyor, temizlik yapılacak işten çıkınca yapayım diyorum iftara ve Eymen'i almaya annemlere gidince yemek yiyip hemen gelsek bile olmuyor oğlanın uykusu geliyor onu uyut vs.. derken yetişmiyor bir türlü cumadan itibaren tatiliz yaa bayrama kadar iki günde yaparım artık

merak edilmemis ama ben yinede yazayim belki dikkatinizi ceker..

.ayini dolduran tüm bebisleri kutlarim..

minikcik hosgeldin canim sende,iyi gecmesine sevindim tatilinizin.

saphiracim prenses tatlin harika oldu millet bayilarak yedi.

mmf en kisa zamanda senin böregi deniycem cok merak ettim cünkü.

Hoşgeldin mmmf kafa merak etme bişi çıkmaz hayatım tamamen sinirsel dicek ve biz bu stresle erkenden göçüp gidecez bu hayattan

asorti bacum sen kk'yı replerdeseni unuttu valla daha fazla bizi mahrum etme kendinden istersen

evt melegin sakinceydikkkk,bugun yine prenses tatlisi yapicam dunki bitti cunku.

kuplara koyup cikoolata sosu koycam ustune,dun usendim sos yapmaya biskuvi

koymustum oda cok guzel oldu.

ay bitek remodios değilmiş atalmış kızlar sory..
10.ayını dolduran tüm bebişleri ve kutluyorum..
bugün akşam olmaaaaazzzzz..
başım çatlıyo ağrıdan..
evi aradım kaan dün gece ara ara öksürmeyede başladı.
bu sabahta bikaçkez öksürmüş.
dr.aradım yarın gece nöbetçiymiş.peditus a devam edin dedi.bide geçen bronşit olduğunda aldığımız nefes açıcıdan ver dedi.
yarın gecede getirin hem aylık kontrolünü yapalım hemde nasıl bakalım dedi..
off ya bu çocuk nerde üşüttü:(
okadarda dikkat ediyo babaannesi.
evden dışarı çıktığımız yok.
çıksakta arabayla..

ya şu prenses tatlısını biri yazabilir mi merak ettim valla bende yapiim
mmmf hade bacım güle güle git
çileğim atlatmışsın canım misafir işini

oyyy aman oku oku bitmedi ay işlemiş eller valla okucam derken siz 1 sayfa daha doldurdunuz oğluşta uyandı zaten pöffffffff 10 dakka uyuyoo 5 saat kuduruyo nasıl bi enerji anlamadım enerji patlaması yaşıyoo oğlum bu pazartesi benide vurdu serin serin uyumak istiyom çok izmirde serinledi artık hihoyyyt herkeze iyi haftala dilerim ben bi balkona çıkayım :delphin:

Back
X