2008 Kasım Anneleri

yasmincim offf ne biliyim ben aslında hiç ilaç verme taraftarı değilim kendim bile artık dayanamayacak durumda olursam ilaç içerim ama şimdi eşimde bişey olmaz deyip vermek istiycek kesin

piroşu doktora göürdüm ağzındaki yara için krem verdi
bide dişinden dolayı çok huysuz dedim onun içinde sipraktin diye şurup verdi sakinleştirmesi için dedi ama prospektüsünde mevsimsel alerjilerle alakalı şeyler yazıyo şimdi onudamı ağzı için verdiki
ayrıca 2 yaşından küçük çocuklarda güvenli kullanımı ispatlanmamıştır yazıyo
halüsinasyonlara hatta ölüme bile sebep oluyomuş
veriyimmi bu şuruptan sizce korktum

canım verme bence yaa ,bebek bunlar öyle böyle huysuzluk ediyolar işte ..dişti ,mevsim değişimiydi ,büyüme dönemi derken huy değiştiriyolar..bi şekilde idare edicez artık .
meliste öyle kurtlu gibi kıvranıyo geceleri uykuya tam geçene kadar..

lavişçim benim zorda kalmamı bırak verirsemde piraye rahatlasın diye veririm
eylülcüm bilmiyorum ya kafam karıştı eşimde şimdi diycek zararı olsa doktor vermezdi birsürü laf...
idare edicez tabi cnm napalım melek gibi uyuyan kızım şimdi dediğin gibi kurtlu sanki:) kıpır kıpır uyutmaya kalkınca nasıl ağlıyo itiyo kendini kasıyo daha ee ee yapalım deyince başlıyo ııı ıııı bağrıyo hemen çok akıllı anam bunlar

piraye bencede verme yine sen bilirsin tabide valla ben bu sene izinde doktor bana bir poset dolusu ilac verdi sasirdim ben burda doktora bir ilac yazdira kadar canim cikiyor burda öyle pek yazmiyorlar zarali felan filan iste ama antibiyotik mecbursa yaziyorlar tabi huysuzluguna hicbirsey yazmaz bebekken gaz icin bile vermedi

kızlar benim oğlanın öksürüğü devam ediyor aferin veriyorum ama peditus dahamı iyi öksürükte deneyimli anneler biri bişey yazsın..
bu arada bende akşama yemeğimi hazırladım..:))
ama öyle çorbasından tatlısına sofra düzdüm sanmayın sadece çorba ve tost..:))))) valla tek açınca orucu özenmiyorum bugün oğluşlarımın mercimek çorbasından içeceğim yanınada tostumu hazırladım iftara yakın yapacağım sıcak olsun... yarın davetliyiz güzel bir yemek yerim.. ne yapayım bu raramazan böyle geçti..

pirosum bana,Denizin birazda olsa dinlenmesi icin vermisti ikisinide ama inanin bir gram bile faydasi olmadi benim tontise..

3 gün verdim baktim cocuk hala ayni yine gittim doktora e söyledim faydasi yok diye.

tamam verme artik demekki bünyesi cok kuvvetli bu zibidinin demisti.

doktorun tavsiye ettiyse co kzorda kalirsan ver derim ben,bi kasik diilde yarim yada ceyrek ver istersen.

kızlar benim oğlanın öksürüğü devam ediyor aferin veriyorum ama peditus dahamı iyi öksürükte deneyimli anneler biri bişey yazsın..
bu arada bende akşama yemeğimi hazırladım..:))
ama öyle çorbasından tatlısına sofra düzdüm sanmayın sadece çorba ve tost..:))))) valla tek açınca orucu özenmiyorum bugün oğluşlarımın mercimek çorbasından içeceğim yanınada tostumu hazırladım iftara yakın yapacağım sıcak olsun... yarın davetliyiz güzel bir yemek yerim.. ne yapayım bu raramazan böyle geçti..

canım peditus genelde soğuk algınlığı grip gibi burun akıntısı durumunda veriliyor ,öksürük balgamlı ise asist en iyi balgam sökücüdür ,biz iki kez kullandık asisti ,sen yine dr una bir sor canım..

kız mmmf niye yok telaş bu akşam ,yedinmi orucu nettin kaydirigubbakcemile3
bende yemeğimi yaptım ama kocam iftara gelmedi işi uzamış ,sofra hazır ve naazır onu bekliyo ..miss gibi olmuş yimek hımmm..

Ben geldim kızlarrrr

Toplantıdan sonra doktora gittim herşey temiz çıktı,testlerde.Bi sorun yokmuş.Bulantı baş dönmesi yorgunluktandır dedi doktor.

Sonrada kızıma bayramlık ciciler aldım.En çok da ortopedik ayakkabımızı sevdik.
21 numara aldım.az büyük ama daha bi kaç ay sonra tam giyilecek kıvama gelir.

Yağmurcum sana teşekkür etmeyi unutum canım.Sony cyber e biraz baktım.teknosanın katologu vardı elimde. 10megapikseli vardı burda 419 tl nasıl fiyat olarak?

Bu haftasonu eşim okey derse artık alıcaz ama bunu mu alırız bilemiyorum.

Back
X