2008 Kasım Anneleri

iyi bari tek biz degilmisiz büyük giyen ben 39-40 baba 45 eee ne olcak ama demi

kizlar bügün mustafa bir kortu daha hic öyle olmamisdi dayisi karsisinda oynuyordu mustafa cok sever oda hep oynar gülsün diye sonra bir cigirdi ama nasil aklim gitti

ben bügün tatli komasina gircem yaptigim hurma tatlisi bir yedimki sormayin cok güzel olmusdu hatta gecen yaptigim bunun kadar degildi

mersü yağmurcum..
eklicem şimdi..
bu arada bende 38 giyiyodum.
şimdi 39-40 numara oldum.
eşimde 45:)
erkek kardeşlerimde 44-45 giydiğinden 22 çok sayılmaz bizim bızdık için:)

piroşu doktora göürdüm ağzındaki yara için krem verdi
bide dişinden dolayı çok huysuz dedim onun içinde sipraktin diye şurup verdi sakinleştirmesi için dedi ama prospektüsünde mevsimsel alerjilerle alakalı şeyler yazıyo şimdi onudamı ağzı için verdiki
ayrıca 2 yaşından küçük çocuklarda güvenli kullanımı ispatlanmamıştır yazıyo
halüsinasyonlara hatta ölüme bile sebep oluyomuş
veriyimmi bu şuruptan sizce korktum
canım alerji ilaçlarının hepsinde sakinleştirici özellik var ama çocuğu sersem gibi yapıyor tabiki doktorlar bilmedikleri ilaçları yazmazlar ama bana kalırsa içirme derim

kızlar benim oğlanın öksürüğü devam ediyor aferin veriyorum ama peditus dahamı iyi öksürükte deneyimli anneler biri bişey yazsın..
bu arada bende akşama yemeğimi hazırladım..:))
ama öyle çorbasından tatlısına sofra düzdüm sanmayın sadece çorba ve tost..:))))) valla tek açınca orucu özenmiyorum bugün oğluşlarımın mercimek çorbasından içeceğim yanınada tostumu hazırladım iftara yakın yapacağım sıcak olsun... yarın davetliyiz güzel bir yemek yerim.. ne yapayım bu raramazan böyle geçti..
canım geçmiş olsun peditus içirmeye devam et tüm şuruplar öksürüğü sökmek için kullanılır 1 hafta düzenli kullan geçer ateşi felan yoksa endişelenme ilk zamanlar şurubun etkisiyle daha çok öksürecektir az az sık sık yedir bol su ver canım

Ben geldim kızlarrrr

Toplantıdan sonra doktora gittim herşey temiz çıktı,testlerde.Bi sorun yokmuş.Bulantı baş dönmesi yorgunluktandır dedi doktor.

Sonrada kızıma bayramlık ciciler aldım.En çok da ortopedik ayakkabımızı sevdik.
21 numara aldım.az büyük ama daha bi kaç ay sonra tam giyilecek kıvama gelir.
canım gözün aydın sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına cicileriniz hayırlı olsun güle güle giysin

selam kızlar, bugün çok yoğundum, bölümüm öğrenci mülakatı vardı çok yoruldum,

geçmişi okuyayım dedim ama 19 sayfa olmuş sabrım yetmedi 4-5 sayfa ancak okudum, bugün bizimde 10. ayımız bitti, asorti, zeyna, yasmin, remedios sizinde yeni aylarınızı kutlarım, bizi hatırlayan varmı bilmiyorum ama varsa sağolsunlar:)
remedios seninde 14 kasımda doğum yaptığını bilmiyordum, ne çokmuş 14 kasım bebeği:)

herkesi ve bebişlerinizi çok çok öpüyorum
10. ayınız kutlu olsun canım daha nice aylara sağlıkla mutlulukla inşallah

ay ben kifidis den ortopedik ilk adım ayakabısı aldım 22 umara 90 tl ,kendimden utanıyorum şu anda geri mi versem acaba :kedi:
canım hayırlı olsun güle güle giysin küçük hanım

Azo bana iştede evdede face yasak malesef.

Eşim pek gereksiz buluyo ilkokul sefgililerimin beni bulmasını kaydirigubbakcemile3

Ayh şaka bir yana az kıskancızdasengözlerimebaksanab
bizdede yasak benim kocamda azcık kıskanç buraya bile girerken ilk zamanlar sürekli bakıyordu sonra alıştı

valla ben uyeyım ama yaslandık mı ne benı ole cooook eskı arkadaslar falan bulmadı ama tabı soyadı da degıstı belkım ondandır. aıle uyelerı ve unıv arkadaslarım var ve es dost ıste ıyı oluya ya resım felan goruyosun uzun zamandır goremedıgım sevdıklerımın.notlar felan yazıyosun yorum yapıyosun hos oluyo.

darkcım yok bizimki sadece kamera, sen ikisi bir aradamı arıyorsun?

bu arada bizde ilkeye geçen hafta kanzdan aldık ayakkabı 22 numara sanırım, belkide 23 tür kaydirigubbakcemile3 evet oğlum bir koca ayak:), ben 36 giyiyorum ama babamız 45 bu bebişinde herşeyi ayaklarıda babasına benziyor

hic sesimi cikartamiyordum denizanaci msen yazana kadar:)
cünkü bizimde ayaklarimiz kocaman..simdi 22 giyiyoruz daha ilk adimalrini almadim
yürüyünce alayim istiyorum ben,ki o zamana kesin 23 oluruz.
bazen doktorumuz bile alip eline seviyor koca ayak hosgeldin diye:)
ben 37-38 babada 46 ee kime cektigini yazmama gerek yok dimi:)

mersü yağmurcum..
eklicem şimdi..
bu arada bende 38 giyiyodum.
şimdi 39-40 numara oldum.
eşimde 45:)
erkek kardeşlerimde 44-45 giydiğinden 22 çok sayılmaz bizim bızdık için:)

rıca ederım azocum

ya benımde esım 41-42 gıyıyr bende hamısken 40 cıvarı gıydım normalde 38 dır ama sımdı normale dondu ayagım 38-39 arası gıyıyorum.accuk daha kılo verırsem olcak ınsallah.

çilek ecemim sağolun kızlar:)
ecemim sen çok yaşa benim yapamadığımı yapmışsın, alıntıların günü özetlemiş, en azından hastaları,

piraye, nazlı, dark hepinize geçmiş olsun

pirayecim bende vermezdim valla, geçen hastalandığında ibufen diye bir ilaç vermişti değişik yan etkiler vardı vermedim valla, çok huysuzlandığında yarım ölçek kalpol ver demişti bizim dr, arada veriyorum yan etkisi senin yazdığın kadar değil en azından

nazlıcım tekrar geçmiş olsun canım, ek olarak ıhlamur falandamı versen acaba

dark tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım, bende çok uykusuz olduğumda aynı oluyorum:(

hic sesimi cikartamiyordum denizanaci msen yazana kadar:)
cünkü bizimde ayaklarimiz kocaman..simdi 22 giyiyoruz daha ilk adimalrini almadim
yürüyünce alayim istiyorum ben,ki o zamana kesin 23 oluruz.
bazen doktorumuz bile alip eline seviyor koca ayak hosgeldin diye:)
ben 37-38 babada 46 ee kime cektigini yazmama gerek yok dimi:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bu denizler neden bu kadar babalarına benzedi şaşırıyorum valla, bugün marketteki kasiyer kız bakışları bile babasına benziyor dedi yaaaalaelaelaelaelae

fotoraf0123.jpg

oğluşum yatmadan size iyi geceler demeye geldi teyzeleri pek uyuyacak göz yok ama...

elifcim ve ecemim acilen kuzularinizi opun benim icin....

denizanam benimkinin hantalligi ayni babasi ama simasi saclari tamamen ben..

koca elli koca ayakli bisi buuuu lokum ya:9

bizde yatiyrz yarn carsiya cikicz.

ecemim iyi uykular canım yücel beye ama dediğin gibi pek niyeti yok yağmur bugün erken uyudu 6da ayaktayız kesinnn
benim kızımın ayakları da elleri de pek bi etli halasına ve babnnesine çekmiş benim bileğim kadar var yani :)
kulaklarının kepçeliği de babası,kafası göz rengitamamen aynı ayağıda 21 numara babamız 43 numara ben ise 38-39 giyiyorum ayağının üstü pek bi etli olmuyor her 21 numara ayakkabı

Back
X