2008 Kasım Anneleri

ecemim maşallah oğluşuna yaaa.
çok şeker ve bencede uyumaya niyeti pek yok gibi:)
benim oğlan 9-9 30 dedimmi cup yatırıyorum.öle alıştırdım ve çok şükür hala devam ediyoz..
ışığı kapatıp yatıyorum yanına.biraz emziriyom.dönüyo arkasını ağzınada emziği veriyorum.döneeee,döne uyuyo:)

ecemim maşallah oğluşuna yaaa.
çok şeker ve bencede uyumaya niyeti pek yok gibi:)
benim oğlan 9-9 30 dedimmi cup yatırıyorum.öle alıştırdım ve çok şükür hala devam ediyoz..
ışığı kapatıp yatıyorum yanına.biraz emziriyom.dönüyo arkasını ağzınada emziği veriyorum.döneeee,döne uyuyo:)

canım normalde bende en geç 10 da yanına yatıp emzirerek uyutmaya çalışıyorum bazen o beni uyutuyo ama genelde uyuyor bugün bizim ışığı yine yanık görmüşler iftardan sonra çaya misafirler geldi o yüzden düzeni kaçtı biraz önce kalktılar bende babasına bıraktım sallıyor ninni söylüyor kendi kendine birazdan uyur herhalde

kasiyerde amma göz varmis heeeeeeeekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kasiyer oğlumun hayranlarından çok sık gittiğimiz bir marketya aşına kız tabii
bi terör estirdimgeldim
biri yattı beşiğinde kalkamıyo korkusundan öbürüde hemen oyuncakları toplamaya başladı
ay çok fenayım ben

ay yazık kuzucuklara bee, kıayamam onlara
çizelgedeki yeni resim harika maşallah

ecemim maşallah nasılda neşeli, uyur annesi merak etme sen

deniz en geç 10 gibi uyuyor maşallah, ne kadar hareketli olursa olsun saati gelince kucağıma alıyorum hemen yaslanıp uyku moduna geçiyor, bu sistemden çok memnunum artık rahat uyuyor ama bakalım babaanne gelince düzeni değişecekmi

Ay bi cerene mama verip salladım geldim ne çok yazmışsınız gewezeler sizii

banada yasak esime sordum nasil felan diye bende üye oluyummu dedim ne yapcan dedi bende bosverdim ama merak ediyorum belki eskilerden birileriyle tanisirim
Hahah belki bulurduk demi eskilerden:jeyyar:
ben kızkardeşimden merak ettiğim herkese baktım anacum.Demokraside çareler tükenmezzzzzzzzzzzz bu 1

2.de yasaklar tatlıdır

3.de aman aman görülcek bişide yokmuşkaydirigubbakcemile3

kizlar aldiginiz ayakkabilar yumusakmi yani ikiye bükülüyomu buda cok önemliymis alirken ikiye bükülmesi lazimmis bebeklerde
Aa bunu bilmiyordum bir deneyeyim.

canım alerji ilaçlarının hepsinde sakinleştirici özellik var ama çocuğu sersem gibi yapıyor tabiki doktorlar bilmedikleri ilaçları yazmazlar ama bana kalırsa içirme derim

canım geçmiş olsun peditus içirmeye devam et tüm şuruplar öksürüğü sökmek için kullanılır 1 hafta düzenli kullan geçer ateşi felan yoksa endişelenme ilk zamanlar şurubun etkisiyle daha çok öksürecektir az az sık sık yedir bol su ver canım

canım gözün aydın sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına cicileriniz hayırlı olsun güle güle giysin

10. ayınız kutlu olsun canım daha nice aylara sağlıkla mutlulukla inşallah

canım hayırlı olsun güle güle giysin küçük hanım

bizdede yasak benim kocamda azcık kıskanç buraya bile girerken ilk zamanlar sürekli bakıyordu sonra alıştı
teşekkürler canım çok şkür iyi çıktı.
benimkide okurdu başlarda yazdıklarımı :p

valla ben uyeyım ama yaslandık mı ne benı ole cooook eskı arkadaslar falan bulmadı ama tabı soyadı da degıstı belkım ondandır. aıle uyelerı ve unıv arkadaslarım var ve es dost ıste ıyı oluya ya resım felan goruyosun uzun zamandır goremedıgım sevdıklerımın.notlar felan yazıyosun yorum yapıyosun hos oluyo.
Canım face in tam hedefine ulaşması için,eski ve yeni soyadını beraber kullanmak gerekiyo sanırım.O zamanda kocalar kıllanıyo :)

çilek ecemim sağolun kızlar:)
ecemim sen çok yaşa benim yapamadığımı yapmışsın, alıntıların günü özetlemiş, en azından hastaları,

piraye, nazlı, dark hepinize geçmiş olsun

pirayecim bende vermezdim valla, geçen hastalandığında ibufen diye bir ilaç vermişti değişik yan etkiler vardı vermedim valla, çok huysuzlandığında yarım ölçek kalpol ver demişti bizim dr, arada veriyorum yan etkisi senin yazdığın kadar değil en azından

nazlıcım tekrar geçmiş olsun canım, ek olarak ıhlamur falandamı versen acaba

dark tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım, bende çok uykusuz olduğumda aynı oluyorum:(
Sağol canım.walla yorgunluktan olabilir.Bakalım geçer inş.

fotoraf0123.jpg

oğluşum yatmadan size iyi geceler demeye geldi teyzeleri pek uyuyacak göz yok ama...
iyi geceler minik kuş.Yanlız hiç yatacak gibi durmuyor bu sarı kafa:ecrin_bebek:

bazen dayanamayıp bende terör estiriyorum evde ama uyuduklarındada birer melek oluyorlar çok üzülüyorum kocaman öp ikisinide annesi
Evet ya bende aynısını yapıyorummafoldumben

mmmf canım bu soru sana evladın ikiside bir hiçbirinin tırnağına zarar gelsin istemeyiz canımızıda veririz ama ilkle ikinci arasında hiç fark oldu mu demek istediğimi anlatabildim umarım sanki ikincilerde anneliği daha çok mu tadıyorsun sanada öyle oldu mu

Ya ecemim az önce ceren uyanında kucağıma aldım.
Bi tane daha olsa Ceren gibi minik ikisiyle birlikte boğuşsam oynasam diye hayal ettim :)))

Ama onların biri kaldırmazsa diğerinin beni gecenin ve sabahın köründe tatlı uykudan uyandıracağını düşününce hayal balonunu hemen siliverdim :))

mmmf canım bu soru sana evladın ikiside bir hiçbirinin tırnağına zarar gelsin istemeyiz canımızıda veririz ama ilkle ikinci arasında hiç fark oldu mu demek istediğimi anlatabildim umarım sanki ikincilerde anneliği daha çok mu tadıyorsun sanada öyle oldu mu
olmaz olurmu dediğin gibi anneliği daha iyi anlıyosun bazen fatihe haksızlık ettiğimi düünüyorum ama yani memonun bu hallerinde daha cahildim büyüsede rahatlasam diyodum ama memo büyümesin tadına variim her anının diyorum ne zaman ne yapacağını bildiğin için rahat rahat büyütüyosun
hamileyken bile doğur görüceksin 2.ler daha başkaoluyo diyenlerle kavga ederdim hiç olurmu öyle şey diye gerçekten doğurdum gördüm sevgi açısından değilde bu başka bişey yani tabiki sevgi eşit ama ne olduğunu inan bende bilmiyorum değişik bi duygu

aaa nasıl başarıyosun onu

ben cerene bazen istemesemde bağırdığımda gülüyo şebek:emir_bebek:
valla ne biliim benim çığlıklarıma dayanamıyolar :))))
yok canım fatihte her zaman otoriter bi anne oldum borum memoda pek ötmüyo ama oda kendi çapında çekiniyo işte benden

iyi geceler kızlar bende kaçayım artık. muaksss

hepinize iyi geceler bende biraz okey oyniimbare

Günaydın herkese.Geçmişi okumadım.Sadece sayfada MMfcimin 2.çocuk görüşlerini gördüm.Umarım bizim de olur 2.ler.Hakikaten bazen Anıl şöyle kendine yetecek kadar büyüse diyorum.Sonra da bebeklikleri daha tatlı diyorum.Sabırsızım galiba.

günaydın arakadaşlar 3 günlük hafta sonu tatilinden sonra bomba gibiyimmm.. geçmişi bende okuyamdım bende tez zamanda 2. isteyenlerdenim..ama son günlerde eşim yapmasakmı ki diyor ama yaparız herhalde ...

gunaydın hanımlar
ben geldım dun aksam yemekten sonra bır oturayım dedım ama kocıs hemen vıcdan yaptı bana
cocuk senı aksama kadar gormuyor zaten sende hemen nete gecıyorsun dıye bıraktım sonra
zaten oglum netı acınca hemen benden once gıdıyor bılgısayar masasına tek ayagını kaldırarak sandalyeye cıkmaya calısıyor
tam bır komedı oluyor anlayacagınız

ben oyuncak bır laptop alsam uygunmu dıye dusunmeye basladım
bır ıkı tane baktım ama kelıme, harf, sayı, renk soyleyen cınslerınden var
alsam erken olurmu acaba

hic sesimi cikartamiyordum denizanaci msen yazana kadar:)
cünkü bizimde ayaklarimiz kocaman..simdi 22 giyiyoruz daha ilk adimalrini almadim
yürüyünce alayim istiyorum ben,ki o zamana kesin 23 oluruz.
bazen doktorumuz bile alip eline seviyor koca ayak hosgeldin diye:)
ben 37-38 babada 46 ee kime cektigini yazmama gerek yok dimi:)

canım benım esım 45 numara gıyıyor ayakkabıyı ve ben esıme turunun son ornegı oldugunu soyluyordum
meger ondan buyuk ayakta varmıs

ben oglusa dısarı cıkarken ayagı usumesın dıye lcw den aldıgın ayakkabıları gıydırıyorum ama onlarla bastırmamaya calısıyorum
tamamen yuruyene kadar ayakkabı almayı dusunmuyorum

Back
X