- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #40.561
günaydınnnnnnnn
işim varrrrrrrr yardım eden yok muuuuuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın hanımlar
ben geldım dun aksam yemekten sonra bır oturayım dedım ama kocıs hemen vıcdan yaptı bana
cocuk senı aksama kadar gormuyor zaten sende hemen nete gecıyorsun dıye bıraktım sonra
zaten oglum netı acınca hemen benden once gıdıyor bılgısayar masasına tek ayagını kaldırarak sandalyeye cıkmaya calısıyor
tam bır komedı oluyor anlayacagınız
ben oyuncak bır laptop alsam uygunmu dıye dusunmeye basladım
bır ıkı tane baktım ama kelıme, harf, sayı, renk soyleyen cınslerınden var
alsam erken olurmu acaba
canım benım esım 45 numara gıyıyor ayakkabıyı ve ben esıme turunun son ornegı oldugunu soyluyordum
meger ondan buyuk ayakta varmıs
ben oglusa dısarı cıkarken ayagı usumesın dıye lcw den aldıgın ayakkabıları gıydırıyorum ama onlarla bastırmamaya calısıyorum
tamamen yuruyene kadar ayakkabı almayı dusunmuyorum
günaydınnnnnnnn
canım kaan a babası aldı 15-20 gün önce o harf ve kelime söleyen laptop tan. 1. gün kapağını kırdı, 2. gün mama sandalyesinden 3-4 kez aşağı atınca(kasten tabi) şimdi bozuk hiç ses çıkmıyo ve kapaksız..
anlayacağın alsanda 2 gün anca hevesini alıyo..
canavar bunlar vanavarkaydirigubbakcemile3
gunaydın hanımlar
ben geldım dun aksam yemekten sonra bır oturayım dedım ama kocıs hemen vıcdan yaptı bana
cocuk senı aksama kadar gormuyor zaten sende hemen nete gecıyorsun dıye bıraktım sonra
zaten oglum netı acınca hemen benden once gıdıyor bılgısayar masasına tek ayagını kaldırarak sandalyeye cıkmaya calısıyor
tam bır komedı oluyor anlayacagınız
ben oyuncak bır laptop alsam uygunmu dıye dusunmeye basladım
bır ıkı tane baktım ama kelıme, harf, sayı, renk soyleyen cınslerınden var
alsam erken olurmu acaba
canım benım esım 45 numara gıyıyor ayakkabıyı ve ben esıme turunun son ornegı oldugunu soyluyordum
meger ondan buyuk ayakta varmıs
ben oglusa dısarı cıkarken ayagı usumesın dıye lcw den aldıgın ayakkabıları gıydırıyorum ama onlarla bastırmamaya calısıyorum
tamamen yuruyene kadar ayakkabı almayı dusunmuyorum
Kızlar bebek ayakta sıralamaya başlayana kadar ayakkabı giydirmemek lazımmış.Ayak yere çıplak bastığında kasları daha iyi gelişirmiş.Burkulma riski ayakkabıyla daha fazla.Ben aldım ayakkabı ama giydirmemeye çalışıyorum.Yürüme turlarında giydirecem.Ya tutunarak çok zor kalkıyo.Nasıl yürüyecek bu çocuk?11,850 Olmuş kilosu.Bişi de yediremiyorum aslında.Ayakkabı numarası 22.Babası 43 giyiyor.Ben 38 giyiyordum.Hamilelikte 40(Bu arada halen by by, alkış yok.Israrla öğrenmek istemiyor. Nesneleri sorunca biliyor.Ay'ı görünce heyecanlanıyo.Güvercin gibi sesler çıkarıyo.Tontişim bir de alkışı falan öğrense..