2008 Kasım Anneleri

selam kızlar,
kaç saattir buralardayım yazamadım..
kuzuların cicilerinin arasında kayboldum valla..:))
bugün bende ucundan temizliğe giriştim oğlanların kıyafetlerini dzüenledim yazlıklar kışlıklar verilecekler ayrıldı..
yine çamaşır yıkandı asılacak bekliyor..
oğluşların burnu akıyor ama öksürük yok çok şükür..
ayrıca dün gittiğimiz iftar davetinde kerem bey çapkınlık yapmaya kalktı.. arkadaşın kızını öpmeye kalktı.. bizde bunu kaçırmadan çektik fotoları..
resimler arkadaşın makinesinde gönderince gösterimm sizee..

hasta olanlara geçmiş olsun..
yemek yapanlara kolay gelsin.

ooooo ikizler artık büyümüşte çapkınlık yapıyor ha annesi ilerde sen yandın bunlarla biz bir çekçez gelinlerden sen iki artık kaçtane gelir gider sana gelinler yakışıklı veledler sizi :jeyyar:

slm kızlar bunca aradan sonra sonunda gelebıldım nasılsın herkes bebışlerı buyuttu tabıı.benım kızımda 9 ay 20 gunluk oldu.iştahı az zprla yemek yedırıyorum sımdıde oksuruyo 4 tane dıs cıkardı bırdr bugun kakasınde sumuksu bıseyler vardı.bılgısı olan var mı acaba.doktora gıdeyım mı?ıştahı ııcın ne yapmalıyım.bırde bana gunluk bır menu yazarmısınız kızım ıcın hangı saatlerde ne vereyım benım verdıklerımı beyenmıyo da ondan mı yemıyo acaba sız neler verıyorsunuz ne ılur cevap yazın

oo laviş eve net bağlanınca gece kuşu oldun sende :))

darkcım iyi akşamlar tatlım bak ben de anca geldim buralara

ya kızlar valla bayram üstü fenalardayım .. umarım ilerlemeden atlatırım hastalığı ama burnum genzim çok fena halde .. iftara klasik annemdeydim eve gelmemiz yine 11 i buldu.gelir gelmezde resimlerimizi ekledim.

iyi geceler..
ben geldim kimse kalmamış.
yoğun bir günün ardından eve geldim.iftar,kaan la ilgilen onu uyut derken yanında uyuya kalmışım.şimdi kalktım oğlanın sütünü ısıtıp içirdim.şöle son 2-3 sayfaya anca bakabildim.kaçıyorum.
yarın görüşürüz inş.
oğlum bugün daha iyiymiş.öksürükte azalmış.
biraz isal kakası.
oda dün gece dr. dişten demişti.
biraz diğer tarafta cicilere bakıp yatayım.
hee leleacim geçmiş olsun cnm.
herkese iyi geceler..

merhaba darkcım gece daha yeni başlıyor:))
Doğru diosun da ben saatlerdir burdayım hee ona göre heran kaçabilirim:jeyyar:

oo laviş eve net bağlanınca gece kuşu oldun sende :))

darkcım iyi akşamlar tatlım bak ben de anca geldim buralara

ya kızlar valla bayram üstü fenalardayım .. umarım ilerlemeden atlatırım hastalığı ama burnum genzim çok fena halde .. iftara klasik annemdeydim eve gelmemiz yine 11 i buldu.gelir gelmezde resimlerimizi ekledim.
Hoşgeldiniz kuzular sefalar getirdiniz.Fotolarınız yıkılıyoopuyorumnanaktan

iyi geceler..
ben geldim kimse kalmamış.
yoğun bir günün ardından eve geldim.iftar,kaan la ilgilen onu uyut derken yanında uyuya kalmışım.şimdi kalktım oğlanın sütünü ısıtıp içirdim.şöle son 2-3 sayfaya anca bakabildim.kaçıyorum.
yarın görüşürüz inş.
oğlum bugün daha iyiymiş.öksürükte azalmış.
biraz isal kakası.
oda dün gece dr. dişten demişti.
biraz diğer tarafta cicilere bakıp yatayım.
hee leleacim geçmiş olsun cnm.
herkese iyi geceler..
Geçmiş olsun canım.Muz verin hemen.
Diş çok fena yapıyo.

Back
X