2008 Kasım Anneleri

selam kızlarr
hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
iş yerinde bir sederginele vitamin çaktım kendime iyi geldi şuan daha iyiceyim..
o kadar yoğun bir gündü ki fırsat bulupda bakamadım bile burada neler oluyor diye
saat 9 u geçiyordu anneme geçtiğimde bir iki lokma bişey yiyip çıktık eve geldik
babası az önce masalını anlattı uyudu bakalım dilerim deliksiz uyurda bende biraz dinlenirim ..

eylül ve zeyna bayramlıklarınız hayırlı olsun kızlar
ben hala kızıma bişey alamadım kendimi geçtim de duru ya bişeyler almak istiyorum bakalım çıkabilirsem cumartesi yola çıkıcaz tekirdağa gidiyoruz amcamlara tüm sülale bu sefer amcamlarda toplanıyor.. kalabalık olucaz bakalım ..
piroşcum sana da geçmiş olsun tatlım ılık zencefilli ballı limonlu su iç gerçekten iyi geliyor hatta üstüne elmalının dediği gibi kalsiyumsandoz tarzı olan bişeyler alabilirsin beni kurtaran açıkcası sederjinle vitamin karışımı ..

mmfcim ya senin cevriyede de maşallah ne göz varmış ya .. dervişin fikri neyse zikri o olmasın sakın :)))

elifsevdecim sağ üste yer alan arama kısmına kasım anneleri yaz tatlım çıkıyor oradan
eğer üye değilsen üyelik kısmına tıkla çünkü dışarıya kapalı bir grup safiş kurucu o kabul edince sende rahatıkla yazabiliyorsun tatlım
dilerim anlarabilmişimdir.

heytttttt bi benmi kalmisim bayramligini almayan ne:)

yarin insl.hem pasama hemde kendime alicam..

zeyna ve eylülde cicilerini agiz tadiyla giyerler insl.

alifcim faceyemi geldin sende canim..kasim anneleri diye aratirsan cikiyor ordan katilirsin.

Günaydın kızlar.Bugün uykumu daha iyi aldım.Anıl akşam 8de yattı.Gece karnını doyurdum.Sabah 6,30da kalktı.Bi türlü gribi geçmedi.Hastayken üzerime çok düşüyo.Akşam eve gidiyorum, yatana kadar nefes aldırmıyo.Bu arada artık kendi tutunarak kalkıyo ve koltuklara tutunarak yan yan gidiyo.Umarım yürüyünce biraz rahatlarım.

Umarım güzel bir bayram geçiririz.Şimdiden herkesin bayramını kutluyor, sıkı sıkı sarılıyorum.Nice beraber mutlu bayramlara...

gunaydin_9yZb.jpg

gunaydın kızlar
haftanın son gunu bır an evvel bıtsın ıstıyorum
evımde basımı dınlemek ıstıyorum artık
hos yarın temızlık var kadın benı en sona bıraktıgı ıcın yarın evım temızlenecek
sanırım bır yere cıkamam

bayramlıklar alınıyormus maasallah
benım oglusun bayramlıkları hazır da benımde begendıgım bır elbıse vardı dız altı cok sık
ama bedenı yoktu sıparıs ettım eger gelırse onu alıcam bu aksam gelmemısse de evden gıyerım zaten nereye gıdıcez kı

oglusum dun aksam dengesını sagladıktan sonra bır kac adım atarak kendı kendıne yurudu
sonra heyecanlanıp attı kendını totonun ustune ve alkısladı
yavrum cok heyecanlanıyor

bu arada babası oglusuma oyuncak laptop almıs
beyımız bır begendı kı sormayın
neredeyse yıyecektı baktı kı ekran ısıklı sesler net oturdu basına
sankı kırk yıldır bılgısayar kullanıyor
tabıı muzık sesınden bız bır ara cıldıracaktık ama sabrettık
sureklı tuslarına basıp el salladı kuzum

ufff bayram ustu ne kadar cok ısım varmıs meger benım yaaa

gulızcım senın mınık dıs cıkarırken ateslenmıyor mu
benım kucuk danam cok ateslenıyor da acaba sadece bızde mı boyle bır durum var

canım bizim ateşimiz ve ishalimiz kusmamız yok ama diş yatakları ağrıyo herhalde çok mızmız..her bebek değişiyomuş canım ya...sadece seninki değildir..ve durumu doktorlar normal süreç olduğunu söylüyorlar..inşallah incileri biran önce çıkarda paşanın ateşten falan kurtulur...

kızlar gecmıse bakamadım cooookkk uykusuzum oglum uyumadı sahurdan sonra.yuzum coktu uykusuzluktan.
gulızcım 10 ayınız kutlu olsun cnm ayrıca paylasım ıcın tesekkurler

teşekkürler yağmurcum.

kendime bayramlık aldım :roflol:
melisin cicilerinin de çorabı ,tokası gibi ayrıntıları tamamladım ,artık bayrama hazırız..

oooo güle güle giyin canım..

garnım ağrıyoooo halam geldi kafamçokkarıştı
yatasım var da nereeee

eylülcüm güle güle kullan cicilerini bende aldım valla baştan aşağıya valla çanta ayakkabı hiç bişimi eksik bırakmadım bayramsa bisede bayram :lepi:

sende güle güle giy cicilerini zeynacım..

Günaydın kızlar.Bugün uykumu daha iyi aldım.Anıl akşam 8de yattı.Gece karnını doyurdum.Sabah 6,30da kalktı.Bi türlü gribi geçmedi.Hastayken üzerime çok düşüyo.Akşam eve gidiyorum, yatana kadar nefes aldırmıyo.Bu arada artık kendi tutunarak kalkıyo ve koltuklara tutunarak yan yan gidiyo.Umarım yürüyünce biraz rahatlarım.

Umarım güzel bir bayram geçiririz.Şimdiden herkesin bayramını kutluyor, sıkı sıkı sarılıyorum.Nice beraber mutlu bayramlara...

maşallah canım ya..yakında yürüyecek anıl inşallah..seninde bayramın kutlu olsun canım.

günaydın kızlar
bugün evdeyim sabah bayram temizliği
öğleden sonra kuaför röfle&kesim

kuaför ,röfle, kesim, temizlik yoğunsun canım bugün, şimdiden kolay gelsin.

günaydınnn teşekkür ederim cicilerim için sölediklerinize kuzularım valla ben eksik kalırmıyım çok üzülürüm sonra
benimde evde bir sürü işim var fakat işede gelmek zorundaydım bugün maaş alcazda onu almadan nası bayram geçiririm sırf o yüsden geldim eğer erken alabilirsek kaçacam zaten

günaydın arkadaşlar:)

bayramlıklar hayırlı olsun..

nedense çok mutluyum bu bayram için çok heyecanlanıyorum..

geçen bayram bişey anlamıyolardı ama bu bayram çok eğlenceli olacak..

Kızlar bayramlık aldım ben ama gittiğim yerlerde rahat oturup kalkabilmek için.Kilo varya.O yüzden şile bezine benzer bir kumaştan önü işlemeli bir gömlek aldım.Oğluma pandif aldım.Başka bişi almadım çünkü birsürü hediye gelmişti.Yazık olur bi daha alırsam.ınşallah bir dahaki ramazana daha güzel cici alırım kendime.Zayıflarsam tabi.Hoş bu ramazan diyetsiz 3 kg verdim.Darısı diğer 15 kiloya:((

günaydın kızlarr
bizde kalktık pek kahvaltı ettiğimiz söylenemez ama olsun
bugün bende biraz temizlik yapıp dışarı çıkmayı planlıyorum bakalım
zarada Duruya güzel bir şort beğenmiştim eğer bulabilirsem onu alıcam
yoksa da artık bakalım
cumartesi öğleden sonra yola çıkıyoruz ..

Back
X