2008 Kasım Anneleri

çilek kafa hoşgeldin cicim bizim kız olduğu halde süpürgeden korkuyor yaa
yanına yanaşmıyor valla ama dün kuzenime gittik onun kızın var oyuncak lap top
çok ilgisini çekti
2 yaşında ki kızla kavga etti ben alacam die lokum çok komikti ama yaaa

hosbuldun canim..benimkiside tam tersi süpürgeyi gördügü an calistirmam icin bagiriyor,kablosunu cekistirip elime uzatiyor.cok alemya calisincada ya tepesine cikip oturuyor yada yanina uzanip öylece bakiyor :)))

aw631.jpg

bende bunu aldım kızıma netten....

ayyy gülizz bayildim ben buna yaaa,güle güle giysin prensesin..zaten kiz cocuklari icin co kgüzel oluyor kiyafetler bizim kazmalara anca salopet yada pantalon baskada yok ..

ben geçen hafta toyikiden bi laptop aldım ama kapaksız bişey sadece tuşlar var ve her harften bir kelime çıkıyor ,müzik tuşları var , kelimeleri heceliyo ,nerede diye soruyo ,doğru ise doğru diyo :)) aslında 3 yaş için eğitim amaçlı ama melis elinden bırakmayınca aldık ,güzelde bişey aslında ,melis tuşlara basmayı çok sevdiği için çok ilgisini çekiyor ..almak isterseniz 25 tl benim kartımda 17 tl filan vardı galiba sadece 8 tl verdim yani ,beleşe geldi gibi bişey oldu :))

eylül kafa senin bahsettiginden bende görmüstüm 3 yas yazinca almamistim alsam olcakmis yani.hos benim böcük en fazla 3-4 dakika oturuyor bisiyin basinda(süpürge haric)
onun disinda hemen dagiliyor dikkati.off hertarafimiz oyuncak bizimya bazen fenalik geliyor toparlarken.

güliz mont güzelmiş bende buna benzer bişey düşünüyorum
bende avcılardaki bebe çocuk mağazasına bakmıştım laptop çok eğitici bi oyuncaktı a harfini arı,u harfinde ufo resmi filan çıkıyodu ayrıca söylüyoduda harfleri 150 -160 gibi bişeydi almak istiyorum öle bişey

eğitici şeyler almak için daha erken bence yaa kırar onları bebeler
biraz daha sonra alıcam benn yani ağır eğitici şeyler demek istedim yanlış anlaşılmasın

kalimerocum güle güle kullansın kuzun oyuncağını, oyuncağın resmini yada linkini koyabilirmisin nereden almış eşin bende istiyorum ilkeye öyle bişii

canım nereden aldıgını bılmıyorum
ama markasına bakayım evden bılgılerını verırım canım

benım oglumun cok ılgısını cektı
her tustan ses cıkması, muzık calması, ses ayarı falan
aslında matematık ve ıngılızce fonksıyonları falan da varda ben daha tam kurcalayamadım

cılekcım benım oglumda cok sevıyor elektrık supurgesını
hıc aklıma oyuncagını almak gelmemıstı
ben sımdı dıreksıyon almayı dusunuyorum
bebek arabasına falan monte olan cınsınden yoksa bızı rahat bırakmıyor
arkada cıglık cıglıga bagırıyor

gulızcım montunuza bayıldım
supermıs guzel gunlerde gıysın ınsa allah kızın

Minigim bende gecen gün ciktigimda gördüm,icindede seffaf torbasi vardi calisindada birsürü köpük ucusuyordu.tamam sesi biraz sinir bozucuydu ama napalim biraz oyalanir diye düsünüyorum..

1 yastan sonra ahsap oyuncak alicam ben,ahsap legolar ve arabalardan.doktorumuz daha saglikli tavsiye ederim demisti.

sakin ol minikcim az kaldi tatile..

güliz ben zaten oldum olasi kiz cocugu kiyafetlerine bayilirim,bunuda cok begendim..

giydirdiginde bi resmini eklersen cok sevinirim canim,eminim harika durur eylülde.

hosbuldun canim..benimkiside tam tersi süpürgeyi gördügü an calistirmam icin bagiriyor,kablosunu cekistirip elime uzatiyor.cok alemya calisincada ya tepesine cikip oturuyor yada yanina uzanip öylece bakiyor :)))

ayyy gülizz bayildim ben buna yaaa,güle güle giysin prensesin..zaten kiz cocuklari icin co kgüzel oluyor kiyafetler bizim kazmalara anca salopet yada pantalon baskada yok ..

eylül kafa senin bahsettiginden bende görmüstüm 3 yas yazinca almamistim alsam olcakmis yani.hos benim böcük en fazla 3-4 dakika oturuyor bisiyin basinda(süpürge haric)
onun disinda hemen dagiliyor dikkati.off hertarafimiz oyuncak bizimya bazen fenalik geliyor toparlarken.

güle güle giysin eylül gülizcim

canım nereden aldıgını bılmıyorum
ama markasına bakayım evden bılgılerını verırım canım

benım oglumun cok ılgısını cektı
her tustan ses cıkması, muzık calması, ses ayarı falan
aslında matematık ve ıngılızce fonksıyonları falan da varda ben daha tam kurcalayamadım

cılekcım benım oglumda cok sevıyor elektrık supurgesını
hıc aklıma oyuncagını almak gelmemıstı
ben sımdı dıreksıyon almayı dusunuyorum
bebek arabasına falan monte olan cınsınden yoksa bızı rahat bırakmıyor
arkada cıglık cıglıga bagırıyor

gulızcım montunuza bayıldım
supermıs guzel gunlerde gıysın ınsa allah kızın

çok teşşekkür ederiz teyzeleri..sizin bebişlerde cicilerini güzel sağlıklı günlerde giysinler..:asigim:

sakin ol minikcim az kaldi tatile..

güliz ben zaten oldum olasi kiz cocugu kiyafetlerine bayilirim,bunuda cok begendim..

giydirdiginde bi resmini eklersen cok sevinirim canim,eminim harika durur eylülde.

evet canım biraz büyük durdu ama çok yakıştı...ne dmek ilk işim yeni paltomuzu giyipp.resmimizi koymak...9 günlük tatilde çekerim..gelince koyarım canım...:asigim:

cılegım bayram ustu sınırımı oynattılar dısımı sıkıyorum resmne

o tahta legolardan ben bırkac tane aldım
ama az parcalı olanlardan

henuz cıkarmadım oynaması ıcın kısın oyalanması ıcın cıkarırım artık

Back
X