2008 Kasım Anneleri

darkçım güle güle kullanın foto.makinanızı bizde canon aldık bozulan samsungtu
lelalcim iyi gezmeler iyi bayramlar...........
kız eylül 3gli telefona paramı vercen ben artık telefona hiiiçç para vermem hiç hevesim yok nedense
ben denizanasını gördüm öbür tarafta saçlarının kısa haliyle gördüm sanki yanlışmı hatırlıyorum yoksa,hiç çocuk doğurmamış gibi valla inceciksengözlerimebaksanab

Pirayecim teşekkürler canım.Bizde samsung la sony arasında kaldık.ıkiside özellik olarak aynı dedi ilgilenen kişi.
Orada birde tanıdık vardı.ıyi etmişisniz bu çok güzel deyince aldık bunu.

bakalım yarın öbür gün deneim artık.

kızlar pardon ya siteye yeni yazı hazırlıyordum burayla ilgilenemedim, işlerim biraz azalsın söz yeni haliyle koyarım tekrar, pirayecim doğru hatırlıyorsun artık kısa saçlıyım

aaaa çok hoş zarifsin Denizanası.
Ben hep seni accuk tombul hayal ediyordum :))) denizoğlanın kilosu yerinde ya biraz :D Birde kumral yada sarışın bekliyordum.

Çok beğendim.

lavinya, dark teşekkür ederim kızlar,
darkcım o resim doğumdan kısa süre sonra şimdi daha zayıfım 34 beden giyiyorum :)
deniz babişine benziyor hemen hemen her şeyde olduğu gibi kilo konusundada
saç rengim genelde koyudur, çokk arada bir azcık açarım ama tek renk ve koyu olmasını tercih ediyorum

selam kızlar
sabah bice deyip çıkmışım
canım hiçtakılmak istemedi
keyifsizim bugün
hayır olsun
herkes aldıklarını güle güle kullansın tek tek isim saymiim
ben bişey almadım
çocuklarınkinide amcası getirdi mağzadan memonun üzerinede elifimin aldıklarını giydiricem
amcamız sağolsun hepimişzi baştan aiağı giydirdi de bana 38 beden getirmiş herşeyi çok yapıştı üzerime tarzım olmadığı için geri yolladım bir beden büyük gelicek neyse bakalım artık
adaletsiz dünya baksana çilek hanıma büyük geliyo kıyafet maytap hanıma küçük hey gidi gaybana dünyaa:))))

valla amcamız züpper
kendü mağza sorumlusu
neresi olduğunu yazmiim:)))reklam olmasın
hamileyken hatırlarmısınız bilmem kanamam vardı izmire görümceme gitmiştim evde de tadilat vardı
sağolsun bütün evi tertemizzzz yapmıştı
ve ben miss gibi eve gelmiştim hiçbişeye elimi sürmemiştim:)))
cevat kelle gibi benimkaynımmm
bazen evlenmesin diyorum :)
çokmu bencilce aman zaten kendide istemiyo evlenmek

mmfcim dediğin gibi bünyesel bişii sanırım, hamillikte çok iştahlı değildim ama ne canım çektiyse yedim, toplam 7 kg ile doğuma gittim, sonrasındada kırkımız çıktığında eski kıyafetlerimin hepsini giyiyordum, hiç bir çaba göstermeden, hatta süt olsun diye tatlıya abanmışlığım bile var

lavişcim kocam olcak herüfe sıkıldım
bi kadın demişya
kocamolacak yontulmamış kütükten böyle kibar,yakışıklı ,kıymet bilen bi oğlum olduğuna göre ben çok iyi bi marangozum diye
ben *2 diyorum o kşbar yakışıklılardan bende 2 tane var duble marangozum ben:)))

dark sen 38desin ben hala 40 bedenimmm :(
mmf cim noldu canım hayırdır?
Canım ben 42-38 aralığını giyiyorum.baya geniş bir aralık yani :)))
38 de bazı şeyler oluyo çoğu olmuyo ama.
Yeni yeni işte

valla amcamız züpper
kendü mağza sorumlusu
neresi olduğunu yazmiim:)))reklam olmasın
hamileyken hatırlarmısınız bilmem kanamam vardı izmire görümceme gitmiştim evde de tadilat vardı
sağolsun bütün evi tertemizzzz yapmıştı
ve ben miss gibi eve gelmiştim hiçbişeye elimi sürmemiştim:)))
cevat kelle gibi benimkaynımmm
bazen evlenmesin diyorum :)
çokmu bencilce aman zaten kendide istemiyo evlenmek
Evlenmesin boşver :) Kötü kedi hüso modunda gördüm kendimi :))

mmfcim dediğin gibi bünyesel bişii sanırım, hamillikte çok iştahlı değildim ama ne canım çektiyse yedim, toplam 7 kg ile doğuma gittim, sonrasındada kırkımız çıktığında eski kıyafetlerimin hepsini giyiyordum, hiç bir çaba göstermeden, hatta süt olsun diye tatlıya abanmışlığım bile var
7 kilo ile kaydirigubbakcemile5

ben yeni sürümü yükledim 2-3 ay kadar kullandım sonra adresimle girince hata verdi açamadım bi türlü diğer adresler açılıyodu sadece benimki bende eski sürümünü yğjkledim ama yok yaa yeni sürümde bi nane yok herşey daha zor gözünü seviim eski sürümün
şimdi her açtığımda yükleyin diyo görmezden geliyom:))

Back
X