2008 Kasım Anneleri

bizde evdeyiz anneleri gezdik geldik bugünlük yeter çünki çok fena grip olarak güne başladım kafamçokkarıştı
bayram harbi çocuğa bayram bize gene aynı
uyyyy burnum yanıyooo benneyaptımki

iyi bayramlar kasım annişleri ve onların dünya tatlısı lokum bebişleri..
ilk bayramımızda çok küçüklerdi pek bişey anlamadık.
bu bayram daha güzel geçer hepimiz için inşallah..

bizde bugün annemleri ve yengemleri ziyaret ettik okadar.
bütün gün kaan 1 saat uyudu
sabah 7 de kalkmıştı.
eve geldik 8 30 da uyudu.
ve okadar çok tepindiki akşama kadar maşallah
sabaha kadar uyanmaz kanımca:)
iyi akşamlar
hepinizi öptüm..

selam kızlar, biiz bugün gezmedik fazla sadece babaanneye gittik, başkada biryere gitmeyiz zaten, benim ailemde burada değil zaten, bayram keyfi yaptık çekirdek aile olarak, gündüz ilke çok güzel uyudu, şimdide uyuyor, maşallah oğluma

diğer tarafta günlüğe bayram şekerimin resimlerini ekledim, ilk defa uzun süreli ayakta durmasınıda resimlemiştim onuda ekledim, burayada koyacaktımda üşendim şimdi sonra koyarım artık

zeynacım geçmiş olsun

slm kizlar bügün bizde bir kac yere gittik halama da gittik onlarinda bir kedisi var mustafayi koydum kedinin önüne önce sasirdi sonra biraz korktu bir ara kuyrugunu almaya calisdi bakti haretet ediyo birakti hem bagriyo hem gülüyo kedi gidiyo gelsin diye agliyo arkasindan geliyor bu sefer kirkuyo biraz göz göze geldimmi gözlerinden korktu ama cok sevindi cosdu yani valla tam anlamis degilim tepkisi hem sevdi hem korktu ama cok sasirdi kedi arkasini dönünce sevdi güldü önünü dönünce bagirdi bizde gülmekten bir hal olduk ama kedi temzdi yani evde besliyorlar bakimli ama baya büyük tombisdi yani

denizanası iyi yapmışsınız canım.

Ohh uyusun minik kuş.

Ya ben msn ye giremedim hala.Yeni sürüm bela oldu :)
Eklenmiyoda.
Hayırı da kabul etmiyo.

Tamda msn de sorun çıkcak zamanı buldu ya.
Cerenimo ya yazık oldu :)))

Fotolarına bakarım inş.
Bende eklicemde üşeniyorum hala:)

Elifcim cerende kediye dokunmak kuyruğunu tutmak istiyo.

benim kızım hayvanları çoook seviyo

Evet ona bittim zaten :))

Yüzerkenki video ama hepsinden daha hoş.Öldüm onu izlerken.Kıs balık adam olmuş bu :)))

Önce ayaklar baktım çalışyo.Sonra bakmış olmicak ellerde çalışmış :)) Baya yüzüyo bu.Maşallah.

teşekkürler dark teyzesi, evet oğlum balık adam oldu:)

imageshackta eşimin üyelikte var oradan yüklüyorum, çalışmalarımı kendi siteme koymak için yüklemiştim, şimdi daha kolay bir yolunu buldum, daha doğrusu eşim öğretti:) sitenin ismini vericem ama ana sayfa dışındakilerde sorun var halledeyim veririm ama dersenki benim için faretmez yazarım senin için:) hem kendi çalışmalarım hemde ordan burdan bulduğum hoşuma giden şeyler ve branşımla ilgili yazılar var

Back
X