2008 Kasım Anneleri

Hah ancak gelebildim ben de Dark hayatuuum. Dışarıdaydık geldik kızı uyuttum neyse k, çok zorluk çıkarmadı. Geçmiş olsun azocum tekrar.
Bugün başarısız geçen bir bakıcı görüşmem oldu. Kadının evinde 2 tane oğlu var biri orta biri liseye gidiyor bir de kızıma evinde bakacakmış. Kusura bakmayın dedim ben evinizde temizlik yapacaksınız yemek yapacaksınız vakit ayırmayacaksınız dedim. Ukalalık yapıp bir de ben de 3 tane büyütüüm demez mi, Ben böyle düşünüyorum. Bakacak kişinin tüm vakti bebeğimle geçmeli hem düzeninden edemem dedim gönderdim. Bir de kucağına bile almadı kızımı ay hatırladıkça sinir oluyorum unutmak istiyorum. Bakalım daha neler göreceğiz

Yok yok olmaz Julicim 2 tane oğlu varsa hiç olmaz .

aman oğlan anaları taşlamasın şimdi beni :))

Bu konuda ben hassasım anacum,üzgünüm.Ben kötü düşünmüyorum ama kötüler var.

Gönlüne göre olur inşallah Julicim..

iyi akşamlar kızlar.
sabahtan beri kk açık anca başına oturabildim.
oğlum okadar huysuzkiiii...
çok şükür ateşi ,halsizliği falan yok.
sadece burnu akıyo,tıkanıyo,
salya bi taraftan,
arada öksürük,hapşuruk..
ilk defa böle oldu.
dün gece ve bütün gün kollarımda salladım ağladığı için..
kollarım,bacaklarım tutuldu valla.
geçmiş olsun dileklerinde buşunan arkadaşlara teşekkürler.
hasta kuzularda varmış,geçmişe çok bakamadım ama..
onlarada allah acil şifalar versin.
çilekcim deniz oğlana maşallah çok şeker olmuş annesi..

cnm cok gecmıs olsun.havalar tam hastalık havası cnm.

kızlar annem Buğranın pipisinde iltihap gördüm dedi demin:(( yaaa ne olck şimdi.Doktora götürcem yarın bi baksın inş.sünnet falan demezz yaa offf.başıma gelirse diye korkuyodum hep geldi işteee

cnm endıse etme bence sunnetlık bır durum degıldır sanırım hem olsada cok cabuk ıyılesır.gercı bızd daha sunnet yaptıramadık ama 1-2 aya kadar yaptıracaz ınsallah.

derincim hemen panikleme canım ya..
iltihap nasıl olur bilmiyorum ama erkek çocukların pipilerinde bazen birikintiler olurmuş arada bir deriyi yavaşça çevirip temizlemek gerekiyormuş yengem demişti banada..

cnm aksıne bızım dr da sakın ıcını temızlemeye kalkmayın dedı.kılcal damar kanamasına neden olur dedı.

Ya geçen misafir geldi.cerenle yaşıt.ceren gitti gitti yakasına yapıştı.

yaşıtlarını pek svmiyolar mı nedir?

Biraz kendinden büyüklere bayılıyo.

Çilek ne güzel eğlenmiş oğlun

darkcım benım mertımde yasıtları olsun cocuklar olsun delırıyor cıglık atıp onlara dokunmak ıstıyor.en cok uzuldugum seyse ben baska cocuk kucagım aldıgımda hıc benı kıskanmıyor.

saol piroscum..ilk anda cekindi ama sonradan tutamadim inanki.esasinda ben toplara sokmak istemedim ne yalan söyleyim hatt auzaklastirdim bile cocugu ordan ama beyfendi emekleye emekleye buldu ve girdi havuza:)yinede cok tutmayarak icimi rahatlatmis oldum.

cok yoruldu canim zipzipta kendin gecti zeiplarken:) tabi tepesinden hoplayan anasi olunca cocuk delimi ne diye ekstaradnda gülmedi diil hani:)

cnm masallah cok sevımlı pek datlu cıkmıs.Allah esırgesın tum bebıslerı.

bu arada bende anca gırebıldım ogleden berı.yenı uyudu kerata.

Yok yok olmaz Julicim 2 tane oğlu varsa hiç olmaz .

aman oğlan anaları taşlamasın şimdi beni :))

Bu konuda ben hassasım anacum,üzgünüm.Ben kötü düşünmüyorum ama kötüler var.

Gönlüne göre olur inşallah Julicim..

İnşallah canım ben de senin gibi düşünüyorum. Demek ceren yaşıtlarını sevmiyor. Banusu da ütü masasını ve köpekleri sevmiyor. Bir de çizgi filmlerdeki ayıları :)))

azocum geçmiş olsun canım
inşallah ömer kaan en kısa sürede toparlar kendini

julii geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla bakıcı sorunu var
hay allah ya tam da eşin iş başı yaptı tam gerçek ihtiyaç olduğu dönemde
inşallah en kısa sürede çzöersiniz bu sorunu .

eylül olağanüstü bir durum olmazsa geliyorum datlum ben de yarın :))

azocum geçmiş olsun canım ya..
biliyorsun benim oğlanlarda seninkliyle bir grip oldular burunları ağızları salya sümük birde hafif öksürük başlamıştı bayramdan önceki iş günü cuma günü götürdük antibiyotik şurup (toz karışımlı) ve balgam sökücü verdi burunları içinde gliserin vermiş ama kağıdını oğlanlar kaybetmişler kullanmadım hiç bir haftadır peditus dolven aferin plus bu antibiyotikleri dönüşümlü kullandık..dünle bugün iyiler akıntıları kesildi öksürükde kalmadı..
inşallah oğluşumun adaşı kaanda çabuk atlatır hastalığı..
julicim bakıcı sorunu yaşıyormuşun inşallah gönlüne göre birini bulursun tam bu dönemde senin için zor olmuştur.. Allah yardımcın olsun..
yağmurcum sağol hiç temizlemedim ben.. sadece yengemden duymuştum aklımda olsun temizlemeye kalkmayım...

Hah ancak gelebildim ben de Dark hayatuuum. Dışarıdaydık geldik kızı uyuttum neyse k, çok zorluk çıkarmadı. Geçmiş olsun azocum tekrar.
Bugün başarısız geçen bir bakıcı görüşmem oldu. Kadının evinde 2 tane oğlu var biri orta biri liseye gidiyor bir de kızıma evinde bakacakmış. Kusura bakmayın dedim ben evinizde temizlik yapacaksınız yemek yapacaksınız vakit ayırmayacaksınız dedim. Ukalalık yapıp bir de ben de 3 tane büyütüüm demez mi, Ben böyle düşünüyorum. Bakacak kişinin tüm vakti bebeğimle geçmeli hem düzeninden edemem dedim gönderdim. Bir de kucağına bile almadı kızımı ay hatırladıkça sinir oluyorum unutmak istiyorum. Bakalım daha neler göreceğiz

canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir bakıcı bulursun çok üzüldüm

yağmurcum daha bilmiyordur kıskanmayı ceren biraz kıskanç olcak galiba:)

benimkide pek fena çok kıskanç olacak gibime geliyor ablasını o kadar seviyor onu öptüğümde bile tepemde bacağıma sarılıp ağlıyo erkeğin kıskancıda pek çekilmez ama ne yapalım

azocum geçmiş olsun canım ya..
biliyorsun benim oğlanlarda seninkliyle bir grip oldular burunları ağızları salya sümük birde hafif öksürük başlamıştı bayramdan önceki iş günü cuma günü götürdük antibiyotik şurup (toz karışımlı) ve balgam sökücü verdi burunları içinde gliserin vermiş ama kağıdını oğlanlar kaybetmişler kullanmadım hiç bir haftadır peditus dolven aferin plus bu antibiyotikleri dönüşümlü kullandık..dünle bugün iyiler akıntıları kesildi öksürükde kalmadı..
inşallah oğluşumun adaşı kaanda çabuk atlatır hastalığı..
julicim bakıcı sorunu yaşıyormuşun inşallah gönlüne göre birini bulursun tam bu dönemde senin için zor olmuştur.. Allah yardımcın olsun..
yağmurcum sağol hiç temizlemedim ben.. sadece yengemden duymuştum aklımda olsun temizlemeye kalkmayım...

canım senin kuzularada geçmiş olsun inşallah bir daha hastalanmazlar tüm kış boyu

geldim ama kimsecikler kalmamış inşallah deliksiz bir uyku çekeriz hepimiz benim kuzu daha yeni yattı uyuyor yanından kalktığım an hissedip yaygarayı basıyor sabahta ne kadar uykusu olursa olsun ben kalkar kalkmaz uyanıyor nasıl duyuyor anlamıyorum halbuki o kadar sessiz hareket ediyorum bende uyusam iyi olur ama biraz diğer konularada bakayım yarın görüşürüz tüm kasım bebeklerine ve annelerine tatlı rüyalar

günaydınnn tükkanı açıyorum valla havalansın her yer mis gibi çaylarıda koydum bergomatlı sade yeşil ne ararsanız ıhlamur bilem var hadi buyrun
banada kadın gelecek bugün temizliğe fazla görünmezsem merak etmeyin

günaydın hatunlar
dün gece saat 10da sızmışım koltukta
bugünde sabah 8de kalktım doğal olrak hala uykum var ama
yaa gıcık oldum kızlar 114 lira bize 54 de cevriyeye elk gelmiş
yok böle bişe yaa
fabrika çalışıyo snki evde
ttnet dijitürk su onlarıda 150 tutmuştu
320 sırf fatura doğalgaz hariç oda gelir 300
servis 100
kafadan 700 faturalara gidiyo
benimçalışmam lazım artık yaa eve biraz katkım olsun istiyorum ama cevriye otur çocuklarına bak ben bakamam kesinlikle diyo
dedim bu laflarını yaz bi klenara öbür gelininin çocuklarına bakarsan konuşuruz senle dedim
kadın sigara içiyoruz diye çocuklarınızı büyütün öyle ölün diyo yaa

maytapçım valla bu zamanda çalışıp eşe destek olmak şart.
bak ben 2 aylıkken bıraktım kaan ı..
onlara daha iyi bir gelecek vermek için..
ama benim kaynana seninki gibi cadı değil çok şükür:)

günaydın kızlar,
zeyna kolay gelsin şekerim, çay içinde eline sağlık, şimdi yudumluyorum siyah çayımı:)

mmmf sorma faturaları, bizde apartmanda en yüksek faturayı ödeyen aileyiz

azocum ömer kaanın daha iyi olmasına sevindim canım

günaydııın güzel bir sabahtan hepinize merhaba Şeniz

zeynam şimdiden kolay gelsin size

azocum biraz daha iyi sanırım dimi bebeğimiz aman iyi olsunlarda

mmmfcim gözünaydın canım azcık keyfine bak cevriyenin yokluğunda ama cicim faturalara ağzım açıkkaldı sölemeden edemeyeceğim o ne bee bizde sürekli klima çalışırken bile 80-90 civarı bişey geliyordu fatura doğalga yok zaten sevinmeli miyim bilemedim su faturası en fazla 8-10 geliyor tlf.da birtek benim kullandığım cep var eşiminki kontörlü ev tlf.da yok benim cepte 35-40 arası geliyor o kadar ay şükrettim valla ama çalışmak böyle zamanlar için çok iyi işte

julicim inşallah gönlüne göre birini bulursun canım yaa bakıcın niye ayrıldı işten ben orayı kaçırmışım sanırım

Back
X