2008 Kasım Anneleri

julinin bakıcısı deyince aklıma geldi,
julicim karşıda oturan öğrencilerime mail attım geri dönüşlerini bekliyorum bir kaç tanesi ulaştı çalışıyorlarmış, inşallah içlerinde işe girmemiş çıkar,

beyazmelekcim julinin bakıcısının annesi rahatsızlanmış ona bakacakmış mecburen:(

ulen mmmf kafa cevriye gidince özlicem diyon bide varya sana ne diyim bilmiyorumki kaydirigubbakcemile
çok sefiyorum seni kıyıp demicem bişi ama Allah akıl fikir versin şu kaynana olacak kadunlara

julinin bakıcısı deyince aklıma geldi,
julicim karşıda oturan öğrencilerime mail attım geri dönüşlerini bekliyorum bir kaç tanesi ulaştı çalışıyorlarmış, inşallah içlerinde işe girmemiş çıkar,

beyazmelekcim julinin bakıcısının annesi rahatsızlanmış ona bakacakmış mecburen:(

ay canım yaa üzüldüm şimdi bak şanssızlık olmuş

ulen ne özlemesi beeeeee delimiyimben
o beni nekadar özlerse bende onu o kadar özlerim
bana iş ver zeyna kafa:)))

ne tür işler yaparsın cicim :hulya:

günaydın kızlar
bizde kalktık annaneye geldik buradan kadıkoye gecmek kolay olur dıye
son dakıka aksiliği çıkmazsa kızların yanına gidices inşallah
gece bende 2 ye kadar ütü yaptım
sonra öksürük krizinden uyuyamadım bir türlü

ne iş olsa yaparım aplavereliniortak
senmi vercen valla izmite gidemiyom aydına heeç gelemem yolu karşılarsanız anca

hımmm bir düşünelim bakalım ne iş verebiliriz sana ve yol parası olayını :jeyyar:

günaydın kızlar
bizde kalktık annaneye geldik buradan kadıkoye gecmek kolay olur dıye
son dakıka aksiliği çıkmazsa kızların yanına gidices inşallah
gece bende 2 ye kadar ütü yaptım
sonra öksürük krizinden uyuyamadım bir türlü

geçmiş olsun canım nefret ederim öksürükten çok zor olur
valla buluşmanızı biz de heyecanla bekliyoruz

sana da günaydın canımcım

günaydın hanımlar,
bugün babamız evde bir dolanıyordum uğradım birzdan çıkacağım..
azocum kaanın biraz daha iyi olmasına sevindim...
mqaytabım fatura konusunda bizde aynıyız.. maaşı alınca en çok faturalara kiraya gidiyor.. ben zamanında çoooooook istemiştim çalışmayı hatta bir iki yer çıktı ama ben müsait değildim şans işde.. ben hep derim işden yana değil eşten yana şanslıyım diye...:))
gerçi bu aralar beni kızdırıyor birazcık ama o kadar olur sanırım çocuklar olunca illaki sevgi bölünüyormuşşş..:(((
lelalcim geçmiş olsun sanada..
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum..
buluşacak kasım annelerinede iyi eğlenceler..
hadi anacım ben kaçtım oğlanlar uyuyacak..
bebişleri öptüm.....

sağolun kızlar.
inşallah hepside biran önce iyileşirler..
ya varya hasta olduklarına değil huy değiştirdiklerine üzülüyom çok..
bi mızmız bi mızmız..
allah hepsini korusun..

beyaz melek rüyamda seni gördüm gıı kadınlar kulübü toplantısı varmış sende ama herkez var gelmek mecburi evin yıkık dökük tadilat mı yaptırıyon kızım yoksa evim evim demişsin ordan aklıma geldi bu rüyayı görelide 1 haftadan fazla olmuştu yazamadım birtürlü.bu arada keşke öle bi buluşma olsa hepbirlikte .

maytapçım valla aynı dertten yanıyoruz canımcım bizimde elektik su digitürk internet falan cep yakıyor benimde en acilinden işe ihtiyacım var acayip sıkıldım artık evde hep çalışmaya alışmıştrım şimdi batmaya başladı bana ev önceden otomativ şektöründe satış danışmanıydım çok ta hareketli bi işim vardı hamileyken kendi isteğimle ayrıldım sıkıntılı bi hamilelik geçirdiğim için şimdi keşke rapor alsaydımda ayrılmasaydım diyorum varmı iş vermek isteyen ev kadınlarına

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/317128-iste-yeni-evim.html

evet arkadaşlar bu linkten fotolarımıza bakabilirsiniz evimin fotolarını yükledim nihayet

krikitoscum hayırlara çıksın rüyan canım son zamanlarda sürekli evden bahsettim ya taşınacaz taşındık falan o yüzdendir bence, ama herkesin bana gelmesi de ayrıca bir güzellik olmuş

valla elimizden gelse bir iş kurmalıyız şöyle kasım anneleri hep beraber işletmeliyiz süper olur süper

Back
X