- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #41.801
günaydın hatunlar
dün gece saat 10da sızmışım koltukta
bugünde sabah 8de kalktım doğal olrak hala uykum var ama
yaa gıcık oldum kızlar 114 lira bize 54 de cevriyeye elk gelmiş
yok böle bişe yaa
fabrika çalışıyo snki evde
ttnet dijitürk su onlarıda 150 tutmuştu
320 sırf fatura doğalgaz hariç oda gelir 300
servis 100
kafadan 700 faturalara gidiyo
benimçalışmam lazım artık yaa eve biraz katkım olsun istiyorum ama cevriye otur çocuklarına bak ben bakamam kesinlikle diyo
dedim bu laflarını yaz bi klenara öbür gelininin çocuklarına bakarsan konuşuruz senle dedim
kadın sigara içiyoruz diye çocuklarınızı büyütün öyle ölün diyo yaa
canım malesef hayat çok zor iki kişi çalıştığımız halde anca geçiniyoruz bizimde faturalar acayip yüklü gelir elektrik 23 günlüğüne 98 ytl gelmiş suyu kartlı olduğu için korkudan sürekli dolduruyoruz doğal gazda öyle nerden baksan en az 350-400 aylık yakarız ev 2 ceptelefonları, internet,dijitürk , dsmart ne ararsan var bide ev kredisi bakıcı parası 700ytl çok zor anlayacağın...
günaydın kızlar..
bende işe geldim bugün.
oğlum bu sabah daha iyiydi çok şükür.
biraz öksürük başladı arada sadece..
oda geçecek inş.
canım biraz daha iyi olmasına sevindim inşallah en kısa zamanda tamamen düzelir
günaydınnn tükkanı açıyorum valla havalansın her yer mis gibi çaylarıda koydum bergomatlı sade yeşil ne ararsanız ıhlamur bilem var hadi buyrun
banada kadın gelecek bugün temizliğe fazla görünmezsem merak etmeyin
kolay gelsin canım bende kadın alacağım ama önce kışlıkları bir çıkarayım dolapları düzenleyeyim öyle oh ne güzel şimdi mis gibi olacaktır evin
günaydın kızlar
bizde kalktık annaneye geldik buradan kadıkoye gecmek kolay olur dıye
son dakıka aksiliği çıkmazsa kızların yanına gidices inşallah
gece bende 2 ye kadar ütü yaptım
sonra öksürük krizinden uyuyamadım bir türlü
geçmiş olsun canım ne güzel eğlenirsiniz şimdi iyi eğlenceler
oy oy fotoları yüklüyorum evim güzel evime ama baya vaktimi alacak sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/317128-iste-yeni-evim.html
evet arkadaşlar bu linkten fotolarımıza bakabilirsiniz evimin fotolarını yükledim nihayet
krikitoscum hayırlara çıksın rüyan canım son zamanlarda sürekli evden bahsettim ya taşınacaz taşındık falan o yüzdendir bence, ama herkesin bana gelmesi de ayrıca bir güzellik olmuş
valla elimizden gelse bir iş kurmalıyız şöyle kasım anneleri hep beraber işletmeliyiz süper olur süper
şimdi bakacam güzel evine canım