2008 Kasım Anneleri

yasmin sanada günaydın..
şuan iyiyim fakat aşırı derecede yorgun hissediyorum kendimi..
buda normaldir sanırım..
ben saat 19 dan sonra katıldım düğüne ve ısrarlar sonucunda yedim..
düğün açık havada ve köy düğünü şeklindeydi.
gelen bütün misafirlere yemek verildi fakat benim yediğim saatte yiyenler zehirlenmiş..
sıcakta bekleyen tavuk denk geldi demekki..
anlamadığım hiç koku falan yoktu
yoksa yermiydim..
bide şu var..düğün karşı komşumuzundu ve yemekleri hazırlamalarına yardımda etmiştim..
neyse bunuda atlattım:))

günaydın hatunlar jeettt hzıyla geçecek bir hafta diliyorum herkeze

valla kurt murt hepsi yerli yerinde duruyor çünki ilk katıldığım düğün ilahiler eşliğindeydi ki ben çok huzur duydum ortamdan ve 17 senelik arkadaşımdı evlenen diğeride iş yerinden idi ve çok davullu zurnalıydı ve ben süper mini bi elbise ile katılma gafletinde bulunduğum için kocam beni yeriimden kaldırmadı :olmaz:
neyse güzel sakin huzurlu bir hafta sonuydu işte
hilalcim çok geçmiş olsun canım ve ben dışarda özellikle mevlüt yada düğün yemeklerinde tavuk ve et yemem hep korkmuşumdur zehirlenme vakalarından
ankarada yaşayan herkezede geçmiş olsun Allahım korkutmasın
dilekcim-elmalı sizlerede çok geçmiş olsun havalar bi soğuk bi sıcak bizde ne olduğumuzu anlayamıyoruz

gunaydınnn
ben geldım cok yorucu bır hafta sonunun ardından
halbukı ıkı gun boyunca yattım dıyebılırım
cumartesı esım dısarıdaydı bende cok rahatsızdım
oglene kadar oglusumu anneme bıraktım ama annemınde ıslerı cıkınca yıne bana geldı
benımde aylık mısafırım bu kez cok agrılı ve sorunlu geldı
cumartesı attatık derken pazar hıc kalkamadım yerımden
belım ortadan ıkıye ayrılıyor resmen
oglusum da durumdan haberdar cok hzuursuzlanıyor
dun yatarken yanıma geldı yataga cıkardı babası
sacımı cekıp anne dıye yuzume dokunuyor
salyalı salyalı yuzumun heryerını opuyor
sonra gogsumu acıp anne meme dıyor yavrum
ıcım parcalandı cok duygulandım sanırım bu ay mısafırı bıraz duygusal gecırıyorum

kocısle de kapıstım
nasıbını aldı ama hakeetı bende hakkını verdım
konusmuyorum su an kendısıyle

günaydın arkadaşlar...
cumartesi akşamı başıma geleni sormayın..
Düğün yemeğinden zehirlendim ve gece saat 00.30 dan 03.45 e kadar hastanedeydim..
serum verdiler 2 tane iğne yaptılar ve kendime geldim..
çok çok kötüydü...

cnm cok gecmıs olsun.

Günaydın kızlar.Geçmişi okuyamadım.Bayağı çene yapmışız haftasonu.Hafta sonu giremediğim için ne var ne yok göremedim.Anıl rahat vermiyo.Yapışık ikizler gibiyiz.Bir de artık uymak istemiyo.Gece 12de yattı.Hasta biraz da.Öksürük falan.Haftasonu kardeşime gittim.İki çocuğu var.Hastaydı ikisi de.Sanırım onlardan kaptı.Zaten hastaydı.Hiç hastalığı es geçmiyoruz, geleni alıyoruz.

Hilalcim geçmiş olsun.Şimdi nasılsın?Nasıl bi sorumsuzluk.Bir sürü insan zehirlenmiştir. Cık cık cık:kızgın:

Kızlar hasta olanlara geçmiş olsun.

Ankarada deprem olmuş ben hissetmedim.Asorti hissetmiş.Hepimize geçmiş olsun.

Bu arada Ankaralı arkadaşlar buluşalım artık.Hava iyice soğumaya başladı.İrtibata geçelim canlarım.

Herkese çok güzel bi hafta diliyorum....

cnm keske ben donmeden olsaydı bende katılırdım bulusmaya.bu arada Ankaradakı herkese gecmıs olsun.
benım oglumda gece burun akıntısıyla aglayarak uyandı pedıtus verdım oyle uyudu.ya ustunu cok acıyo uyku tulumu alamadım henuz.offff nezle olduk galıba.

ayyy çok yorgun olanlardan biride benim tamm yattım ki
deprem oldu yani sarsıntı bir fırladım uykum kaçtıı yaww çok korkarım valla
allah korusun

Allah korusun cnm.bu afetlerde arttı ıyıce fılıpınlerde selle bogusuyodu dun haberde gordum.

kalımerocum sabah benım oglumda sumuklu burnuyla surtunup durdu tısortum hep battı.pedıtus verdım tekrar onun etkısıyle tekrar uyudu.gece neredeyse hıc uyumadı.kocısle nıye kapıstın cnm takma kafana duzelır ama?bırazcuk naz yap sen ...

minik çok üzüldüm canım çookkk geçmiş olsun:))
ben evlenmeden önce aylık misafirimi çoookkkk sancılı geçirirdim..
evlendiğimde doğum kontrol iğnesi kullandım ve o gün bu gündür ağrım olmaz..
iğnedenmi yoksa hani derlerya evlenince ağrılar geçer diye ondanmı artık bilmiyorum ama ağrısız regl olmak çok güzel:))
tekrar geçmiş olsun:((

günaydın arkadaşlar...
cumartesi akşamı başıma geleni sormayın..
Düğün yemeğinden zehirlendim ve gece saat 00.30 dan 03.45 e kadar hastanedeydim..
serum verdiler 2 tane iğne yaptılar ve kendime geldim..
çok çok kötüydü...

canım çok geçmiş olsun

günaydın arkadaşlar..ben geldimm.. 9 günlük bi tatilden sonra bugün iş başı yaptım...
bu 9 günde kızım 2. dişinide çıkardı. ve bugün ilk defa kızımı bakıcıya bıraktım...çok mahsunum bugün..içim parçalandı..bi yabancıya bırakırken ama mecburumda..

guluzgulcim 2. dişiniz hayırlı olsun bugün senin için zor olur gerçekten ama ne yapıcaksın onlar için çalışıyosunuz sizlerde allah iyilerle karşılaştırsın

Günaydın kızlar.Geçmişi okuyamadım.Bayağı çene yapmışız haftasonu.Hafta sonu giremediğim için ne var ne yok göremedim.Anıl rahat vermiyo.Yapışık ikizler gibiyiz.Bir de artık uymak istemiyo.Gece 12de yattı.Hasta biraz da.Öksürük falan.Haftasonu kardeşime gittim.İki çocuğu var.Hastaydı ikisi de.Sanırım onlardan kaptı.Zaten hastaydı.Hiç hastalığı es geçmiyoruz, geleni alıyoruz.

yasmin geçmiş olsun canım

kalımerocum sabah benım oglumda sumuklu burnuyla surtunup durdu tısortum hep battı.pedıtus verdım tekrar onun etkısıyle tekrar uyudu.gece neredeyse hıc uyumadı.kocısle nıye kapıstın cnm takma kafana duzelır ama?bırazcuk naz yap sen ...

yagmurcum sizede geçmiş olsun salgın var ortalıkta

hepinize günaydın kızlar sonbahar geldi çogumuz fgibi bizimde hastalıklarla başımız dertte geçen hafta sonu acillik olduk zeynep ceylin bi günde okadar kötü olduki anlatamam sabah biraz burnu akıyodu öksürmeye başladı bende peditus verdim ama akşam üzeri öksürük bi anda öyle bi ilerledi yavrum nasıl zor nefes alıyodu anlatamam acie götürdük kan alındı akciger filmi çekildi hava verildi biraz rahatladı kan ve film temiz çıktı doktor grip olmuş dedi gene başladık antibiyotige valla artık kendimden şüphelenmeye başladım ben o kadar dikkat ediyorum bakamıyorum mu diye bu çocuga çok üzülüyorum u arada grip aşısı yaptırmayı düşünüyomusuz benimkinin bünyesi çok zayıf yaptırsammı diye kararsız kaldım doktoru yapabiliriz dedi ama bilmiyorum ya

canım bazen cok anlayıssız oluyor ya da ben bu donemlerde daha fazla anlayıs beklıyorum

hılalcım sana da gecmıs olsun canım
benımde sımdıye kadar bu sekılde olmazdı
bu kez hem yogun hem sancılı gectı sanırım sprıal sonrası duzene gırecek

kalimero, mine çok geçmiş olsun kızlar,
kalimerocum bende eşime olur olmaz kırılıyorum benimde reglim yaklaştı onun hassaslığımı bilmiyorum ama bu psikolojidende kurtulamıyorum, adamın olumsuz dediğ birşey yok hatta beni mutlu etmek için yapmadığı kalmıyor ama ben hep depresif durumdayım:( kendimden hoşnut değilim bu günlerde

Back
X