2008 Kasım Anneleri

hepinize günaydın kızlar sonbahar geldi çogumuz fgibi bizimde hastalıklarla başımız dertte geçen hafta sonu acillik olduk zeynep ceylin bi günde okadar kötü olduki anlatamam sabah biraz burnu akıyodu öksürmeye başladı bende peditus verdim ama akşam üzeri öksürük bi anda öyle bi ilerledi yavrum nasıl zor nefes alıyodu anlatamam acie götürdük kan alındı akciger filmi çekildi hava verildi biraz rahatladı kan ve film temiz çıktı doktor grip olmuş dedi gene başladık antibiyotige valla artık kendimden şüphelenmeye başladım ben o kadar dikkat ediyorum bakamıyorum mu diye bu çocuga çok üzülüyorum u arada grip aşısı yaptırmayı düşünüyomusuz benimkinin bünyesi çok zayıf yaptırsammı diye kararsız kaldım doktoru yapabiliriz dedi ama bilmiyorum ya

Canım geçmiş olsun.Bizde de durum aynı.Kimde görsek kapıyoruz.Ben kendi 5 senedir aşı oluyorum.Sanırım oğlum da bana çekmiş.Ona da yaptırmayı düşünüyorum.Kimi doktor önermiyo.1 yaşından sonra yapılıyo biliyorum.Çitos hocama soralım derim ama o da sıkılmıştır bu sorulardan.O yüzden kontrole gittiğimizde yada yarın akşam Anılı doktora götürecem ona sorarım.Yaşlılar ve çocuklara öneriyolar.fisfisfis

hepinize günaydın kızlar sonbahar geldi çogumuz fgibi bizimde hastalıklarla başımız dertte geçen hafta sonu acillik olduk zeynep ceylin bi günde okadar kötü olduki anlatamam sabah biraz burnu akıyodu öksürmeye başladı bende peditus verdim ama akşam üzeri öksürük bi anda öyle bi ilerledi yavrum nasıl zor nefes alıyodu anlatamam acie götürdük kan alındı akciger filmi çekildi hava verildi biraz rahatladı kan ve film temiz çıktı doktor grip olmuş dedi gene başladık antibiyotige valla artık kendimden şüphelenmeye başladım ben o kadar dikkat ediyorum bakamıyorum mu diye bu çocuga çok üzülüyorum u arada grip aşısı yaptırmayı düşünüyomusuz benimkinin bünyesi çok zayıf yaptırsammı diye kararsız kaldım doktoru yapabiliriz dedi ama bilmiyorum ya

canım çok geçmiş olsun..hiç kendini suçlama..hiç bir anne çocuğunu hasta etmek istemez asla..normal süreçler bunlar..allah çaresiz hastalıklar vermesin..:emir_bebek:

Canım geçmiş olsun.Bizde de durum aynı.Kimde görsek kapıyoruz.Ben kendi 5 senedir aşı oluyorum.Sanırım oğlum da bana çekmiş.Ona da yaptırmayı düşünüyorum.Kimi doktor önermiyo.1 yaşından sonra yapılıyo biliyorum.Çitos hocama soralım derim ama o da sıkılmıştır bu sorulardan.O yüzden kontrole gittiğimizde yada yarın akşam Anılı doktora götürecem ona sorarım.Yaşlılar ve çocuklara öneriyolar.fisfisfis

Canım bebeklere 6. aydan sonra aşı yapılabiliyor.Fakat ben oğluma yaptırmayı düşünmüyorum.Çünkü etkinliğine çok inanmıyorum.

.Ben haytaımda hiç grip aşısı olmadım.Üstelik sürekli hastalarla uğraşırım boğaza bakarken höh diye öksürenlere rağmenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı..Çok şükür dirençli bir bünyem var.Umarım oğlum da benim gibi olur.

Canım bebeklere 6. aydan sonra aşı yapılabiliyor.Fakat ben oğluma yaptırmayı düşünmüyorum.Çünkü etkinliğine çok inanmıyorum.

.Ben haytaımda hiç grip aşısı olmadım.Üstelik sürekli hastalarla uğraşırım boğaza bakarken höh diye öksürenlere rağmenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı..Çok şükür dirençli bir bünyem var.Umarım oğlum da benim gibi olur.

Canım ben gribi çok ağır geçiriyorum.Aşı vurulmadan önce grip olduğumda gecelerce uyuyamaz,ağlardım.Bazen öyle kötü olurdum ki kendimi duvarlara vurasım gelirdi.Grip aşısı oluyorum , ayakta geçiriyorum.Daha hafif.Bir de kanda demir eksikliği vb.durumlarda bünye hastalığa yatkın olurmuş.Benim kanım düşük, alt sınırda.Sanırım ondan.

canım çok geçmiş olsun..hiç kendini suçlama..hiç bir anne çocuğunu hasta etmek istemez asla..normal süreçler bunlar..allah çaresiz hastalıklar vermesin..:emir_bebek:

amin canım bukadarla atlatsınlar inşallah

inşallah canım oglunun bünyeside senin gibi saglam olur ama benimkinin saglam olmuycagı belli gibi 2 gün arka arkaya dışarı çıksın hemen biyerlerden kapıyo benim bünyemde zayıf bana çekmiş herhalde(bu arada gören asla inanmaz ama neyse)

h.minecım cok cok gecmıs olsun buhar bebeklerı cok rahatlatıyor umarım sımdı daha ıyıdır.

bulusma fotolarına baktıgım ıcın gecmıse bakamadımmm tekrar yazıyorum cok gusel cıkmıs annısler ve bebısler

eylulde gece 1230 dan sonra her yarım saatte bır aglıyarak elı agzında uyandı sanırım azı dıslerını cıkarıyor Uykusuzluktan kahve ıcıyorum ve basım cok agrıyor gozlerım yanıyor

h.minecım cok cok gecmıs olsun buhar bebeklerı cok rahatlatıyor umarım sımdı daha ıyıdır.

bulusma fotolarına baktıgım ıcın gecmıse bakamadımmm tekrar yazıyorum cok gusel cıkmıs annısler ve bebısler

eylulde gece 1230 dan sonra her yarım saatte bır aglıyarak elı agzında uyandı sanırım azı dıslerını cıkarıyor Uykusuzluktan kahve ıcıyorum ve basım cok agrıyor gozlerım yanıyor

saol canım gerçekten buhar çok rahattı şimdi daha iyi umarım eylülde biran evvlel dişlerini çıkartırda rahatlarsınız

Herkese günaydın hasta olan bebeklere ve annelere acil şifalar diliyorum, ben de kışın başlamasından ve hastalıklardan çok korkanlardanım, bu yüzden kışı sevmiyorum.
bu gün izinliyim oğluşumla evdeyim ve çok mutluyum.
ama sıpa erkenden kalktı, 2 saattir de uyuyor, sıkıldım uyansın artık.

ben de grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum, ne oğluma ne kendimize, ben geçen sene hariç hep aşı oldum , pek bir faydasını gördüğüm söylenemez.
ben yenidoğan hemşiresiyim, bütün doktorlarımızın ortak kararı ise, istersen yaptırabilirsin ama biz kendi çocuklarımıza yaptırmıyoruz şeklinde idi, tabi herkes kendi bebeği için en doğru kararı kendileri verirler.

günaydın darılgenciğim
benim kendi doktorum da bebeklere yapılan aşılar dışında grip aşısı vb. aşıların immün sistemine dışarıdan yapılan etkiler olduğunu ve doğru olmadığını söylemişti

slm herkeze,cok bakamdm gecmisa tosuncuk kucagmda oturuyor.

hilalcm cok gecms olsun canim,,

zeyna foto istiyorum yine kimbilir nasil fistik oldun dugunlerde.

minigim gecmis olsun canim sanada,her reglide bende yatiyorum.

gulizcim gelmis hosgelmis..

yasmin,denizanam.lelaosum,citoscum sizlerde hosgeldiniz..

benım esım grıp asısı vurundu her yıl sırket yaptırıyor bıde bana getırmıs ıster burun ıster at dedıı once bı arastırma yapmam lazım tabıkıı adı ne hıc bakmadım daha buzdabında duruyorr
grıpte yatak dosek yatarım anneme cekmısım annem hastanelık olur

kızlar gecmıs dıleklerınde bulunan tum annelere cok tesekkur edıyoruz oglum ve ben.dr umuzu aradım pedıtusu gunde 3 kez 3-4 gun ver dedı ateslı ıse 1 degılse yarım olcek ver dedı.ınsallah cabuk atlatırız tabı tum hasta olan bebısler ve annelerı de ınsallah.
mertım uyandı az once kızlar hepınızı cok opuyorum.yogurt corbası yapacam ınsallah mert oglanda ıcer.

Back
X