2008 Kasım Anneleri

degınmeden edemıcem her neka dar oglumm durmasa da grıp asısı kızlar ben de yaptırmıcam cunku arkadasımın oglu yaptırdıgı hafta hastalandı resmen hasta ettı cocugu. hastalanmak ıyı bısı degıl ama mıkroplarla da maaselef tanısmak zorundalar ben her ne kadar arkadaslık etmelerıne ızın vermesemde olacak yanı hehehehe.mıkroplara olummmmmmmmmmmm

ben de grip aşısına karşı olanlardım hele ki bebeklere vurdurulmasına tamamen karşıyım..

darilgencim sen yenidoğan hemşiresisin demek , ne güzel bir mesleğin var hergün bebişlerlesin..süper bişey

selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş,
hilalcim geçmiş olsun canım,
benim bebişimde babasından giribi kaptı .antibiyotikle buyuyor resmen çok üzülüyorum.
grip aşısını konuşmussunuz,babamız her sene yaptırıyor betüle de yaptırmak istedi ama dr muz yapmadı bebeklerde hiç bir etkisi yok diye.birde eşim busene kendisinede yaptırmadı bir haber okumuş grip olanlar domuz gribine daha kolay yakalanıyor diye gözü korkmuş araştırıyor bakalım sonuçuna göre yaptıracak

hoş bulduk çilekcim sen de hoşgeldin :))
grip aşısından bahsetmişsiniz kızlar
grip aşısı benim bildiğim zaten canlı bir aşı yani vurulduktan bir süre sonrasında ilk gripi geçiriyorsun sonrasında seni koruyor ..
ben son kontrolde sordum doktorumuza ne dersiniz diye ..bana söylediği geçtiğimiz yıllarda kendisinin hiçbir hastasına önermediği ama bu sene malum şu domuz gribi vakasından dolayı kendi çocuklarına bile yapmış oldugu . istersen sen de yaptır bu tamamen sana kalmış senin tercihin dedi. ben de kararsızım zaten hastalıktan yeni çıktık yapılsa bile 20 gün sonrası için yaptır dedi düşünüyorum ben de ne yapsam diye .

selam kızlar
maşallah ne kadar da konuşmuşsunuzzz:))
tüm hasta annelere ve bebişlere çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallahhh:)
yaaa okudum geçmişi ama unuttum ne yazacağımııı:((

kızlarrr karadeniz çok soğudu yaaa boğazlı kazaklarla geldim işe babannemiz de öğleden sonra kuracaktı sobasını evde de kalorifer yakılacak offf:(((
bide kışlıkları çıkardım gece baktım doğru dürüst birşey kalmamış trabzona gidecektim bugün ama kocişin işi çıktı gidemedikkk yaaa yağmura da almam lazım kışlık bişeyler geçen seneyi hediyelerle kapamıştık ama bu sene alınacak çok şey varrrr

kalimero, mine çok geçmiş olsun kızlar,
kalimerocum bende eşime olur olmaz kırılıyorum benimde reglim yaklaştı onun hassaslığımı bilmiyorum ama bu psikolojidende kurtulamıyorum, adamın olumsuz dediğ birşey yok hatta beni mutlu etmek için yapmadığı kalmıyor ama ben hep depresif durumdayım:( kendimden hoşnut değilim bu günlerde

aynı benı anlatmıssın ama bu kz kocıs benı kızdırdı
belkı de ben kızıyorum bılemıyorum ama ılk kez bu ay cok sıkıntılı gecırıyorum

Kalimerom sana da geçmiş olsun.Senin kocada cozuttu herhalde.Nazar mı değdi acaba?

valla bılemıyorum canım
nazar mı degdı, ayı mı cıktı, tas mı dustu anlamadım
kendısıyle kusum :umursamaz:

lavinyacım rize sabah haberlere bakarken rize de kar yağmış karkalınlığı 15 cm diye okuyuca şok oldum kar da yağdığına göre artık kesin kış geldi diye.sizin oralardan etkileniyordur tabi

lavinyacım rize sabah haberlere bakarken rize de kar yağmış karkalınlığı 15 cm diye okuyuca şok oldum kar da yağdığına göre artık kesin kış geldi diye.sizin oralardan etkileniyordur tabi

canım yukarıya yaylaya da yağmış 70 cm kar varmış buraya gece dolu yağdı 2 saat kadar dağ ve deniz rüzgarı mahvediyor biziiiiş

kızlarrr bebişler doğduktan sonra atışmalar artacaktır bunlar çok doğal çünkü o minik bedenlerin sorumluluğu çok fazla...bebişlerle ilgilenen taraf anneler olunca babalar bu durumdan pek hoşnut olmuyor beğenmiyorlar eksik kaldığımızı düşünüyorlarr hatta onlarla ilgilendiğimzi zaman çok azaldığı için çıkıyor bu sürtüşmelerrr önce bizde çok yaşadık ama artık çok da takmıyorum ben zaten ufak atışmaları kafama takarsam kendimi çok kötü hissediyorummm öyle böyle geçecek günlerimizzz

Ben de çok kişiden duymuştum.Hep siz bir de bebek olduktan sonra görün, nasıl oluyo ilişkiniz diyolardı.Gerçekten bebekten sonra karı-koca ilişkisi farklılaşıyor.

bizim bebegimiz geceleri hiç uyumuyor en erken uyuduğu saat 2 ve 2 şer saat aralar lada uyanıyor ,uyanık olduğu zamanlarda da hep benim tepemde.mesela;dün 5 dk çamaşır asmaya çıktım kızım ağlamaktan katılmış eşimde durduramadığından sinir küpü olmuş.bende biraz çıkıştım galiba 5 dk oyalayamıyorsun diye baya alındı.hiç yokken bir kırgınlık işte.sonrasında karşılıklı konuştuk eşim bebeğin bizi çok gerdiğini söyledi,ona hiç vakit ayıramıyorum tabi oda bana.düşünün gece bile aynı saatte yatamıyoruz

selam kızlar,
kocişi gönderdim oğlanlara çorbasını içirdim geldim...
yasmincim gerçekten çocuklardan sonra ilişki değişiyormuş ben bu durumdan çok şikayetçiyim yaa..
önceden en ufak tartışmamızda bile 10 dk küs durmazdık sesimiz yükselmezdi şimdi evde tartışmalarda sesler yükseliyor özellikle benim çok kızdırıyor beni denizannemin dediği gibi ay dönümlerimden birinemi denk geliyor o zamanlar çok asabi oluyorum ama oda hiç yapmadığı şeyleri normalmiş gibi yapıp kızdırıyor.. anlatamıyorum bile yaaa.. aslında ceviz kabuğunu doldurmaz belki ama bizde kocaman bir dev oluyor.. yani kısaca her zmanki olan kusrlarım huylarım şimid gözüne batıyor benimde onunkiler..
aman bu konu bitmez kızlarrrrrr..
ya ek gıdalara yazdımda burayada yazayım brokoli çorbası tarfi istiyorum bilenler yazıversin kızlar.. denenmiş uygulanmış bişey istiyorum..

bizim bebegimiz geceleri hiç uyumuyor en erken uyuduğu saat 2 ve 2 şer saat aralar lada uyanıyor ,uyanık olduğu zamanlarda da hep benim tepemde.mesela;dün 5 dk çamaşır asmaya çıktım kızım ağlamaktan katılmış eşimde durduramadığından sinir küpü olmuş.bende biraz çıkıştım galiba 5 dk oyalayamıyorsun diye baya alındı.hiç yokken bir kırgınlık işte.sonrasında karşılıklı konuştuk eşim bebeğin bizi çok gerdiğini söyledi,ona hiç vakit ayıramıyorum tabi oda bana.düşünün gece bile aynı saatte yatamıyoruz

Mucizecim bizim bebe uyuyor ama bizde beraber yatamıyoruz.Neden diyeceksin.Çünkü kocam futbol manyağı ve gece 2,5-3e kadar tv izliyor.Yatağa geldiğinde ya tezahurat yapıyor yada maçlardan bahsediyor.Bazen o kadar bıkıyorum ki yastığımı alıp diğer odaya kaçıyorum.Ayrıca işi düştüğü zamanlarda erken yatıyo.Bu çok zoruma gidiyor.Sen yine iyisin.En azından haklı sebepleriniz var.:kedi:kaydirigubbakcemile

Back
X