2008 Kasım Anneleri

yasmincim sizin probleminiz daha büyük bunu oturup konuşman en mantıklısı olacaktır ben daha hiç eşim olmadan yatağa girmedim ben yatacağım zaman da o beni tutar alır götürür yatağaa bebek oldu diye bu kadar uzak yaşamak zor olsa gerek senin problemin daha büyükkk bence bi uzmandan destek almalısınnn

evet kızlar sordum sorusturdum grıp asısı vurunabılırmısım tabı tarıhne bakmak lazımmıs saglık ocagına gıdıp vurunmak gerekırmıs ne zaman vurunucam bılmıom kararsız kaldımm

gecen gun esım hanım sen o koltukta ben bu koltuk ta rahatca ayaklarımızı uzata uzata oturuyorduk sımdı eylul oldu yerlerde surunuyorz dıyooo adam bıle herseyın farkında

Biz Deniz hayatimiza girdikten sonra daha az tartisir ve daha az küser olduk..

ben cok alinir ve cok küserdim tüm tartismalarda benden cikardi zaten(esim sinir bozucak kadar sakin cünkü)

ama Deniz bizim hayatimizi tamamen degistirdi..bir defa tartistik Denizin yaninda ve gün boyu cocuk

babasina hic gülmedi..esimde bundan cok etkilendi.simdide Denizin psikolojisin ietkilememem icin

hic tartismaya yanasmaz.arada beni mcanim istiyor ama ondan hic tepki gelmez.

yasmincim sizin probleminiz daha büyük bunu oturup konuşman en mantıklısı olacaktır ben daha hiç eşim olmadan yatağa girmedim ben yatacağım zaman da o beni tutar alır götürür yatağaa bebek oldu diye bu kadar uzak yaşamak zor olsa gerek senin problemin daha büyükkk bence bi uzmandan destek almalısınnn

Zaman zaman konuşuyoruz.Tamam karıcım diyo ama herşey aynı.Psikoloğa gidelim dedim futbol düşkünlüğü için sallamadı pek.Hamile olduğumuz ramazan ayında oturuyodu geç vakte kadar sonra sahur yapıp yatıyodu.Alışkanlık oldu ve durum bu.

yasmincim senin işin gerçekten zormuş kızmakta çooook haklısın.. sadece işi düştüğünde gelmek ne yaaa bana ölee yapsın zor alır valla..:)))
lavişim ekgıdayı okudum canım bkarım hani birde sütlü yapıyorlar ya o nasıl onu merak ettim arar ara sebze çorbalarına katmıştım zaten..
bende kendimize biraz haşlayıp yoğurtluyorum öyle yiyoruz ama oğlanlara denemedim bir vereyim bizimkinden..
grip aşısına gelince bizede eylülde yaptırın dedi dr. ama yaptırmayacağız..
üst komşum grip aşısı oldu 2 gün sonra grip olmuş üzerinden çok geçti hala atlatamadı kadın.. verilen zaten grip mikrobun kendisi bildiğim kadarıyla direnç sağlaması açısından... yanlış biliyorda olabilirim..
benim oğlanlar yeni atlattı gribi bir daha o riski göze alamam..
ilaçlarım köşede bir durum görürsem önlemini ilerlemeden alırız ne yapalım..

bız oglum olmadan evvel cok tartısmazdık
ama artık ben cok kuser oldum
cunku bazen sınır sıstemım onun sakasını bıle kaldıramıyor
hatta kıskanclıklarını hıc kaldıramıyor
sınırlerımı zıplattıgı ıcın artık cok sık kuser oldum

selam kızlar perşembe gününden beri yoğuuuun günler geçirdim kayınvalidem umreden
geldi kızları antalya dan geldi 4 çocuk bir tane bende var iki eltimde var ayy siz düşünün artık
eylül hastalandı cuma günü grip olmuş sürekli mız mızdı geceleri uyumadı sürekli k.validedeydik zaten
eve yatmaya çıktım çok severim görümcelerimi o yüzden durdum zaten neyse bugün gece
sanki boğazları şişmiş gibi ağlama sesi ile uyandım sabah hemen kalktımm randevu aldım kuşumu
götürdüm sağ kulak kızarmış boğaz kızarmış sağolsun doktor hemen ilaca yönelen bi tip değil
ilaç vermedi geçer dedi sadece yatarken rahatlatmak amaçlı calpol ver dedi ayrıca ağzı açılmış calpol verme dedi
yeni al her seferinde dedi ağzı açılmış olan buzdolabında saklansa bile güvenmiyorum ben dedi neden öle dedi bilmiyorum yeniden calpol aldım artıkdieri doluydu attım ki dünyada ilaç bekleyen o kadar yoksulinsan
varken üzülerek atmak zorunda kaldım bunu araştırıcam sizde doktorlarınıza sormayı unutmayın ayrıca
neyse sadece sterimarla burnunu açık tut yeter dedi ben cuma gününden beri peditus ve sterimar kullanmıştım
zaten peditusa gerek yok dedi ama ben 2 gün daha kullanmayı düşünüyorum 5 günü tamamlasın işte böyle
şimdi burnunu açtım uyuyo bakalım biraz dinlensin bari ayy çeneye bakk

neyse sabahta kocişle tartıştık ben uyuyorum zaten yorgunum eee neymiş kumaş mı giysinmiş yoksa kotmu
bende cevap vermedim sordu bir dha cevap yok uyuyorum zaten başladı trip atmaya
sesli sesli dolabın kapaklarını açıyo kapatıyo faln neyse tınlamadım artık kalktım doktou aradımm
randevu alırken yarına allda beraber götürelim dedi ayy yok dedim senin işlerini bekleyemeyecek kadar hasta kızım dedi
tebii hastada onun için sokağa çıkarıyosun madem o kadar hasta bu çocuğu nie migrosa götürüyonda
bilmem ne de dedi demim kes yaa seninle tartışamayacak kadar yorgunum dedim kalbini kırarım dedim o yüzden sen en iyisi sus dedim kalktı çaaattt diyee kapıyı kapattı gitti
öğlende aradı açmadı off offf yorgunum zaten valla hiç uğraşamam
yani demem o ki bizde önceden az tartışırdık gerçi hala öyle ama bazı şeyleri var ki
beni çileden çıkatıyor o yüzdden takmamayı öğrendim

kış geldi hastalıklar başladı gözüm korkuyoo valla 2 aylıktı babasından grip bulaştı mert e bidahada olmadı allaha şükür ay bu yüzden kış gelsin istemiyom valla karadenize kış gelmiş soba kuruluyo izmirde millet haftasonu denize giriyor biz hala yazlıklarlayız keşke hiç kış gelmese bu havalar süper ne sıcak ne soğuk

kış geldi hastalıklar başladı gözüm korkuyoo valla 2 aylıktı babasından grip bulaştı mert e bidahada olmadı allaha şükür ay bu yüzden kış gelsin istemiyom valla karadenize kış gelmiş soba kuruluyo izmirde millet haftasonu denize giriyor biz hala yazlıklarlayız keşke hiç kış gelmese bu havalar süper ne sıcak ne soğuk

diloks, elmalı turta ..hasta olanlara geçmiş olsun.
havalar kötü kızlar dikkat edin..
çok geçmişe bakamadım.
bunlar arada gördüklerim.
bu arada iyi haftalar:)
lafa ortadan girdim galiba:)

şu kocişe sölimde boş zamanlarda biraz kk ya takılsında bütün ailelerin çocuktan sonra yaşadıklarını okusun..
hep beni suçlamaktan vaz geçsin..
gerçekten ya çocuk oldu çooook şey değişti..
kavgalar,tartışmalar arttı:(
inş.bu geçici bi süredir ve herşey yoluna girer..
çünkü ben çok üzülüyorum
ve
bazen hatamı yaptım diye düşünmekten kendimi alamıyorum..:(

Ahh ahhh kocam yanımda olsa da ben de kavga etsem keşke..

Şaka maka yazı bitrdik benimki de geliyo 20 gün sonra inşallah , artık bende tartışmalarımızı , kavgalarımızı burda yazarım diyecem ama benim adamım kavga etmez.. senede sadece bir kere ederiz onda da kapı çerçeve iner aşağı , bi keresinde zigon sehpaları balkondan aşağı atmıştım da hala zigonum yok hepsi paramparça olmuştu ,biz toplayıp senede bir kere tam ediyoruz anlayacağınız

Azocum neden öyle diyorsun , hiç hata ettiğini falan düşünme , sen annesin var mı ötesi , bence kocalarınızın biraz anlayışlı olması lazım ..

Ben şunu bilir şunu söylerim , ne kadar erkek ev işine yardım etse de , yer de süpürse , cam da silse , çocuğa da baksa , yemek de yapsa evin tüm işi kadının üstündedir , erkeğin yaptığı işleri bile kadın kontrol eder , evi çekip çevirir , erkeklerin düşünemediği bin bir tane ince şeyi düşünür , organize eder , halleder.. adam sadece akşam hangi maçı seyrediyim diye düşünür , kadın o anda burda saymakla bitmeyecek 40 bin tane şeyi düşünüyodur..

Benim kocam evde olduğu zaman her işe yardımcı olur ama dediğim gibi sadece yap denileni yapar , bir evi idare etme kapasitesi onda bile yok ki olamaz zaten.. burda kocaların anlayışlı olması , kadınların yükünü anlayıp bazı zamanlarda alttan alması gerekiyor bence , en azından çocuklarını kıskanmasınlar yaw

Back
X