Hoşgeldin canım ooo hızlısın
ben üşeniyorum ya heralde eşime vericem o büyük müthiş görevikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 her sene olduğu gibi
kaç okutcaksın bu sene?
canım 3ü okutacağım biz ailecek üçüz eşimde üçü okutuyor bende kızımda 3e gidiyor...
ayyy olmuş galiba kızlar bakın bakalım olmuş mu?
İzlesene.com : Video - ceren yürüyor
maşallah
maşallah ceren sultana ben onu kasım bebeklerinin yürüme şampiyonu ilan ediyorum allah esirgesin hem çok tatlı hemde ne güzel yürüyor maşallah canım kocaman öpüyorum
ıyı geceler kızlar kımsecıkler yok herhalde...
cok yogun bır hafta gecırdım dogru duzgun gıremedım ınternete. kaynımın dugunu vardı dun atlattık cok sukur. bugunde mısafırlerımız gıttı cokkk yorgunum ev berbat halde... gecmıse bakamadım ama bulusma fotolarına baktım catladım walla :)) cok ozendım supersınzz
canım allah mesut etsin kaynını eminim çok yorulmuşsundur dinlenmeye çalış canım
günaydın kızlar dükkanı bem açam bugün..uykusuz bir geceden sonra işteyim..gece 10 kere kalktı bugün eylül..uykusuzluktan gözlerim acıyo...
darkcım maşallah cerene ne güzel yürüyo...darısı bizim kuzuların başına...
geçmiş olsun canımdiş çıkarıyor herhalde inşallah bir an önce çıkarırda rahatlarsınız
Günaydın Gülizcim, günaydın kızlar.Ben de uykusuz bir geceden sonra merhaba dedim.Oğlum çok hasta.Ağzı burnu tıkalı, öksürüyo.Çok acil bir iş var ofiste, onu bitirirsem izin alıp gideceğim.Sabaha kadar damla uyumadım.Üstüne üstlük kazma kocamla tartıştık.Valla bazen ayrılmayı düşünüyorum.Dün gece de tak etti canıma artık.Uykusuzluğum yetmiyo gibi onun kaynanama benzer çenesini dinledim.Bıktım valla yaşamaktan usandım artık.Zerre kadar zevk almıyorum oğlumun gülüşleri hariç. Allah sonumu hayır etsin.
Darkcım Cerenin videosunu izledim.Maşallah yavruma nasıl yürüyo.Bence kızın eli hızlı, çok becerikli bi hatun olacak.Baksana bizimkiler daha yeni sıralarken seninki koşacak nerdeyse.Rabbim nazarlardan esirgesin.
canım öncelikle anıla çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir
eşinle arana gelince çok üzülüyorum sen böyle sürekli anlatınca arkadaşlar söylemişler zaten her şeyi inşallah düzelir aranız
günaydın arkadaşlar..
yasmincim bende senin gibi damla uyumadım gece oğlum sağ olsun bütün gece dikti ayağa..
babasıda hasta olduğu ,için onada bulaştırmasın diye vermek istemedim ama öldüm bittim..
ollarım kopuyo..
yasmincim haddimi aşmıyorsam evlilik terapistine gitmeyi düşünürmüsünüz..
gerçekten mükemmel sonuçlar alınabiliyor..
sevgi varsa hallolmayacak şey yokki..
canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir
gunaydınn
ben de geldım gece uyumakla uyumamak arası gıdıp geldım
annemlerdeydık gec geldık
ben hala trıp atıyorum kocama her ne kadar o gelıp yılıssa da prım vermıyorum kendısıne
gece oglum cok agladı yanıma aldım
adam her yerım agrıyor bana sefkat goster lutfen dıye ınledı ama hıc bakmadım bıle
cok gaddar gordum kendımı ama ne yapayım yuz verdıkce ustume gelecek ceksın bıraz
neyse yasmıncım bazen bu sekılde davranabılıyorlar
ben bu kez en uzun surelı kuslugu yasıyorum
konusuyoruz ama muhatap olmuyorum zorunlu konusmalar
bence de oturup detyalı sorunları konusmak lazım aslında
darkcım vıdeonu ızleyemedım ama emınım ceren hanım cok sırın yuruyordur
bılıyorsun benım oglumda artık yuruyor ve bu durumdan cok mutlu sureklı kendı kendıne ayaga kalkıp yurume egzersızlerınde
maasallah dıyelım bebıslerımıze
miniğim senin kuzuyada maşallah yürümeye başlamış allah esirgesin
bebişin hasta mı canım neden uyumadı yoksa diş mi çıkarıyoruz
günaydınnnnnnnnnnnn a.s.
benimde uykum var çocuğum diş çıkarmaya çalışıyo altı pişti yemiyo kocam horul horul uyudu banada terapistttt lülülülülülü
yasmincim bende arkadaşlara katılıyorum tamam erkeklerden mükemmel olmalarını bekeyemeyiz ama en azından yaşanır hale getirmeliyiz onları yada uymalıyız sen al bi randevu götür onu terapiste ve emin ol estelin dediği gibi sen bile anlamadan oda yoluna girecektir dualarım seninle
darkcım maşallah ceren sultana darısı tüm kasımın meleklerine
elifsevde ismini banada özelden attırıver ekleyim seni canım
asorticim geçmiş olsun eylüle havalar bi öle bi böle valla bu kış neler olacak bakalım
başka atladığım bişi varmıııııı???CADIARZU
canım inşallah bir an önce çıkar dişleride rahat edersiniz kıyamam ben ona..
psikoloğum gelmişşşş , estelcim sen yazdıkça ben rahatlıyorum burda ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
zeynam beni atlamışınnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yasminim bu sene doğumgününde kocama lig tv alacaktım ama senin kocan gözümü korkuttu almasam mı acaba akannehir
canım aman öyle bir hata yapma sizi bilmem öyle olur mu ama bizde lig tv, d smart ne ararsan var her hafta sonu evim misafir dolu maç izlemeye geliyorlar ben resti çektimde biraz rahatladım ama en az yine bir gün tıka basa oluyor ev...bence hiçç düşünme bile...
günaydın kızlar
evet yeni bir iş günü ve inşallah sorunsuz ve çabucak geçer
artık çalışmak istemiyorum resmen ayaklarım geri geri gidiyor
şöllee evde bütüngün olsam ayaklarımı uzatsam cimcime ile ilgilensem ..
darkcım videoyu izledim maşallah cerene sanırım ilk yürüyen kasım bebeğimiz :hooray::hooray:
yasmincim ben de kızlara katılıyorum terapist yönünden denemekte fayda var
dilerim düzeltirsiniz herşeyi
ah canım benimde öyle ama mecbur gidiyoruz işte
ah lelalim sen bana sor bi de çalışıp isteyip istemediğimi..
dün batu hiçbirşey yemedi , ilaçlarını içmedi , gece uyumadı ne yapıcağımı şaşırdım , bakıcısı diyoki gündüz hiçbir sorun yok keyfi yerinde , oyun oynuyo , yiyo içiyo ama akşam bana yapmadığını bırakmıyo , bide bana vurmaya başladı , gülerek geliyo yanıma başlıyo vurmaya , sanırım gündüz bırakıp gittiğim için kızıyo anlayamadım hiç , ama çok yorgunum , ruhum yoruldu resmen mafoldumben
canım hastalığındanda öyle yapıyor olabilir gündüz hareketli olduğundan akşama ortaya çıkıyordur rahatsızlığı senide özlüyordur merak etmeyin her şey zamanla düzene girer
inşallah bir an önce iyileşir...
gülizim pek hellallik halim kalmadı , pilim bitti valla , dayanamıyorum artık çok yoruldum.. bir gece uyumak için neler vermem yani o duruma geldim artık
hayatta böyle yaşayacağıma inanmazdım zaten estelcim , bazen durup bakıyorum minik suratlıma herşey senin için diyorum , tüm hayatımdan , prensiplerimden , zevklerimden , lüksümden herşeyden senin için vazgeçtim... ve hepsine değersin diyorum ama işte bazen yorgunluk ve bıkkınlık beni hayal alemine itiyor , bazen emzirirken bile hayal kuruyorum yanlız olduğumu , dans ettiğimi , kitap okuduğumu , eski günleri :1rolleyes:
neyse senin de dediğin gibi o minnacık şeyler herşeye değiyor....ama yine de kocam gelsin bir günü kendime ayırıcammmmmm vereliniortak
eşin gelince kendine güzel bir günlük izin ver rahatlarsın çok sıkıntı çektin canım bebişinle tek başına bakıcılarla eşin yok sen yinede çok güçlü bir annesin canım bir gün dinlendin mi kendine ayırdınmı çok rahatlayacaksın
benim lüksüm bu konuda çok fazla kızım dışarıya ve babasına çok düşkün...babası ekmek almaya bile gitse peşinde....kociş 1. annesi benim bunun diyo millete..
oh ne güzel evet kız çocukları babaya çok düşkün olur ben de kızımda çok rahattım hasta olduğunda bile baba diye ağlardı halada öyle ama oğluşta dışarı çıkılmadığı sürece dibimden ayrılmıyo anne diye ama dışarı çıkan kim olursa peşine nasıl ağlıyor anlatamam pek bir gezmeci...
yaw konu dışı olacak ama , ben bodrumda babamda buharlı temizleyici gördüm çok hoşuma gitti hemde hiçbir kimyasal madde kullanmadna süper temizliyo , nerden ucuza bulabilirim bilen , kullanan var mı kızlar?
nette baktım arçelikte var ama çok pahalı :sinifsinif:
canım tvde satılıyordu diye biliyorum
selam kızlar oh valla bir saatten beri kk'dayım ama buraya gelemedim bir türlü foto bakmaktan daha ekim/kasım minikleri kaldı bir de oraya uğrayayım
herkes iyidir inşallah biz iyi değiliz yaa canım çok sıkkın
geçen gün bahsetmiştim biliyorsunuz oğlum mama içmek istemiyor diye sütü de zorla veriyorum anne sütü dışında bişey içmiyor oda doyurmuyor vs... doktora götürdüm hem kontrolümüz olsun diye doktr normal olabilir zaman zaman dedi
yalnız kontrol esnasında baktı ki oğlumun kulak enfeksiyonu geçmemiş ilerlemiş iyice geçen haftalarda vardı ya damla vermişti öle huysuzluğu olmadığı için geçti sandım ama yanılmışız daha da ilerlemiş antibiyotik bir şurup verdi bir de ağrı kesici şurup verdi tevekkeli değil oğlum bir iki haftadır parmağının kulağının içine sokuyordu kaşır gibi biz de gülüyorduk meğer belki de ağrıdığı için yapıyordu dün gece baktım uyurkende sokmuş parmağını ovalıyor gibi o kadar üzüldüm kendimi o kadar suçlu hissettim ki anlatamam ben nasıl böyle ihmalkar davrandım nasıl hissetmedim hiç yaptığım bişey değildi mafoldumben
bu arada alttan iki dişimiz beyaz beyaz görünmeye başlamış doktor damak hazırlamış kendini yakında çıkar dedi üstte falan daha hazırlık bile yok ay o kadar talı görünüyor ki o beyazlık bile anlatamam ben hiç alışık değilim bir de ogörüntüye bu aya kadar dişimiz olmadığı için ben alışmıştım dişsiz olmaya
şimdi hem diş hem kulak arka arkaya geldi puff gecemiz rezil geçti yine huysuzluğumuz hat safhada ay birde sabah ateşi vardı biraz bugün babaız bakıyor evde ama aklım hep evde :çok üzgünüm:
zaten bir de anacı oldu sormayın kucağımdan inmek istemiyor peşimde dolanıyor
dün gece mahvetti beni iki saate bir kalkıyor su içiyor yatıyor mama falan veremiyorum sütte veremiyorum çaresizlik içinde kaldım en son saat 05.00te kalktı ee tabi çok acıkmış muhallebi mamayı karıştırdım muhallebiyi seviyor çünkü yok içemiyor ne yapsam içiremedim ama açım diye de ağlıyor emziriyorum çok güzel emiyor uyuyor yatağına koyuyorum başlıyr ağlamaya bende ağlayacaktım artık anne sütüyle doymuyor yavrum neyse artık kucağımdayken son çare biberonu bir kez daha deneyeyim dedim kafasını mememe dayadı bir içtiki sormayın 240 cc mamayı bir seferde bitirdi sonra uyudu mışıl mışıl yavrum sabah 9a kadar kalkmadı tabi arada mızmızlık yapıyor ama uyanmıyor oda artık ya kulaktan ya dişten haftaya tekrar kontrole gideceğiz ilaçlarımızı düzenli alalımda
bu arada iyi şeyleri de söleyeyim 9850 gram olmuş 74cm boyumuz doktor çok iyi dedi herşeyi güzel dedi
bende evde tartıldım sölemeden edemeyeceğim 2 kilo daha vermişim bayramda 55 olmuşum zemuszemus ilk hamile kaldığımda bile 57 idim pek sevindim valla iyi oldu
canım öncelikle çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ilaçlarını düzenli verince iki üç güne düzelir merak etme
dişlerimizde geliyormuş hayırlı olsun ama yine en az 15 gün sürer
maşallah oğluşunun gelişimine çok güzel allah esirgesin
ve sanada bravo harikasın ...
canım bizim 1 haftanın içinde 2 tanesi birden çıktı..3 de bugünlerde bekliyorum çok huysuz çünkü..bu aşamalar son 10 günde oldu..
inşallah çok çabuk çıkarda rahat edersiniz
selam kızlar yine uykusuz bir gece geçirdim malesef hala huzursuz hala mızmız
allahım bir an önce geçsin inşallah
darkcım maşallah cerene dünde bizim ki uzun bir mesafeyi yürüdü ve geri geldi
artık yürümeye başladık allahın izniyle bizdesırnaşık şey
o yüzden çok sevinçliyiz çok mutlu oluyor yürürken bir de hasta olmasa
maşallah güzel kızına yürüyenler kervanına katılmış
hastalığınızda inşallah bir an önce geçer canım
mrb kizlar..
ayy deliriyorum sandim Deniz kahfaltiyi reddediyor halbuki sevdigi seyler ama
dislerden dolayi galiba,aliyor tekrar cikartiyor agzindan.neyseki muhallebisini yedi
bende rahatladim.
offf ben cok gerginim bu aralar kizlaryaaa,esim yilbasina kadar co kyogun oluyor ve
haftada 2-3gün evede is getiriyor..Denizde istiyorki baba benimle oynasin,cocuk rahat birakmiyor
git odanda calis diyorum o zamanda Denizi hic göremiyorum uyuyor ben inene kadar diyor.
ayyy fenalik geliyor bazen bana oturup dün sinirimden agladim..kapadi pc`yi aldi denizi oynadi
banada acmis showtv`yi bak yeni dizi basliyor hadi sen bunu izle diyor..gülermisi naglarmisin
cok mutsuz gibiyim bu aralarda ben yaa..depresyonami giriyorum ne:) gece sakin bi ses tonuyla
konusmaya calistim getirme eve is yada gel bize görünmeden odana cik dedim..ece getirmezse
isyerinde kalirmis onca saat o zamanda evden cok uzak olurmus..odasinada cikarsa oglunu hic
göremiyormus onu bi iki üc ay daha idare edicekmisim,niye huysuzluk yapiyormusum hersey tamammis..
offffffffffffffffff yazarken bile daraldim.gecmisi okudum ama mazur görün kafam hic yerinde diil unuttum yazicaklarimi.
canım öncelikle yakışıklın bir an önce dişini çıkarırda rahatlarsın biraz sıkılmışsın ama ne yapsın eşinde sizi özlüyorsa
eve iş getirmekten bende nefret ederim...ama bazen zorunlu oluyorsun yorgunsunda ondan daralmışsındır
ben geldım
gozumde hafıf bır sancı vardı sabahtan
meger arpacık belırtısıymıs sanırım gozumde arpacık cıkıyor
canımı acıtıyor
eve gıttım oglum kesınlıkle ayrılmıyor benden
sureklı aglıyor onu bırakıcam zannedıyor
emızırken bıle bır elıyle gogsume vuruyor yavrum
annnıııı dıye aglayarak sarılıyor bana
neden bu sekılde davranıyor anlamadım sanırım artık daha fazla ozluyor benı
bugun aksama dogru ıs cıkısıma getır dedım anneme
bırlıkte dısarıda gezerız bırkac parcada bırsey alırım dedım ama aklımda kaldı evde
bende zaman zaman cok sıkılıyorum
evımde oturmak keyıf yapmak ıstıyorum
canım ılk defa bu kadar uzattım ama surtsun burnu banane :umursamaz:
hos bende dayanamıyorum
ne kadar kızsam da keske gelse sarılsa bana dıyorum ıcımden ama tavızde vermıyorum
bakalım ne kadar surecek
canım arpacık çok acıtır hemen teramisin krem al çok iyi gelir
bebişine üzülme annesi o emin ellerde gidince güzel güzel oynarsınız hepsini unutur özlüyor annesini kolay mı
Kızlar acil yardım !!!!
Dün batu öğlen ve akşam yemek yememişti , bugün sabah kahvaltısını yapmış , öğlen yine yemek istememiş , bunun üzerine bakıcısı eliyle yedirmiş ve çocuk elden yemiş yemeği , ya aklım almadı inanın normal sulu karnıbahar yemeğini elle yedirmiş , duyunca kalpten gidicektim nerdeyse , neden yaptı sizce bunu??
Yani bakıcımın elle yedirmesini geçtim , zaten akşam konuşucam onunla ama batu neden kaşıkla yemedi de elden yedi yemeği???
Denizin anası canım bi akıl ver bana , senin konuna giriyor bu durum sanırsam
canım hemen panik yapma diş çıkarırken kaşık bazen damğı acıtabiliyor bende bazen elle yedirdiğim oluyor yeterki el temizliğine çok dikkat etsin
yasmincim erkeklerden çok şey beklememek lazım.
bizimkinede 5 dk.bak diye veriyorum.
mutfağa gidiyorum arkadan sesi geliyo.
beyefendi tv ye dalmış çocuk kapıya gidiyo,koltukların arkasına..
hafta sonu 2 dk. içinde gazeteyi parçalayıp kararmış ellerini kapıya ve duvarlara sürmüş.
ee dedim sen napıyodun o arada?
yanındaydııııım diyoakannehir
gazete okumaya dalmış tabi
işte erkeklerin çoğu öyle bakıyor bende her eşime bıraktığımda ağlama sesine koşuyorum ya düşmüş oluyor ya çocukla oynamıyor ama yinede ısrarla bırakıp içerden talimat veriyorum alışmasınlar çok rahatlığa
nazlımelek dogum gunun kutlu olsun canım
karnım ac ve ne yıyecegımı bılmıyorum
evımde olsam kocaman bır kaseye spagettı yapıp tv karsısında oturup yesem keske
benimde canım nasıl spagetti çekti anlatamam bol kıymalı domatesli üzerinede yoğurt ben en iyisi makarna suyu koyayım
Ay iyi olmuş gerçekten.Mutlu olmana sevindim.
Kızlar ben de hasta oluyorum.Grip oğlumdan bana da geçti sanırım.Oooof of.Ben İzmire taşınmak istiyom.Kış çekilmez şimdi buralarda.:1no2:
canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
bu arada diğer topiğe baktım
benide unutmadığınız için teşekkürleropuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan