2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
anca oturabildim güya yemeğim vardı yarına yine yemek derdi var okuldan gelince o kadar yorgun oluyorumki anlatamam oğluş özlemiş oluyor bugün o kadar uykusu vardı inanın 10 dakka uyumadı ayağımda geziyor hala uyutmaya çalışıyorum sallıyorum ama pek niyeti yok öyle çubuk kraker yiyor pek seviyor canım benim kıtır kıtır bi güzel yiyişi var
şimdide kucağımdan indi odadan çıkıp bi ablasına koşuşu var anlatamam ede ede diye diye..

bende mutfağı toparlayıp geldim, sağolsun eşimde yardım etti bitirdik birazdan oğluşu uyutmaya gidicem, sonrada sınav sorusu hazırlanacak, sonrada biraz siteyle ilgilenirim

bugün kuaföre diye bir çıktım evden, oğluşu bıraktım babaannesine, saç kestirdim, sonra eşimle buluşup gezdik:) akşam olmuştu döndüğümüzde

andinacım bişii sormuşsun ama ben fink atarken kızlar yanıtlamışlar sağolsunlar,
canım kızların dediği gibi dşini acıtıyor olabilir kaşık. bazen ilkede yapıyor kaşığı ağzına verince acıyla ağlıyor, bende bazı şeyleri elimle yediriyorum ama hiç sulu yemek yedirmedim, belk bakıcında ekmek falan banmıştır yemeğin suyuna, yinede o şekilde yedirmesine müsade etme derim, yemeğin sulu olmasıylada ilgili olabilir, devam ederse yemek şeklinde değişiklik yapablirsn yada
kaşık değiştirmey dene diyecem ama dişi acıdığında ilke silikon kaşıktada ağlıyordu

nazlımelek doğum günün kutlu olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar bu cadı artık benı dÖvmeye baŞladı valla sÜreklı oyun ıstıyo yaww
baba desen ortada yok ne olacak benım bu halımmm

anca gelebildim..ohhh azocum yemek hazir oldumu insan nasil rahat oluyor dimi..

ama ben Deniz dogduktan sonra hic kafama takmiyorum yemek isini,olursa yiyoruz yoksada buluyor

kocis bisiler.hic yoramam vallahi kendimi bide yemek diye.neyseki bu olay iyi oturmus beyfendinin

beynini hic aranmiyor yemek varmi diye.

biz yemekte baristik :asigim::asigim:.. kalasin akli basina geldi anlasilan..hem erken geldi hemde eve is getirmedi:1hug:

anca gelebildim..ohhh azocum yemek hazir oldumu insan nasil rahat oluyor dimi..

ama ben Deniz dogduktan sonra hic kafama takmiyorum yemek isini,olursa yiyoruz yoksada buluyor

kocis bisiler.hic yoramam vallahi kendimi bide yemek diye.neyseki bu olay iyi oturmus beyfendinin

beynini hic aranmiyor yemek varmi diye.

biz yemekte baristik :asigim::asigim:.. kalasin akli basina geldi anlasilan..hem erken geldi hemde eve is getirmedi:1hug:

canım kıyamam ben sana allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:nazar:

iyi akşamlar kızlar..bende şimdi gezmeden geldim..kızım babasıyla evde kalmıştı..kociş ben gelene kadar uyutmuş bebişi...

nazlı melek iyiki doğdun canım.....

eve net aldık artık akşamlarıda takılıyorum size...oleyyyy

gülizgil cnmcım darısı başıma inşallah bizede kısa sürede bağlanırda kavuşurum size
inşallah canım..gerçekten uzun zamandır göremiyorum seni..geçende hatta sordum senii..hani hiç doğum yapmamış gibi bi arkadaşımız vardı..nerelerde o dedim..sonra laptap ın çalınmışş..dediler..geçmiş olsun canım..

Back
X