2008 Kasım Anneleri

Bende bi uğradım kızlar.ceren e maşallah diyen tüm teyzelerimizi öpüyoruz.

bugün çok huysuzlandı kızım ama yaa :(( Zor yattı ve sürekli uyanıyor.

bende Linki kaldırdım.

Kalimero ve asortie sizin bebeleride tebrik ediyorum.Maşallah ikisinede.

allahım koştuğu,oyunlar oynadığı,okullara gittiği,hayırlısıyla evlendiği günüde göstersin.
ahh unutmadan torunlarımısı da sevelim :)))

Çok mu abarttım :Pp Napim

darkcim masallah canim kuzuna,insl.kisa zamanda bizde görürüz ..ama benimkisinin popoyu kaldirasi hic yok..

benim böcük bugün 3 defa düstü sersemlestimi ne cok agladi yaaa..tabi bende cok agladim hala ellerim titriyor,kuzucummm cok korktu.off uykum gelemiyor niyeki?

Geçmiş olsun çilekcim.

Uyku tutmuyor beni de. Bugün de başka bir bakıcı ile görüşecektim kadın son anda aracı kadına telefon açıp yok ben vazgeçtim çalışmayacağım demiş. Kafamı üşüteceğim. Hala birini bulamadık kaldı 1 buçuk haftam. Kocişi yatırdım ki ağladığımı görmesin üzülmesin diye :((( Ay ne yapacağım bilemiyprum kızlar. Ajanlara gitsem hem tanımadığım kişiler hem de çok para istiyorlar. Türkmen biri vardı onun da Türkiye'ye gelmesi ertelenmiş. Nereye elimi atsam kuruyor. O kadar sıkılıyorum ki yüzümde gözümde sivilceler çıktı. O yüzden buralara da pek uğramıyorum.

oyyy julicim üzüldüm senin adına yaa.. inşallah en kısa zamanda istediin gibi birini bulursunuz..:teselli:
lelal denizannem ve gülizgül çok teşekkürler...a.s.a.s.a.s.

julicim kıyamam canım ya banada dönen olmadı, daha doğrusu olumlu yanıtla dönen olmadı, buralarda olsan daha kolay hallederdik, darkın dediği gibi eşinin velileriyle konuşsanız, yada okuldan bulunur gbi geliyor bana

Nazlı melekcım 11ayınız kutlu olsun gerı sayım basladı demek.
Julıcım ınsallah bır an once ıstedıgın gıbı bırını bulursun.hersey olacagına varıyor cnm sen uzme kendını
ben bugun hıc gelemedım buraya oglumla oglene kadar yattık cunku gece hıc uyutmadı benı sureklı aglayark uyandı.kac kez kalktıgımı bılmıyorum.sabaha karsı sızmıŞız ıkımızde.ayy delırıcem ya cıksın su ust dısler.yenı uyudu sayılır.o uyurken accuk dolanıyım bır dedım.bende yatarım bırazdan.bıraz gecmıse bakınıyım.

günaydın kızlar
günaydın denizannem
diğer topikte minikmandallar falan demişsin ya aklıma bi başka fikirler geliyo bende o minik mandallardan var 2 poşet almıştım 6şardan 12 tane var ama 2 tanesini bebek hediyesine takmıştım
gene bulurum
o mandallara memonun resmini takıp arkasınada küçükkmagnet yapıştırabilirim
kimsede memonun resmi yok buna bizde dahil
eringeçlikten gidip çıkarmadık
aynı anda pcye ve telefonlara bişey olsa kalıcaz ortada
çocuk diicek evlatlıkmıyım ben neden bebeklik resmim yok
dijitalin taneside 50 kuruş burda çok pahalı geliyobana
varmı daha ucuz biyer bu yakada bilenler yazsın lüten

gunaydın annısler
hasta bebıslerımıze gecmıs olsun
ustunden baktım sayfaları okuyamıyorum ıslerımde cok bugun yıne

arpacık sancım hafıfledı ama kızarıklıgı arttı
nasıl oluyor bu durum bılmıyorum ama doktora da gıtmedım

sanırım bızım kadar zor dıs cıkaran yok
cok zorlanıyoruz sureklı ateslenıyoruz allahtan ıshalımız cok degıl ama
vucudunun atesı ıyı olsa da kafası yanıyor yavrumun
doktoruyla konustum normal bır durum dıyor
cok yoruldum yıne gece nasıl uyudum yada uyuyamadım anlatamam
cok uzuluyorum acı cekmesıne

sızde ne var ne yok

Günaydın kızlar.Bugün içinizi karartmayım diyorum.Ama bu hafta kötü geçecek gibi.Anılı doktora götürdüm akşam.Boğazı enfeksiyon olmuş.Antibiyotik verdi.Şükürler olsun ciğerler temiz.Tarttı ve boyuna baktı.Tartarken tartıdan düşüyodu.12,2 kg ve 76 cm ölçtü.Bir de iğne yaptı.Gece daha iyi uyudu ama halen nefes alamıyo.Bana da bulaştı.Kocama gelince durum aynı.Annemlere giderken düzelmişti. Yine bozuldu.

Geçmişi okuyamadım.Hasta anne ve bebeklerimize geçmiş olsun.

Çilek yavru mu düştü?Olağan oldu artık düşmeleri.Benimkide koltuklara tutunarak gidiyo.Ayakta tay tay durmaya korkuyo.Nasıl yürüyecek bilmiyorum.Bazen eli kayıp sırtüstü gidiyo.Alıştık valla.

Kalimerom geçmiş olsun.Arpacık çıkmış.Bebişde ateşleniyomuş.Bazıları zor çıkarıyo.2 yaşına kadar devam edecek canım diş çıkarmaları.Umarım bebeciğin son acıları olur bu.

günaydın işte geldim burdayımmm
çilekçim akşam kociş eve iş getirmiş :mymeka: hiç yapmadığı bir şey olduğu halde çocukda çok huysuzdu ondan darlandım bi ara onun dışında Allaha bin şükür yok hiç bir derdim

sedoşcum kop gel artık valla dönelim artık eski günlerimize

kalimerocum bizimkide diş çıkartıyo ateş değilde bizim altımız çok kötü yara oldu ve huysuzluk iştahsızlık tavan yaptı anlatamam yani

maytap kafa burda 35 kuruşa basıyorlar bi koşu gel bastıralım istersen senin resimleri delikafadulden

demek kı her bebegın acılara tepkısı farklı oluyor
hıc pısık falan olmadı sımdıye kadar
hatta ıshalımızde normal fazla degıl ama
ateslenmesı ve ozellıkle gecelerı ateslenmesı benı korkutuyor
esım normal dıyor dıslerı sancıyor dıyor ama uzuluyorum
elını agzına sokup ınlıyor resmen acıdan yavrum

hakıkaten annelık cok zormus
yaslanıyor ınsan derdınden yawww
allahım kımseyı evladıyla ve sevdıklerıyle ımtıhan etmesın

selam kızlar...
sanırım diş konusu bizdede var..
dişlerinin çıkacağı yer beyazlamış..akşam hafif ateşi vardı fakat bi türlü doğru dürüs uyuyamadı.Tabiki bende..
bi çıkarmaya başlasaydı kuzum..çok üzülüyorum böyle olunca:((
hastalara acil şifalar diliyorum..

Back
X