2008 Kasım Anneleri

doğduklarından beri süt ve mama içen bebekler artık diğer besinlerin tadını aldığı için istemiyor artık süt ürünlerini
bizimkisi de öyle bir de yediği her şeyin tadına bakıyor dilinin ucuyla beğenirse yiyor
gurme diyor annem yağıza

Çilekcim teşekkürler.Nasıl huzurum kaçtı.Nefes alamıyo bebem.

Hilal canım nerdesin.Diğer topikde bişi yazdık demi?Neden sallamıyosun bizi yawww?

:utangac::utangac: iş çok be şeker..bi bakıyorum bi gidiyorum..da o kısımlarını hiç görmemişim..Sanırım ben kör oldum...kaydirigubbakcemile
şimdi o tarafa geçiyorum..:içelim:

Beyazmeleğim çocuk bıktı mı ne süt ürünlerinden?Gece iştahı uykusuzluktan kaçıyodur.Belkim ondan.

heralde canım bilemiyorum az sonra bir de sağlık ocağına götürücem bir deo radakilerde baksın

doğduklarından beri süt ve mama içen bebekler artık diğer besinlerin tadını aldığı için istemiyor artık süt ürünlerini
bizimkisi de öyle bir de yediği her şeyin tadına bakıyor dilinin ucuyla beğenirse yiyor
gurme diyor annem yağıza

valla canım benimki de öle masada önce herşeyin tadına bakıyor sonra beğendiklerini seçip onları istiyor arada ötekilerden kaynatmaya çalışsam bile anlıyor akıllı bıdığım açmıyor ağzını

ohhh kızlar masallah ne guzel kaynamıssınız.bende oglumu uyuttum geldım ıs guc var ama beklesın ya hergun supur sıl toz al aynı bıktım ya ıse donmek ıstıyorum su kadrolar acıklansa da kpss puanım yerlerde surunmese cunku ozel sktorden bıktım ya.

karnım çooook aç burda da bugün kuru-pilav çıkmış ama bugün nedese hiç tarzım değil kuru-pilav ikilisi kıymalı patatesli pide ısmarlayım bari kendimeeee cokacimcoook

bende kayfemı ıctım sımdı.kendıme geldım valla.gece oglum uzun bır aradan sonra ılkkez delıksız uyudu ama bu sefer bende alıskanlık yaptı zırt pırt uyanıp kontrol ettım mertımı.

karnım çooook aç burda da bugün kuru-pilav çıkmış ama bugün nedese hiç tarzım değil kuru-pilav ikilisi kıymalı patatesli pide ısmarlayım bari kendimeeee cokacimcoook

yaa bende çok acıktım hemen çıkıp gideyim evime bakayım annişim ne yemek yapmış eğer bğenmezsem evimizin hemen altında pideci var ordan söleyeyim bende canımı çektirdin

bende kayfemı ıctım sımdı.kendıme geldım valla.gece oglum uzun bır aradan sonra ılkkez delıksız uyudu ama bu sefer bende alıskanlık yaptı zırt pırt uyanıp kontrol ettım mertımı.

ayy yağmurcum öle valla uyusalar bir dert uyumasalar başka bir dert
ama onlar uyusunda ben uyanıp kontrol etmeye razıyım

bu arada dun kocısle kavga ettım kızlar.bana ataman olursa baban senle gelmez yaralı parmaga ısemez dedı ya nasıl sınırım bozuldu uyardım duzgun konusması ıcın kendı anası babası dogumumdan 3 sonra geldıler torunlarını gormeye bır adımlık yere benım annem ankaradan geldı ve 3 ay yanımda kaldı.kı annem onun annesınden 15 yas buyuk.66 yasında annem.hem bana hem ona baktı.daha bır suru sey var da soylenecek sayfalar yetmez.sonra dogal olarak suratım asıktı ona karsı bana nıye oyle oldugumu soruyor pıskın pıskın ya . soyleyınce de benı yumusatacagı yerde tam tersı bagırıp cagırdı . sımdıde sehır dısına gıttı ıs ıcın cumaya kadar da yalnzım oglumla.

Son düzenleme:
gecmısı en sonunda bugun okudum bıtırdım
sedacım gecmıs olsun yenı ogrendım laptopun calınmıs ınsallah bulunur

kalımero arpacık cıkmıs annemler hep haberı olmadan tukurulunce gecer dıyorlarrr denenmekte fayda var ıgrenc bıse ama

cılek oglus dusmus gecmıs olsunn

beyazmelekcım dıstendır kesın eylulde dısler gozukene kadar hep mızmız ve kılo kaybetmıstıı umarım en kısa zamanda rahatlar mamalarını yer

yasmıncım cok cok gecmıs olsunn canımmm anılı opuyorum kocaman

hatırladıklarım bunlar
pardon bırde nazlımelekcıgımın dogumgunu varmıs ıyıkı dogdun canım yawru ogluslarınla huzurlu omurler dılıyorummm

ohhh ohhh afıyet bal seker olsun cnm.
mersü canum
yaa bende çok acıktım hemen çıkıp gideyim evime bakayım annişim ne yemek yapmış eğer bğenmezsem evimizin hemen altında pideci var ordan söleyeyim bende canımı çektirdin
söle canım söle ye afiyetle ben lüp diye yaladım yuttum ohhh şifa olsun yarasın :jeyyar:

bu arada dun kocısle kavga ettım kızlar.bana ataman olursa baban senle gelmez yaralı parmaga ısemez dedı ya nasıl sınırım bozuldu uyardım duzgun konusması ıcın kendı anası babası dogumumdan 3 sonra geldıler torunlarını gormeye bır adımlık yere benım annem ankaradan geldı ve 3 ay yanımda kaldı.kı annem onun annesınden 15 yas buyuk.66 yasında annem.hem bana hem ona baktı.daha bır suru sey var da soylenecek sayfalar yetmez.sonra dogal olarak suratım asıktı ona karsı bana nıye oyle oldugumu soruyor pıskın pıskın ya . soyleyınce de benı yumusatacagı yerde tam tersı bagırıp cagırdı . sımdıde sehır dısına gıttı ıs ıcın cumaya kadar da yalnzım oglumla.

iyi sen de biraz kafanı dinle..yaparlar bu adamlar böyle densizlikler..umarım seni kırdığını farkeder de gönlünü alırr canım

Yağmucum onlar için ne desem boş.Ben artık kayıtsız kalıyorum.Burda erkekler adına yorum ve analiz yapacak en son kişi benim herhalde.Ne yapsan, saçını süpürge etsen, kendinden çok değer versen hepsi boş.Ben sallamıyorum artıkkafamçokkarıştı:delphin:

ben geldım

cılekcım bır krem oldugunu bılıyorum ama hıc mudahale etmedım
sızısı yok yavas yavas da kuculuyor sanırım yarına gecer dıye dokunmadım

ıcırcım tukurukle tedavı mı :1shok:
yok canım ben almayayım bır tedavı ıcın katıl eder bu yontem benı

evde oglusumla ılgılendım bıraz
erkenden cıkmıstım buradan ıyı geldı oglusum
ama ayrılırken yıne basladı aglamaya
annem zor aldı kucagımdan yaa cok uzuluyorum bu duruma

Back
X