- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #42.341
Kızlar ben kaçıyorum.Herkesi bebişleriyle birlikte öpüyorum.ıyi akşamlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazmeleğim ısrar etme canım.Acıksın iyice.Bi derdi var herhalde.Hasta olduğu için de olabilir.Geçici canım ya.Kaç kg oğluş?
canım kılo problemım yok ama dıs problemımde olmasın ıstıyorum
habıre tatlı bırseyler yemekle mesgulum
beyazmelek donemsel bır durum sanırım
benım oglumda su an hıcbır sey yemek ıstemıyor
evet canım tsk ederım
heyecan sardı bıle bızı
davetıye, muzık, kıyafet, hedıyeler ve en onemlısı pasta
slayt ısı dustu bır de aklıma dogum gunune ozel
cok ısım var coookkk
ama hepsını halledıcem ınsa allah
selamlar,
bugün anca gelebildim..
dün gece yine uykusuz bir gece geçirdim bir kaan bir kerem mızır mızır sabahı ettik yatakta keremi yatakta ayağımda kaç kere salladım hatırlamıyorum yani... hiç bir sorunları yoktu yine diş sıkıntısı keremin 4. kaanın 6. geliyor..
sabahta onlar uyuyunca biraz evde dolandım.. işde yapılacakları yapıp gelmem bu saati buldu tabi birde onca sayfayı okumak var bunun içinde..
kalimerocum 11. ayınız kutlu olsun..
hasta olan bebişlerle annelerine geçmiş olsun..
asorti ve eylül afiyetle yiyin kışlıklarınızı..
bende bayramda kayınvalidem gelince turşu kurduk o gidince koca lahana bana kalmıştı onuda havuçla birlikten ben kurdu bir kısmını sarmalık haşladım buzluğa kırmızı biber almışlardı onuda anca dün fırında közleyip soydum kabuklarını sirkeli sarımsaklı zeytinyağlı turşu gibi yapacağım o halde bekliyor dolapta ..
kışlık sebze olarakta bir tek 9 poşet bamya koydum birde 4 tane mısırın tanelerini ayıkladım koydum garni olarak..fasulye ve bezelye koyamadım uzun zamnandır pazara çıkamadım çünki..marketten alınanda çok iyi olmuyor ne bileyim..patlıcanıda sevmiyorum buzluktan çıkınca koymadım oyüzden.. zaten aldığım bir kilo sebze bana 4 pişirimlik oluyor bende ne yemeği yapacaksam ona göre hazırlayıp buzluğa koyuyorum hem pişirirken hazır oluyor hemde çabuk pişiyor.. geçen ıspanağımı birazını yemeklik birazını böreklik ayıkladım koydum buzluğa..
ha bu arada hani sizlere brokoli çorbası tarfi istiyorum diye yazdım ya geçen sisn ve netden aldığım tariflerin karışım kolay bir tarifle pişirdim çorbamı oğlanlar sevdi içtiler hatta haşlanmış brokolilerden tatsız tuzsuz öyle yedirdi babbası yediler bizde şaşırdık.. demekki ne olursa olsun arada değişik şeyler istiyorlar..