2008 Kasım Anneleri

swetter geçmiş olsun canım senden kaynaklanan bir sorun değil salgın soluduğu havadan herşeyden mikrop kapıyorlarrr
kızlar bende bi bankaya müracaat ettim bakalım hayırlısı ilk kez deneyeceğim şansımıı

slms geldim sonunda oğlanı doktora götürdüm yine bu ne ya bu hafta 3. oldu şu geçiş mevsimi fena etti bizi heralde
bir iki gündür hafif hafif öksürüğü var önce endişelenmedim çünkü çok hareket ettiğinde nefes nefese kalınca öksürüyor bir de çığlık falan atınca boğazı tahriş oluyor diye düşünüyordum ama bugün biraz sıklaştı dedim aman allah korusun bir de öksürük karışmasın zor olur bir de bronşit falan diye korkuttular dershanedekiler kocişle hastanede aldık soluğu doktoru baktı çok şükür ciğerleri temiz bişey yok hafif bir balgam var onunla alakalı dedi rahatladım bende yalnız kulak enfeksiyonu hala tam geçmemiş bakalım ne olacak pazartesi tekrar gideceğiz off allah muhtaçta etmesin eksikte etmesin bu hastaneleri yaa

geçmiş olsun kızlar.
bizimkide geçen perşembeden beri grip.
1 hafta peditus ve nefes açıcı şurup verdik.
1 haftadan sonra verme dediği için dr.dün bıraktık.
ama hala burnu akıyo.
allah tan huysuzluğu ve ateşi yokta içimiz biraz rahat.
şu lcw. den aldığımız ev için olan ayakkabıları giydiriyoruz sürekli yürüdüğü için.
evden dışarıda çıkmıyo.
ama nerden mikrop kapıyo,
nerde üşütüyo bilmem..
evet böle böle büyüyecekler işte..

sahi bu arada sorayım dün denizanasıydı sanırım bir link vermişti orada okudum.
siz ayakkabı yada evde benim giydirdiğim gibi yumuşak bişeyler giydiriyomusunuz çocuklarınızın ayağına?
orada 2 yaşına kadar giydirmeyin yazıyoduda..
ben dr. kontrolüne gidince sorucam.

hasta olanlara gemiş olsun kızlar
benimkide bugün itibari ile nezle
gribe çevirmezse iyi olacak ama bakalım
aferin verdim saabah öğlen
akşamda vericem 5 gün kullanalım bakalım
tamda aşı haftasına girdik puff yaa
bende sildim süpürdüm bugün biraz geç oldu ama memoya koş işe koş anca
ay sıkıldım yaa resmen köle izaura gibiyim
şunu yazıp mutfağa geçicem
daha yemek yapmadım
balıkta bulamadım zaten aşağıda of pufü

benimde memonun doğduğu günle bir gün öncesi tam bi kabustıu
ve 20 gün hatırlamak istemediğim günlerden
nasıl dayanmışım nasıl sabretmişim
Allah kuvvetini vermiş
şükürler olsun bugünümüze

hasta olan bebişlere geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirler
bende ne yapacağımı şaşırdım ben gelir gelmez uyanıyor bu çocuk ve bir dahada geceye kadar uyumuyo bütün iş duruyor yemekte cabası evde lokma yemek yok uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyo

selam kızlar,
hasta olan ttümmm bebişlere geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşirler
bende çok yorgunum, sabah hiç alakasız bir toplantı için taa kağıthaneye gidip, öğleden sonrada 2 anaokulu dolaşıp ancak geldim, çok başım ağrıyor:(

hasta bebişlere geçmiş olsun kızlar
bende silme süpürme ve toz alma işini bitirdim
cimcimenin çamaşırlarını astım
bidik bidk as as bitmiyor
amma birikmiş
bir de bunun ütüleme faslı olacak püüfff

azocum ayakkabıyı sormuşsun tatlım
ben giydirmiyorum hala ayakkabı
bazen dışarı çıkınca süs olsun gibilerinden giydirdiğim yumuşak beyaz pumalarımız var
ama zaten onu da tam ayagında tutmuyor cimcime bir süre sonra çıkartıp atıyor
evde de altı kaymaz kalın çoraplar varya onlardan giydiriyorum
bu kız çoraplarını bile kendiliğinden çıkarıp atıyor
dedesi kılıklı ayağında çorap falan tutmuyor

Azocum, Beyazmeleğim geçmiş olsun.Bizde grip mağduruyuz.Yaklaşık 15 gündür.ılk hafta bişi kullanmadım.Baktım artıyo peditus verdim amafayda etmedi.En son salı günü doktora götürdüm ve verdiği ilaçları kullanıyoruz birkaç gündür.Antibiyotik de var.Biraz düzeldi.Ne zor oluyo bu bebişlerin hastalanması.

Ya Azocum benimki tombul ya.Bazı ayakkabılar uzun ayağından çıkıyo, ayağına göre olanları aldığımda tombulluğundan girmiyo.Valla bi ayakkabı alıyım 3 kere değiştiriyorum.En son büyük alıyorum o da ayaktan çıkıyo.Bi türlü tutturamadım.Ben evde kullanmıyorum ayakkabı.Üşümesin diye çıkarken giydiriyorum.

burdayım looo çok yoğundum bugün uğrayamadım nefes almaya vaktim yok valla

hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun bu mevsim dönemlerinde hepimiz yaşayacağız sanırım bunu

benimkide bugün hiç bişi yememiş bi sabah kahvaltı tamam ne güzel demi yemeye yemeye büyüyecek :bbo:

çilek kafa börek dedin beni kalbimden vurdun heee canım nası çekti börek şöle sıcak sıcak üşenmezsem bende pazar kahvaltısına yapayım yani akşamdan hazırlayım sabah pişireyim

ohhh be hafta sonu geldi yarın iş güç olcak evde aman olsun evde minnoşumla olacağım kısmetse

pazar doğum günüm ama hiç bi süpriz beklemiyorum hatta istemiyorummmm mirmirmirmir

Back
X