2008 Kasım Anneleri

ee bende yok olayım barim evime gideyim artıkım hoşçakalın arkadaşlar öpüldüz

zeynam tarlama bir bak diyecektim accık bişeye benzedi sanki çalışmalarım devam edecek naniknanik

evet kışa hepsi bir bir dkülecekler
ya ben juliyi merak ettim
ne yaptı acaba bakıcı işini halledebildimi
yok mu numarası olan bir konuşsada bizi de bilgilendirse
ya da verin numarasını ben arayayım :) valla merak ettim kızı.

selam kızlar ,
bugün kayınvalidemi dr a götürdüm kontrole ,kızı da anneme bıraktım ,koşturmaca ile geçti tüm günüm ,eve daha yeni girdim sayılır ..ne var ne yok ..??

ben geldim beyaz melekçim yokluğumu farkettiğin için sağol canım :) bugün eşimin kuzeni geldi sevgilisiyle kavga etmiş ayrılmış ay bayıldım valla evli biri olarak onların probelmi okadar basit geliyor ki gülesim geldi ayrılmışlar ama arkadaş kalcaklarmış ben çabuk büyüdüm galiba yaşıtlarım hala çocuk bu arada hasta bebişlerimize geçmiş olsun herkeze salamlar...

Selam kızlar epeydir giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir
2 gün önce işten eve gidince şok oldum babam Beril'in saçlarını jilete vurmuş bende ağladım niye yaptınız diye :( neyse sonra alıştım saçlarının biri uzun biri kısaydı böyle daha düzgün uzarmış başından beresini çıkartmıyorum kafası üşümesin diye zaten çok zor yapmışlar hiç durmamış önüne suyla sabun koymuşlar zor durmuş :)

Selam kızlar epeydir giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir
2 gün önce işten eve gidince şok oldum babam Beril'in saçlarını jilete vurmuş bende ağladım niye yaptınız diye :( neyse sonra alıştım saçlarının biri uzun biri kısaydı böyle daha düzgün uzarmış başından beresini çıkartmıyorum kafası üşümesin diye zaten çok zor yapmışlar hiç durmamış önüne suyla sabun koymuşlar zor durmuş :)

aaaaaaa senden habersizmi yapmislar ben pek inanmiyorum sifira vurunca iyi cikar diye tecrübeliyim ilk kizimi kac kere vurduk seyrek saci simdi ikinci kizimi hic vurmadim cok SIK saci oglumuda vurmayi düsünmüyorum büyürse kisaltirim sadece

kızlar ıkı sayfacık bakabıldım gecmıse.ya bu mert oglan ıkı gunu ıyı gectıkten sonra tekrar azıttı.3.dıs patladı dedım rahatladı heralde dedım yıne basladı.sanırım 4. de cıkıcak ustte.alttakı ıkısı aynı anda patlamıstı.bunlar nıye boyle oldu anlamadım.

valla saç olayınını hiçbir bilimsel tarafı yok , bana d akayınvalidem söyledi de oğlumun saçına dokunanı yakarım dedimmm cesaret edemedi bi daha konuyu açmaya kaydirigubbakcemile4

eylülülmmmmm burda mısın minik kuşummm

ah ah gitti Berilimin saçları ama kelinden çok güzel öpülüyor ayrı bir yakıştı kızıma kellik :))
kökleri onda nasılsa uzar Allahın izniyle

slm şekerlerim kulağım çınlatılmış valla havaların iyi olmasından istifade ediyoruz şuan napalım kış olunca kukuman kuşları gibim evde olucaz buarada internette yok zaten ablamdayken girebiliyorum birazdan eve dönüş yapıcam yine üzülerekten aranızdan ayrılıyorum canlarım
hasta olan bebişlerime acil şifalar hafalar aslında bol bol virüslü dikkat etmek lazım ama nereye kadar
AZOcum bende LWC deki çoraplı ayakkabıları çok beğendim ama bana da dedilerki ilk adım ayakkabısı alıp evde de giydireceksin sonra düşündüm acaba zararlı olabilir mi die derken vazgeçtim sen bi araştır bakiim bana da özelden msj at şeker ona göre bende alayım kış için çok rahat ayacıkları üşümez

fatihin zamanından biliyorum
sıralarken bile ilkadım ayakkaabıları ayağında olmalı aksi takdirde düz tabanlığa neden olur ayakkabı giydirmemek diye biliyom

fatihin zamanından biliyorum
sıralarken bile ilkadım ayakkaabıları ayağında olmalı aksi takdirde düz tabanlığa neden olur ayakkabı giydirmemek diye biliyom

mmmfcim bende taam tersini duydum tvde bir uzman açıklıyordu, ayakkabı ile kaslar uyarılmadığı için düztabanlık olabilir diyordu, ayakkabısız halde bişeylerin üzerne basılınca kaslar çalışır ve şekllenirmiş, kaynak taramsı yapayım en iyisi bu konuda

Back
X