2008 Kasım Anneleri

ayy kızlar son havadisi vermeyi unuttum size

az önce evde yemekteydim yemekten sonra oğlanla oynuyorduk benden ananesine doğru 3 adım gitti hihoyyyt ay nasıl mutlu olduk anlatamam gerçekten çok güzel bir duyguymuş 3 adımı bile yetti insanı mutlu etmeye sonra bir daha bnaa geldi benden yine babasına gitti 3 adım 4. adıma geçemedik henüz ama olsun zamanla oda olur hani benim oğluşuma alkış bakiiim alkisalkisalkis :nazar:

ah canım nasıl mutlu olmuşsunuzdur facede yazdım maşallah eymene kocaman alkış darsı bizimkilerealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

eylülcüm geçmiş olsun canım..
minikcim sanada çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm en kısa zamanda atlatır inşallah kuzun..
beyaz melekcim oğluna kocaman bir alkışşşşşşşşalkisalkisalkis

Son düzenleme:
minikcim çok üzüldüm tatlım ya
nasıl bu kadar duyarsız olabiliyor kaynın anlayamadım
sonuçta alerjisi varsa vardır yani
doktora giderken alın onu da götüğrün yanınızda birde doktoru anlatsın ona eğer ki size inanmıyorsa ne bu böyle çok kızdım resmen

beyazmelekcim kocaman bir alkış da bizden
hadi bakalım koştukları günleri de görürüz inşallah

iyi gecelerrr
yarım saat oldu geleli off çok yoruldum ya çocukla hiçbir şey bakılmıyor yapmur avm ye girince başlıyor bağırmayaaa:( alabilfiğimiz tek şey halılarımız pazartesi yollayacaklar kaşmirden aldım kızlar çok şık bi gelsin evimin son halini evim evim güzel evime koyacağım inş. yağmurada birşeyler baktım lcw de ama pek hoşuma gitmedii bide tüm çocuklarda aynı kıyafetlerr farklı olsun istiyorum ay sonunda yine gideceğim o zman bırakacğım yağmuru napim halledemiyorum işlerimiiiiii

Selam kızlaar Ceren çok huysuz hastalandı bugün.

burnu akıyo fış fış, nefes alamıyor yavrum.

bugün kızıma bisiklet aldım.

şu arkasında ebeveyn kolu olanlardan.

doğum günü hediyemi verdim bile ben:)))

Eşimde laptop alcak sanırım

ha bu arada ayakkabı giydirme işini hazır yakalamışken ortopedi dr. sordum.
normal ayakkabıyı 3-4 ay daha bekleyin ama ev içinde yumuşak olanlardan giydirebilirsiniz dedi..

Teşekkürler canım iyi oldu sorduğun.

bugün dışarı çıkarken anneme burdaki bilgileri paylaşmştım.

Oda biraz daha bekle de öyle giydir ortopedik ayakkabısını dedi.

bak anneler daa iyi biliyo :)

senin yerinde olsam mmmf cim ,yaparım arkadaş arası ,çalgılı çengili ,çekemeyen anten taksın :umursamaz:

ben çok hastayım kızlar,safra kesemde taş var ayrıca mide ağrısıda bir yandan ,gece saat 3 den sabaha kadar ayaktaydım ,biraz hafiflemiş 9 gibi dalmışım ,eşim annemi aramış çok kötü diye ,annem geldi kıza bakıyor bende dinleniyorum..

Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum

kızlar bize dua edin nolur ikiz gündür acildeyiz kızımın ateşi 39,5 düşmüyor ne yaptıysak ne ilaçlar ne soğuk su kompleksleri az indiriyo yine çıkıyor testler iğneler perişan oldu yavrum ağlamaktan nedeni tahmin de etiğim gibi yine alerjik çıktı kaynanamın koku sevdası bitmedi gitti çocuk anında hasta oluyor dememe rağmen dilimde tüy bitti yok hemen öyle hasta mı olurmuş :( pazartesi de işe başlıyorum iznim bitti napıcam bilmiyorum bize dua edin nolurrr Rabbim tüm hasta bebeklere yardım etsin şifa versin inşallah

Çok üzüldüm canım.Dualarımız kızınla.acil şifalar olsun inşallah

ayy kızlar son havadisi vermeyi unuttum size

az önce evde yemekteydim yemekten sonra oğlanla oynuyorduk benden ananesine doğru 3 adım gitti hihoyyyt ay nasıl mutlu olduk anlatamam gerçekten çok güzel bir duyguymuş 3 adımı bile yetti insanı mutlu etmeye sonra bir daha bnaa geldi benden yine babasına gitti 3 adım 4. adıma geçemedik henüz ama olsun zamanla oda olur hani benim oğluşuma alkış bakiiim alkisalkisalkis :nazar:

alkisalkisalkisMaşallah eymene

yoktum canım şimdi gördüm yazdıgını
açık suanda isediğin zaman yaz tatlım

Kızlar msn yeni sürüm ekleyince kimse gözükmüyo bende.

adresim kimde varsa herkes beni yeniden ekleyebilir mi???

kızlar bize dua edin nolur ikiz gündür acildeyiz kızımın ateşi 39,5 düşmüyor ne yaptıysak ne ilaçlar ne soğuk su kompleksleri az indiriyo yine çıkıyor testler iğneler perişan oldu yavrum ağlamaktan nedeni tahmin de etiğim gibi yine alerjik çıktı kaynanamın koku sevdası bitmedi gitti çocuk anında hasta oluyor dememe rağmen dilimde tüy bitti yok hemen öyle hasta mı olurmuş :( pazartesi de işe başlıyorum iznim bitti napıcam bilmiyorum bize dua edin nolurrr Rabbim tüm hasta bebeklere yardım etsin şifa versin inşallah

canım çok geçmiş olsun...merakta bırakma bizi..iyihaberlerini bekliyoruz..allah yardımcınolsun

iyigeceler kızlar..gee kuşu düştü..misafirim vardı geç gittiler...oğlumuuyuttum babasıını da geldim...

beyazmelekçim tebrikler canım...darısı bizlere diyelim....

geçmişebakayımbi..sonrada cukka yatağa...yorgunum...

iyi geceler kızlar..
eylül geçmiş olsun cnm.
minik sizinde ateşiniz en kısa zamanda düşer inş.geçmiş olsun.
beyazmelek ilk adımlarınız hayırlı olsun hayatım.
lelalcim geçmiş olsun dileklerin için sağol.inş. hepsi iyileşir..
darkcım ceren kızda hasta olmuş.allah acil şifalar versin.bizimkinin hala akıyo burnu..
lavişcim halılarını güle güle kullan.bekliyoruz fotoları..

rica ederim mmfcim lafı olmaz aşk olsun
inşallah işini gören bir yerdir de yakın yakın halledersin ..

bu arada zeynaaa happy de birthday too youu
andina önce davranmış :))

azo dilek hoşgeldiniz kızlar

darkcım size de geçmiş olsun
sümüklüler kervanına ceren de katılmış
geçer inşallah biran evvel

Back
X