2008 Kasım Anneleri

günaydın en erken kalkan benim herhalde oğlum şaşmadı 6'da uyandııı

darkcım geçmiş olsun

zeynam nice mutlu yıllara bitanem a.s.

zeynoş doğum gününmü?
bende kutlarım canım..
nice senelere sevdiklerinle..opuyorumnanaktan

rica ederim mmfcim lafı olmaz aşk olsun
inşallah işini gören bir yerdir de yakın yakın halledersin ..

bu arada zeynaaa happy de birthday too youu
andina önce davranmış :))

azo dilek hoşgeldiniz kızlar

darkcım size de geçmiş olsun
sümüklüler kervanına ceren de katılmış
geçer inşallah biran evvel
hepinize çok teşekkür ederim çok duygulandım yhaff :gitme:
insanın sizin gibi arkadaşları olsun 100 milyar borcu olsun o kadar yani
azocum sağol hediyen için tam benlik yerimseniben

zaynacım dogum gunun kutlu ve mutlu olsun cnm.

herkeslere gunaydınnnnnnn.ıyı pazarlarrrr.esım ıst a uctu demıncek.salıya kadar yok.bu hafta neredeyse hıc gorusemedık ...

iyiki doğdun Zeynaa, iyiki doğdun Zeynaaa, iyiki doğdun,iyiki doğdun mutlu yıllar saaanaaaaa:sm_cool:

güzel bir giriş oldu sanırım herkese günaydın umarım hepiniz iyisiniz ben bugün iyiyim şükür oğlumun keyfi yerinde gece rahat uyuduk dolayısıyla benim de keyfim yerinde
tek bir sıkıntım var yarın ek yerleştirmeler başlıyor muhtemelen beni tercih işlemleri için dershaneye çağırırlar ve benim zaten bir güncük olan tatilim güme gider :çok üzgünüm:

Selam kızlaar Ceren çok huysuz hastalandı bugün.

burnu akıyo fış fış, nefes alamıyor yavrum.

bugün kızıma bisiklet aldım.

şu arkasında ebeveyn kolu olanlardan.

doğum günü hediyemi verdim bile ben:)))

Eşimde laptop alcak sanırım

canım çok geçmiş olsun ceren sultana kıyamam inşallah bir an önce düzelir hediyenizde hayırlı olsun bende istiyorum ama şu an çok fazla kullanamaz binmek istiyor mu yürüyünce pek heves etmiyorlar çünkü...

iyi gecelerrr
yarım saat oldu geleli off çok yoruldum ya çocukla hiçbir şey bakılmıyor yapmur avm ye girince başlıyor bağırmayaaa:( alabilfiğimiz tek şey halılarımız pazartesi yollayacaklar kaşmirden aldım kızlar çok şık bi gelsin evimin son halini evim evim güzel evime koyacağım inş. yağmurada birşeyler baktım lcw de ama pek hoşuma gitmedii bide tüm çocuklarda aynı kıyafetlerr farklı olsun istiyorum ay sonunda yine gideceğim o zman bırakacğım yağmuru napim halledemiyorum işlerimiiiiii

canım güle güle kullan halılarını resimlerini bekliyoruz

kızlar bize dua edin nolur ikiz gündür acildeyiz kızımın ateşi 39,5 düşmüyor ne yaptıysak ne ilaçlar ne soğuk su kompleksleri az indiriyo yine çıkıyor testler iğneler perişan oldu yavrum ağlamaktan nedeni tahmin de etiğim gibi yine alerjik çıktı kaynanamın koku sevdası bitmedi gitti çocuk anında hasta oluyor dememe rağmen dilimde tüy bitti yok hemen öyle hasta mı olurmuş :( pazartesi de işe başlıyorum iznim bitti napıcam bilmiyorum bize dua edin nolurrr Rabbim tüm hasta bebeklere yardım etsin şifa versin inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir çok üzüldüm habersiz bırakma canım dualarımız seninle...

ayy kızlar son havadisi vermeyi unuttum size

az önce evde yemekteydim yemekten sonra oğlanla oynuyorduk benden ananesine doğru 3 adım gitti hihoyyyt ay nasıl mutlu olduk anlatamam gerçekten çok güzel bir duyguymuş 3 adımı bile yetti insanı mutlu etmeye sonra bir daha bnaa geldi benden yine babasına gitti 3 adım 4. adıma geçemedik henüz ama olsun zamanla oda olur hani benim oğluşuma alkış bakiiim alkisalkisalkis :nazar:

maşallah oğluşuna çok güzel bir duygu ..ve oğluşuna kocaman alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar:

eeeeee nerdesiniz kızlar
bizde bugün sünnet düğününe gideceğiz oğluşuma ciciler aldım benimde kuaföre gitmem lazım işim uzun eşimi bekliyorum kursa gitti gelir birazdan yarına yemek yapmam lazım bir sürüde ütüm var düğünden dönünce zor olur tüm bu işleri halletmem lazım ben biraz daha dolanıp işe girişeyim en iyisi canım hiç birini yapmak istemiyor ama mecbur...

kolay gelsin canım..

allah bizede göstersin inşallah sünnet düğünlerini:))

doğum günü için hayaller kuruyodum eşim gülüyodu daha çook var diye geldi bile..

sünnetlerinide görürüz inşallah..gerçi biz kestirdik ama düğün yapalımda eğlenceye süslenmeye bahanemiz olsun:))

ecemim iyi eğlenceler tatlım size
beyazmelekcim ahh ahh o işten çağırmalar yok mu adamı deli ediyor ama ne yapıcan işte ekmek parası hyır diyemiyorsun

eeeeee nerdesiniz kızlar
bizde bugün sünnet düğününe gideceğiz oğluşuma ciciler aldım benimde kuaföre gitmem lazım işim uzun eşimi bekliyorum kursa gitti gelir birazdan yarına yemek yapmam lazım bir sürüde ütüm var düğünden dönünce zor olur tüm bu işleri halletmem lazım ben biraz daha dolanıp işe girişeyim en iyisi canım hiç birini yapmak istemiyor ama mecbur...

cnm kolay gelsın sakın kurtlarını dokmeden gelme ama :-))))

kolay gelsin canım..

doğum günü için hayaller kuruyodum eşim gülüyodu daha çook var diye geldi bile..

sünnetlerinide görürüz inşallah..gerçi biz kestirdik ama düğün yapalımda eğlenceye süslenmeye bahanemiz olsun:))

cnm ne guzel darısı bıze bızde bır kestıreydık.dogum gununden once halletmek ıstıyorum bende.

günaydınnn
bugün tam pazar keyfi yaptık
geç uyanma kahvaltı
şimdi şakır şakır yağmur yağıyor
bizde yağmuru izliyoruz

ohhhh lelalım bu sabah yagmur var ıstanbul da sarkısı fonda.kız benım kocıste orda sımdı.sabah uctu .toplantısı var.salı aksama gelıcek.carsambaya da cok yakın bır arkadasımızın dugunu var.ya benım bısıler almam lazım ama kocıs de yok nasıl edecem bılmıyorum.offff pofffff

ecemim iyi eğlenceler tatlım size
beyazmelekcim ahh ahh o işten çağırmalar yok mu adamı deli ediyor ama ne yapıcan işte ekmek parası hyır diyemiyorsun

sorma canım en çok bu yüzden devlete geçmek istiyorum zaten orda da çağırırlar belki ama bu kadar olmaz sonuçta orada rehber öğretmen olmayacağım

kolay gelsin canım..

evet canım gelmez daha çook var dediğimiz günler çıktı geldi işte ilk doğumundan sonraki 40günü hatırlıyorum allahım bitecek mi bugünler diyordum hiç bitmeyecek gibi geliyordu şimdi allah nasip ederse yaşlarını kutlayacağız bir bakmışız zamanı gelmş sünnet düğünü yapıyoruz amaaan napalım sağlığımız huzurumuz yerinde olsun da her anın tadını çıkaralım zaman öle ya da böle geçecek

Back
X