2008 Kasım Anneleri

cnm kolay gelsın sakın kurtlarını dokmeden gelme ama :-))))

cnm ne guzel darısı bıze bızde bır kestıreydık.dogum gununden once halletmek ıstıyorum bende.

ohhhh lelalım bu sabah yagmur var ıstanbul da sarkısı fonda.kız benım kocıste orda sımdı.sabah uctu .toplantısı var.salı aksama gelıcek.carsambaya da cok yakın bır arkadasımızın dugunu var.ya benım bısıler almam lazım ama kocıs de yok nasıl edecem bılmıyorum.offff pofffff

yağmurcum bence de elini çabuk tut canım valla ileride çok rahat edersin ben iyiki de kestirmişim diyorum şimdi içim çok rahat bu konuda

eeeeee nerdesiniz kızlar
bizde bugün sünnet düğününe gideceğiz oğluşuma ciciler aldım benimde kuaföre gitmem lazım işim uzun eşimi bekliyorum kursa gitti gelir birazdan yarına yemek yapmam lazım bir sürüde ütüm var düğünden dönünce zor olur tüm bu işleri halletmem lazım ben biraz daha dolanıp işe girişeyim en iyisi canım hiç birini yapmak istemiyor ama mecbur...

canımcım arkadaşlara katılıyorum iyice eğlen kurt murt bırakma sakın zemuszemus

selamlar iyi pazarlar,
zeynam doğum günün kutlu olsun canım...
yine geçmişe çok bakamadım zeynamın doğum gününüde faceden biliyorum..herkese selamlar sevgiler..:))

BENDE GELDİM YEMEĞİMİ YAPTIM ORTALIĞI TOPARLADIM İKİ MAKİNE ÇAMAŞIRI ASTIM ÜTÜ YAPACAM şimdi ütü biter bitmezde kuaföre gidecem sizin yerinizede oynayacam kurtlarımın hepsini döküp gelcem şaka maka çok yoruluyorum oğluşb bir saniye durmuyor canım çıkıyor okul ev derken bunalıma girmeden bir deşarj olmam lazım bugünde babası koşsun peşinden çünkü benim oturmaya niyetim yok neyse uğrayabilirsem yine uğrarım şu ütüyü yapayım ama önce :delphin: :delphin: içecem

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE İYİKİ VARSINIZ
SİZİ ÇOK SEVİYORUM

ankaraciceksiparisi3312.jpg

selam kızlar kaç gündür yoktum farkeden oldu mu blmorumm kızımda bende çok hastaydık
beni geçtim fıstığımın ciğerleri kabarmış az kalsın bronşit olacakmış antibiyotiğe başladık artık iyyiz
benim biraz öksürüğüm kaldı geçmişi okuyamadım
11.aylar kutlu olsun bu arada da
hepinizi çok özledim valla

selam kızlar kaç gündür yoktum farkeden oldu mu blmorumm kızımda bende çok hastaydık
beni geçtim fıstığımın ciğerleri kabarmış az kalsın bronşit olacakmış antibiyotiğe başladık artık iyyiz
benim biraz öksürüğüm kaldı geçmişi okuyamadım
11.aylar kutlu olsun bu arada da
hepinizi çok özledim valla

canım çok geçmiş olsun sana ve minik kuzuna aman dikkat edin artık kendinize yenilemesin tekrar

çamaşırdı ütüydü derken bu saat oldu valla
bir :delphin: molası verdim
kızın küçülenlerini ayırıyorum yazlık kışlık ayrımı yapıyorum yap yap bitmedi

ay lelal yazlık kışlık dedin de bende ayıracağım oğlanın kıyafetlerini ayıramadım bir türlü ona göre alıverişe çıkacağım nesi nesi yok bi bileyim kışlık sonbaharlık bişeyler alacağım

asorti geçmiş olsun canım ikinizede, ine salgın atağı oldu heralde herkes hasta

minikcim sizede geçmiş olsun tatlım yazık kıyamam kuzuya,

Back
X