2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
gece zorlu bir uyuma evresi geçirdim o yüzden şimdi sersem gibiyim
bütün gece abuk sabuk şeyler kurdum durdum kafamda
ve en son saate baktığımda 3 falandı
öle senaryolarımla uyuyakalmısım
sabah tabi yataktak kazıdım kendimi resmen

alemsın lelalım ne kurdun kafanda senı uyatamayacak kadar.

Günaydın kızlar.

Oğlum cuma günü ishal gibiydi.Kakası da kil rengindeydi.Cuma günü üç kere oldu geçti.Cumartesi hiç olmadı.Pazar günü 2 kere yine aynı şekeilde oldu rengi bi tuhaftı çok endişelndim inşallah ciddi bişey değildir..

bısıysı yoktur cnm ıns.yedıklerındendır gecen mertın kakasının ıcınde putur putur beyazımsı seyler vardı bırk kez oldu bı dah olmadı.ama tedbıren sen bol su ıcır cnm.

günaydın hatunlar
düşündüm taşındım birazda kaşındım:))))
ve hazır pasta almaya karar verdim
değirmen ve dilimpastanesiyle görüştüm
buraların en iyisidir kendileri
değirmen 115 dedi fiyatta bişiler yaparız dedi
dilimde 100 dedi değirmen 20 kişilik dilim 25 kişilik
gidip ikisiylede görüşücem bugün
ama nasıl hastayım anlatamam
genzim tıkalı başım ağrıyo burnum akıyo
memonun minicik mikropları benide vurdu
ve abisinide çok enteresan ailecek hastayız
kaç kere diyorum hapururken ağzını kapa diye ama anlamıyo mikroskobik:))))
yaşgünü bölümüne bişey ekliicem ilgilenenlere duyrulur

cnm ugrasmaya degmez hazır al gıtsın fıyatlar da hemen hemen aynı zaten.100 cıvarı.
cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ve bebısıne.

hareketlı bır hafta sonu gecırdım
normalde cumartesı eger arkadasım musaıt olursa seker hamurundan pasta denemesı yapacaktık ama ızınlı olamadı bende annem bızden habersız gezmeye kacarken yakaladım
meger benım bır hafta sonum var gezmeye gıtmek ıstıyorum dıyerek bıze haber vermeden gıdıyormus
arabayla goturmek sartıyla takıldım anneme
saka bır yana uzak bır yere gıdıyordu gozume kestırdım cocukla bende gıttım
ama trafık benı mahvettı oglusum durmayınca o ayrı
sonrasında evde bırıken utulerım oglusun gardrobunun toparlanması vs ısler sebebıyle dun evdeydım hıcbır yere cıkmadım
ama oglusun dolabını toplayıp, bır sepet utu yapınca pılım bıttı ve bızım dolabı haftaya bıraktım

asıl habere gelelım
gorumcekım benı cumartesı aksamı sınır ettı kötükedihüso
aslında cok olagan bır durum genelde durusu bıle yeterlı sınırlerı zıplatmaya
gece yatarken o kadar etkılenmısım kı aklıma hınlık geldı
kenan dogulunun haddını bılıcen sarkısından kendısıne hedıye slayt yaptım
dun ıslerımı bıtırdıkten sonra sırf bu ıs ıcın ugrastım
ama henuz yollamadım cunku bu ısın bır de rovansı var

bılıyorum aslında uzaktan bakılınca cok ters bır olay gıbı gorunuyor
ama gercekten sınırlerı zıplatan ve evlılıgımızle alakalı haddı olmayan olaylara ve konusmalara gırmesı bunu benım gozumde hakettırır duruma getırdı
henuz esımın haber yok ama olmasının da geregı yok zaten
sadece beklemedeyım

mınıgım benım gorumcem ıyıdır Allahtan severım kendunu sankı o ananın evladı degıl en azından bırı ıyı bu da bana tesellı oluyo valla.Allah kolaylık versın sana :-))))

Günaydın kızlar.Haftasonu ne çene çapmışsınız.Valla okumaya cesaret edemedim.Yalnızca bu sayfada Mmmfcim hastaymış, onu okudum ve geçmiş olsun diyorum.

Diğer hasta anne ve bebişlerimize de geçmiş olsun.Tez zamanda düzelirler inşallah.

Bu hafta sonu çok yoruldum.En başta oğlum çok yoruyo.Ya dayanamıyorum artık.Çocuk paçamda devamlı.Kucak istiyo, ellerinden tutup gezmek istiyo, dışarı çıkmak istiyo.Cumartesi günü annemler bizdeydi.Akşam annem babama gidelim hadi dedi.Bir baktım Anıl hızlı hızlı dedesine ilerliyo.Adamın yakasını bırakmadı.Nasıl da anlıyo.Gel oğlum diyorum yok.Bir de surata vurmayı öğrenmiş.Kızınca vuruyo kızlar.Ne yapacam bilmiyorum.

cnm sanırım hepımızın bebegı oyle.cok hareketlendıler gecen dr a da sıkayet ettım hıc durmuyo dıye bana dedıkı ya hareket etmeseydı dedı.durakaldım o zamanda bana bunu sıkayet ederdın dedı.hareketlı cocuk herzaman tercıhımızdır dedı.sessız cocuktan endıse ederız dedı.yanı normalını yaısyoruz Allaha suukur cnm dert etme evet cok yoruyolar ama ne yapalım canları sagolsun. opuyorumnanaktan

gıttım geldım ıste burdayım
ben bu ıste artık ustayım

saka maka cocuklar 1 yasına gırınce sut ıznı bıtecek mı
ben bıtmesını ıstemıyorum ve konusmayı dusunuyorum ama sızde durumlar nasıl olacak

julıcım g teyzenız hayırlı olsun canım
ınsa allah uzun surelı ıyı olur

eylul 11.ayınızı kutlarım

Sağolun kızlar. Vallahi bu dönemde çok destek oldunuz en azından dinleyerek. Paylaşmak insanın sıkıntısını azaltıyor.

Yasmin geçmiş olsun canom Anıl düşmüş Azo telefonda vermişti haberlerinizi, çok üzüldüm.

Hilalcim size de geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi.

Minikçim konuşunca izin verecekler mi sana?İnşallah izin veririler..yasal hakkımız bitiyor çünkü..

Ben de mi bi şansımı denesem acaba ..Sağlık bakanından bi randevu kopartabilir miyim acep?:)))))

eylülcüm 11.ayınız kutlu olsunn..
kız juli kafa nerdesin sen?
hani arıyacaktın?
çatladım valla 2 gündür.
demek beğendin bakıcıyı..
ay çok sevindim cnm.inş.istediğin gibi biridir ve banusu kızımıza iyi bakar..
akşama konuşalım..

bende çok yorgunum.
tam bir p.tesi sendromu yaşıyorum.
akşam düğüne gittik,
geç geldik.
uykusuzum ve hiç çalışmak istemiyoruuuuuuuuuum:(

Minikçim konuşunca izin verecekler mi sana?İnşallah izin veririler..yasal hakkımız bitiyor çünkü..

Ben de mi bi şansımı denesem acaba ..Sağlık bakanından bi randevu kopartabilir miyim acep?:)))))

anlayıs gostereceklerını umıt edıyorum :Saruboceq:
aslında sorun etmezler bence ama bakalım zamanı gelınce konusmam lazım :Saruboceq:
zıra ben cok alıstım oglenlerı oglumu gormeye, annemın yemeklerını yemeye ve gıdıp gelme bahanesıyle gezmeye kaydirigubbakcemile4

Çitosum ufaklıktan haber var mı canım.Geçmiş olsun.Tahlil falan yaptırınca haber ver lütfen.

Kalimerom bende kaynana sende görümce problemli.İyiki görümcem yok.Bir de o olsaydı şu an hayatta olmazdım belkim.İki tane cadı çekemem.Aslında kızkardeşim olmadığı için bekarken hep görümcem olsun isterdim.Sonra kaynanamı tanıyınca olmadığına şükrettim.Aaaah ah ne hayallerim vardı:((((

ben geldiiimm hihoyyyt
1 hafta filan oldu sanıırm doğru düzgün bakamadım buraya.her zaman söylyorum ya benim pc antika bu yüzden çooook ağır,ne geçmişe bakabiliyorum,ne uzun uzun kalabiliyorum.bir de enterasan bir misafir yoğunluğu içine girdim.beklediklerimde vardı içlerinde ama sürpriz gelenlerde oldu mesela eskişehirde yaşayan bir arkadaşım çıktı geldi :sm_confused:
veee kızım da nezle olduuu :(( öksürükle başladı yine ama geen seferkinden daha hafifi oldu.doktora da götürmedim bu kez.ateşi d eolmadı çok şükr.3 gün peditus verdim bir de serum fizyolojilke burnunu açmaya çalışıyorum.öksürüğü bitti gibi ama burnu çok tıkanıyor.özellikle geceleri ağlayarak uyanıyor.iyice geç uyumaya başladı,onda kısa bir süre sonra uyanıyor,yanımıza alıyorum öyle uyuyor.biz bu çocuğun odasını hep ayrı tuttuk yinede alıştı sanki,yada hastalığın verdiği bişey.ille yanında olucaz.
hep kötü haberler yok tabi,ablam öğretmen oldu hihoyyyt :))) geçen pazartesi göreve başladı.hem de evinin tam karşısındaki okulda :))

herkes iyidir inşallah,özet geçebilirse birisi çok sevinirim :))

Çitosum süt izni demişken benimde sütüm gidiiyo galiba.Artık 300-350 cc sağmaya başladım.Ayrıca göğüs acısı da var.Derler ya süt çekiliyo diye.Bazen kesiyim diyorum, hiç sağmayım.Hemen diyete başlayım.Annemlerin orda yaşlı bi komşumuz var.Her gittiğimde sen iyice şişmişsin.Teyzeni geçeceksin kiloda, onun yaşında ne olacaksın?Diyorum ki süt için diyet yapamıyorum.Geç onları biz hiç emzirmedik mi diyo.Kadın yerin dibine sokuyo beni.En son dedimki kadının göğüsleri göbeğinin üzerinde resme.Senin göğsün 1 kere dolsa 5 gün gider bebene, benimki 2 saat zor gidiyo dedim.Sustu biraz.:lepi:

slm sekerler pc aciik ama bakamadim bu oglan iyice zivanadan cikti iki dakka

sakin durmuyor,enson koltugun altindan cikardim yatmis pasam oraya parkeyle

konusuyor.,gecmise bakamadim bende iyi dimi herkez?

ben geldiiimm hihoyyyt
1 hafta filan oldu sanıırm doğru düzgün bakamadım buraya.her zaman söylyorum ya benim pc antika bu yüzden çooook ağır,ne geçmişe bakabiliyorum,ne uzun uzun kalabiliyorum.bir de enterasan bir misafir yoğunluğu içine girdim.beklediklerimde vardı içlerinde ama sürpriz gelenlerde oldu mesela eskişehirde yaşayan bir arkadaşım çıktı geldi :sm_confused:
veee kızım da nezle olduuu :(( öksürükle başladı yine ama geen seferkinden daha hafifi oldu.doktora da götürmedim bu kez.ateşi d eolmadı çok şükr.3 gün peditus verdim bir de serum fizyolojilke burnunu açmaya çalışıyorum.öksürüğü bitti gibi ama burnu çok tıkanıyor.özellikle geceleri ağlayarak uyanıyor.iyice geç uyumaya başladı,onda kısa bir süre sonra uyanıyor,yanımıza alıyorum öyle uyuyor.biz bu çocuğun odasını hep ayrı tuttuk yinede alıştı sanki,yada hastalığın verdiği bişey.ille yanında olucaz.
hep kötü haberler yok tabi,ablam öğretmen oldu hihoyyyt :))) geçen pazartesi göreve başladı.hem de evinin tam karşısındaki okulda :))

herkes iyidir inşallah,özet geçebilirse birisi çok sevinirim :))

Geçmiş olsun canım.İlaçla tedavi olur inşallah.Ben ilaç kullanmadım ilk zamanlar , pişman oldum.Çünkü 20 gündür çekiyoruz.Her ikimizde hastayız.:gitme:

merhabalarrrr
işim çok yaa :((ama buraya girmeden rahat edemiyorum napimmmm aklım kalıyorrrr
melis ecenin 11,ayı kutlu olsunnnn
julicim içine sinen bi bakıcı bulmanıza çok sevindim canım hayırlı olsun b teyzenizzz:))

11. ayınız kutlu olsun eylül...Nice güzel aylara, yıllara..a.s.

eylülüm 11.ayızın kutlu olsun bitanemmmmmm a.s.

eylülüm 11. ayınız kutlu olsunopuyorumnanaktan

zeynacığım doğumgünün kutlu olsuna.s.

kızceler tunaydın herkese
eylulcum 11.ayınız hayırlı olsun cnm
.

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız

melisinde 11 ayı kutlu olsun

Eylülcüm Melisin 11.ayı kutlu olsun.Geri sayım sizde de başladı.Allah nice sağlıklı aylar yıllar nasip etsin.

gıttım geldım ıste burdayım

eylul 11.ayınızı kutlarım

eylülcüm 11.ayınız kutlu olsunn..
(

merhabalarrrr

melis ecenin 11,ayı kutlu olsunnnn

hepinize çooookkk teşekkür ederim kızlar ,evet çok az kaldı ,şöyle çalgılı çengili bir doğum günü planım var ,umarım herşey istediğim gibi olur ..

bu arada safiş seni gördüm rüyamda ,sen bana evin anahtarını vermişsin bende mecbur kalmışım nedense sana gelmişim ,evde yooksun tabi ,anahtarla açıpm girmişim ,yanımda da bir arkadaş ,yemek filan yapmışım yemişim tam çıkarken sen gelmişsin ,güler gibi yapıyosun ama çok bozulmuşsun :)) diyorum ki yemin ederim mutfak ve salon dışında hiç bir yere girmedim ,yediklerimi topladım yıkadım diyorum ,çıkıyorum kapıyı kapatıyosun ,annen varmış yanında bende kapıyı dinliyorum ,hakkımda konuşuyorsun ,çok üzülüyorum ,hem anahtarı veriyo hemde konuşuyo diye kaydirigubbakcemile3

Kalimerom bende kaynana sende görümce problemli.İyiki görümcem yok.Bir de o olsaydı şu an hayatta olmazdım belkim.İki tane cadı çekemem.Aslında kızkardeşim olmadığı için bekarken hep görümcem olsun isterdim.Sonra kaynanamı tanıyınca olmadığına şükrettim.Aaaah ah ne hayallerim vardı:((((

benımde kız kardesım yok ama abımın hanımı benım ıcın en ıyı abla
kendısıyle cok ıyı anlasırız sukurler olsun

ama 5 gorumcem var hepsı bırbırınden ayrı
kayınvalıdem agzını acıp tek kotu laf etmez ama sagolsun bırkacına elını vermıs
kayınvalıde dırdırına razıyım dedırtıyorlar
en son burnu cok uzun olan bu gorumceme slayt hazırladım ama beklıyorum
hafta ıcı yıne bırseyler yumurtlayacak elbet o zaman alacak cevabını

Back
X