- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.401
sağol dilekçim
inşallah tunacımda bir an önce düzelir
inşallah tunacımda bir an önce düzelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üye olduktan sonra sağ üst köşede yükle butonunu tıklıyorsun.darkcım bişe dicem video yu nasıleklioss izlesene ye yaa
sağol canım.ben bi süre koymicam nazar değiyor :)maşallah cereneopuyorumnanaktan
ay kızlar video koyun bende izlemek istiyorummm
yükleyince haber ver canımayy dark görmedi zaar iyi geceler kızlar biraz ütü yapiim yatiimm
sevindim Anıl ın iyi olmasına.bende sabah doyamadım.Ağlıyo ya bide arkamdanGünaydın kızlar.Bugün uyuduk şükürler olsun.Hastalığımızda hafifledi.İyi hissediyorum kendimi.Anılı babannesine ben bıraktım.Uyuyodu yavruş.Öpe öpe uyandırdım.Gülücüklerle uyandı bugün.Tadı damağımda kaldı yavrumun.Hergün böyle olsa keşkem.
Denizannem geçmiş olsun.Sen daha iyi bilirsin ama ılık içeceklerle en azından boğazını rahatlatırsın.
Darkcım bu hastalık çok uzun sürüyo.Sabır canım.Geçmiş olsun.
Dilokscum ateşi düştü mü oğluşun.Dişlerden galiba.Geçmiş olsun güzelim.
Gece Eylülü kaynanasının diline düşürmemek için çabalamışsınız bayağı.Valla güzel şeyler çıkmış. Umarım kaynanası kıpkırmızı yanaklarla yer hazırlananları.Utansın arsız hatun.Ben de meze olarak bazen patlıcanı fırında patlatıyorum.Kabuğunu soyup küçük küçük doğruyorum, tuzluyorum.Sarmısaklı domates sos döküyorum üzerinede.Çok severimde...
Ben ev işide yapamıyorum.Evraklarda bekliyor hep.off offf.benim oğluşta şimdi uyudu artık hiç fırsat bulamıyorum okulun işleri ev işleri yemek derken bu saat oldu geçmişede bakamıyorum ama aklım hep burda
çok yorgunum uykum var ama her yerim ağırıyor bende grip olmuşum nasıl öksürüyoum oğluşa bulaştırmasam bari dinlenmeyede fırsat yok yatsam iyi olacak ama yorgunluktan uyuyamıyorum
Anladım canım.İnşallah düzelir biraz önce kuzun
fitili dün gece verdik...şuan ateşten korkma dedi dr..vücut savaşarak bağışıklık kazanaak dedi..fitille yine bir süre sonra yükselecek dedi..o nedenle saatli 3 ilaç kullanıyoruz ki bağışılık kazansındedi...36 saat sürer dedi..takip devam..3 gün sonra inerde tek ilaca düşeceğiz...umarım dediği gibi olur...ne zor birşey hastalık..allah dermensız derz vermesin değil mi cnm yaaa