2008 Kasım Anneleri

bizde yarın bebek görmeye gidecektik zümre arkadaşım doğum yaptı ama eğer böyle olursam gitmeyeceğim kıyamam bebişine felan geçerde daha çok küçük 40 günlük bile değil

darkcım bişe dicem video yu nasıleklioss izlesene ye yaa
Canım üye olduktan sonra sağ üst köşede yükle butonunu tıklıyorsun.
benden tavsiye kısa video seç.Uzun sürüyo diğerleri.
dün tam ben çıktım sen yazmışsın görmedim soryy

maşallah cereneopuyorumnanaktan
ay kızlar video koyun bende izlemek istiyorummm
sağol canım.ben bi süre koymicam nazar değiyor :)

Bugün babasından kıskanırken beni çektik.
Babası yanıma sokulup anne benim deyince nasıl itiyor babasını cadı.maşallah

ayy dark görmedi zaar iyi geceler kızlar biraz ütü yapiim yatiimm
yükleyince haber ver canım

Günaydın kızlar.Bugün uyuduk şükürler olsun.Hastalığımızda hafifledi.İyi hissediyorum kendimi.Anılı babannesine ben bıraktım.Uyuyodu yavruş.Öpe öpe uyandırdım.Gülücüklerle uyandı bugün.Tadı damağımda kaldı yavrumun.Hergün böyle olsa keşkem.

Denizannem geçmiş olsun.Sen daha iyi bilirsin ama ılık içeceklerle en azından boğazını rahatlatırsın.

Darkcım bu hastalık çok uzun sürüyo.Sabır canım.Geçmiş olsun.

Dilokscum ateşi düştü mü oğluşun.Dişlerden galiba.Geçmiş olsun güzelim.

Gece Eylülü kaynanasının diline düşürmemek için çabalamışsınız bayağı.Valla güzel şeyler çıkmış. Umarım kaynanası kıpkırmızı yanaklarla yer hazırlananları.Utansın arsız hatun.Ben de meze olarak bazen patlıcanı fırında patlatıyorum.Kabuğunu soyup küçük küçük doğruyorum, tuzluyorum.Sarmısaklı domates sos döküyorum üzerinede.Çok severimde...
sevindim Anıl ın iyi olmasına.bende sabah doyamadım.Ağlıyo ya bide arkamdan :(((
Bu sefer uzun sürdü cidden.ama az daha iyi gibi kızım bugün

benim oğluşta şimdi uyudu artık hiç fırsat bulamıyorum okulun işleri ev işleri yemek derken bu saat oldu geçmişede bakamıyorum ama aklım hep burda
çok yorgunum uykum var ama her yerim ağırıyor bende grip olmuşum nasıl öksürüyoum oğluşa bulaştırmasam bari dinlenmeyede fırsat yok yatsam iyi olacak ama yorgunluktan uyuyamıyorum
Ben ev işide yapamıyorum.Evraklarda bekliyor hep.off offf.
Geçmiş olsun c
anım.Aman oğluna geçmesin dikkat et.

fitili dün gece verdik...şuan ateşten korkma dedi dr..vücut savaşarak bağışıklık kazanaak dedi..fitille yine bir süre sonra yükselecek dedi..o nedenle saatli 3 ilaç kullanıyoruz ki bağışılık kazansındedi...36 saat sürer dedi..takip devam..3 gün sonra inerde tek ilaca düşeceğiz...umarım dediği gibi olur...ne zor birşey hastalık..allah dermensız derz vermesin değil mi cnm yaaa
Anladım canım.İnşallah düzelir biraz önce kuzun
amin amin

kıyamam ben ona sağol darkcım
ceren hanımın kıskançlıkları yeni başlıyor yakında sizi yan yana oturtmaz babasını paylaşamaz benim kızım koca dana oldu hala babasını benimle paylaşamaz bebekken yan yana oturduk mu hemen aramıza girerdi 2 yaşlarındaykende anne ben babamla evlenecem sen ne yapacan diyordu
hala en büyük rakibim...

gözlerimden uyku akıyor günlük planları çıkartıyorum bir yandan bitsin yatacam
bu sene çok yoruluyorum neden bilmem
hep bir koşturmaca hiç boş vaktim yok
eve gelincede oğluş izin vermiyor çok özlemiş oluyor
inan tuvalete bile nerdeyse kucağımda girecek

hahhahha demek kızın öyle diyordu :)))

Şimdilik babasını değil de beni kıskanıyo ama.babasını yanıma yaklaştırmıyo.

sanırım biraz büyüyünce beni babasına yaklaştırmicak.

günaydın kızlar..
umarım herkes iyidir..Ben hala uyanamdım..Esnemekten çenem iki yanından yırtılacak nerdeyse.:bbo:.Havada kapalı şuan..Tam uyumalık bir hava.offf offfff..
şimdi evde olacaktın.Kimsecikler olmayacaktı.Güzel karyolanda gerile gerile uyuyacaktın..puuuuffffffakannehirakannehir

Back
X