2008 Kasım Anneleri

minik geçmiş olsun canım..Tekrar ateşinin çıkmamasına sevindim..
zeyna senin kuzudamı hastalanacak yoksa..Niye öyle mızırdadıki acep..Ay allah korusun ya..Kuzucuklar hastalanmasın:((
ben bahar aylarını çok sevmiyorum..Bende romatizma var ve bahar ayları yağışlı olurya işte benim bacaklarım kollarım bahar aylarında ve yağışlı zamanlarda çookkk kötü ağrır..11 yaşımdan beri çekiyorum bu hastalığı..Yazın ve kışın daha iyi oluyorum:((

Ahretim ne romatizması bu yaşta?Sıkı giyin kııı.

benim kuzunun ağzındaki yarada baya düzeldi gibi..
malesef eski iştahı kalmadı kızlar..çookk üzülüyorum..ağzına bişey alacağı zaman korkuyor.Herhalde dili acır diye..Hiç bişey yemiyor desem doğrudur..
umarım düzelince yemeye başlar.:((((

yasmin şuan 34 yaşındayım..fakat bu hastalıkla 11 yaşımdan beri birlikteyim..
çookkk ağır bir rahatsızlık geçirdim..
3 aya yakın hastanede yattım..
çok şükür diğer rahatsızlıklarım kalmadı ama o günlerden yadigar olarak romatizma kaldı..

a valla bilmiyorum bu gece neden böle yaptı bende anlamadım ama cılkımızı çıkardı bizim kafamçokkarıştı
uyuyor ama mızır mızır uyumuyo gibi bizi uyutmuyo inşallah hasta olmaz amaben gazdan şüphelendim akşam ne yaptısak parkelerin üzeşrnden alamadık bide ben babası yok rahat uyusun diye da dinleneyim diye yıkayıp uyuttum sanırım ondan yaptı işte huysuzluk

günaydın kızlar
şimdi kanal d de doğumu izledim,ay sanki tekrar doğum yaptım
ne ağlamak ne ağlamak
hem okinin kahvaltısını yediriyorum hem ağlıyorum
çocukta şaşırdı :))

fitili dün gece verdik...şuan ateşten korkma dedi dr..vücut savaşarak bağışıklık kazanaak dedi..fitille yine bir süre sonra yükselecek dedi..o nedenle saatli 3 ilaç kullanıyoruz ki bağışılık kazansındedi...36 saat sürer dedi..takip devam..3 gün sonra inerde tek ilaca düşeceğiz...umarım dediği gibi olur...ne zor birşey hastalık..allah dermensız derz vermesin değil mi cnm yaaa

diloksun dün de sölemiştim tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir, bugün biraz daha iyidir inşallah

Burdayım canım.
diğer topiğe bakıyordum.uyku akıyo gözümden ama burayada uğramadan gidemiyorum.

Ceren çok azda olsa daha iyi görünüyor.

çok sevindim canım zamanla daha iyi olur inşallah

günaydın kızlar
efet büyük gün geldi
inşallah istediğim gibi geçer

eveeet büyük gün bugün biz memomun dğum gününü iki gün kutlayacağız ne güzel, iyiki doğdum mikroskobiğim iyiki annenle bizi tanıştırdın
mmmfcim sanada kolay gelsin bu mutlu günün tadını çıkar

günaydın kızlar..
umarım herkes iyidir..Ben hala uyanamdım..Esnemekten çenem iki yanından yırtılacak nerdeyse.:bbo:.Havada kapalı şuan..Tam uyumalık bir hava.offf offfff..
şimdi evde olacaktın.Kimsecikler olmayacaktı.Güzel karyolanda gerile gerile uyuyacaktın..puuuuffffffakannehirakannehir

aynen canım aynen bende eve gidip uyumak istiyorum yatağımdam kimse ayırmasın beni istiyorum havada kapalı değil burada ama

Günaydın kızlaaar.Herkesler iyidir umarım.Biz de daha iyiyiz bugün.Az önce geçmişi okudum birkaç sayfasını tabi.

Darkcım hastalık gün gün düzelecek canım.Ceren Sultan atlatır.Onun eli nasıl hızlı biliriz.Hastalığı da çabuk atlatır.

Dilokscum Tuna nasıl bugün?Ateşi düşmüştür umarım.Geçmiş olsun.

Ecemim sen de hastalanmışsın.Haftasonu buluşuyoruz.Kendini iyi hissedersen gel.Ayrıntılar diğer topikte.

Beyazmeleğim Eymen de hastaydı.Biraz atabildi mi balgamını?Düzelmiştir diye düşünüyorum ve umuyorum.

Maytabım Memoş bebişimiz mikroskobik diyodun bak yaşına girdi.Allah sağlıklı, mutlu, başarılarlarla dolu nice mutlu yıllar nasip etsin size.Yavrumuzun doğum günü kutlu olsun.Ben bile çok heyecanlandım. Darısı diğer bebişlerimize.

sağol canım benim düşündüğün için Eymen daha iyi bugece sorunumuz olmadı arada zaman zaman çok hafif bir hırıltı oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil

gunaydın hanımlar

bızde ateslı bır aksam gecırdık
dun ısten eve gıttgıımde oglusum uyuyordu ama burnu tıkalıydı
atesı de vardı ama alıp kendı evımıze gectık
baktım emıyor sureklı hıc ayrılmadan
bakalım nasıl dıye konusuyorum ama hıc tepkı yok
kucagımda oylece yatıyor
mumkun degıl benım oglum emerken bıle elı ayagıyla bır yerlerı durter resmen matkap gıbı
ama hayır hıc tepkı yoktu atesı de vardı ama anlayamadım
hemen ustunu cıkarıp atesını olctum 38,9 du elını yuzunu yıkama
soguk ıslak bezı vucuduna sararak cıglıklar attırma seklınde bıraz kendıne geldı
ılaclarını da verdım ama gece 1'ı buldu yatmamız
gece hıc atesı yoktu ıyıydı ama ben nobetteydım tabıı
sımdı dokuluyorum artık sırtım agrıyor ama allahtan yavrumun sabahta atesı yoktu
bız de yıne dıs habercısı ama cok zor oluyor bu dıs zamanları

sanırım miniğim yine dişiniz geliyor bu dişte en çok sizde problem oldu sanırım sürekli ateşlendi yavrucak

gece yiğit mız mız mız sabha kadar kedi gibi sesi tırmaadı bende anlamadım neden puuufff

hıhı evet benimki de aynen öle bir rahatsızlığı yoktu şükür bu gece iyiydi ama mızmızlandı arada emziği falan düşünce normalde bulur alır kendisi ama yok emzi yanında duruyor mızmızlanıyor gel emziğimi ver diye yatıp kalkmaktan haşatım çıktı valla

benim kuzunun ağzındaki yarada baya düzeldi gibi..
malesef eski iştahı kalmadı kızlar..çookk üzülüyorum..ağzına bişey alacağı zaman korkuyor.Herhalde dili acır diye..Hiç bişey yemiyor desem doğrudur..
umarım düzelince yemeye başlar.:((((

ay canım benim yaa kıyamam ona ben ama düzelir annesi tamamen iyileşince unutuveriyorlar onlar kötü şeyleri bebeklerin zaten en çok bu özelliğini seviyorum keşke bizlerde öle olsak

günaydın kızlar...
bende ızledım saphıracım. ınankı aglamaktan bı hal oldum :)) o anları tekrar yasadım sankı Allahım ısteyen herkese yasatsın bu duyguyu. epıduralle sezeryan dogumdu hılalcım

herkese günaydın kızlar alıntılarla başladım güne herkese güzel bir gün diliyorum
biz yukarıda da bahsettiğim gibi genel anlamda iyiyiz şükür oğlumun pek rahatsızlığı kalmadı gibi aman böle demeyede gelmiyor ertesi gün değişiveriyor maşallah diyeyim :nazar:

yalnız kızlar ben çok kötüyüm yaa kafam çok karışık bana yardım edin akıl verin
ya kızlar biz kocişle çok büyük bir aşkla evlendik çoook imkansızlıklara göğüs gerdik ve çok acılar çektik ama imkansız bir aşkı gerçeğe dönüştürdük ve kavuştuk evleneli neredeyse 28ay bitecek gene anlamda herşey çok güzel ama özellikle şu bir aydır hemen hemen her akşam tartışır olduk bi sebepten yiyoruz irbirimizi belki de incir çekirdeiğini doldurmayacak şeyler ama insanın huzurunu bozuyor artık çok sıkıldım ben bu durumdan akşam yine tartıştık bir konuda ki o saate kadar herşey çok iyiydi ya bişey oluyor o burnunun dikine gidiyor ben gidiyorum herkes haklı olunca sonuca varamıyoruz dün hararetli hararetli konuşuyoruz oğluma baktım bir ara oturmuş bizi izliyor şaşkın gözlerle sonra oda bağırmaya çığlık atmaya başladı ikimizde sustuk hemen farkettik olanları ve bundan sonra olacakları kapattk konuyu neyse düzweldik bir zaman sonra allahtan küslüğümüz çok uzun sürmüyor sabah yine aynı şeyler sabah ben başlattım ama susayım diyorum diyorum ama bir yerden sonra çatlıyorum resmen konuşmazsam olmayacak ama konuşunca da olmuyor vallahi kafam karıştı neden evlendm ben diye düşünür oldum acaba acelemi ettim vs... aklımdan neler neler geçiyor, sabahki tartışmadan sonra eşimde kendi kendine söleniyordu bıktım falan diye senağlama böyle olmaz yaa böle bir geçmez birbirini seven aşıkolan insanlar hele hele kafam o kadar karışıkki bir ara kızıyorum diyorum off çeksin gitsin memleketine rahat bıraksın beni diyorum içimden bir taraftanda onsuz bir hayat düşünemiyorum nolcak bizim bu halimiz çok üzülüyorum yaa senağlama

şimdi eşim evde oğlanla beraber öğlene kadar dersi yok o bakacak bir mesaj atayım diyorum şöle güzel aşk sözleri olan bir mesaj altına da yazayım artık birbirimizi hiç üzmeyelim diye sonrra vazgeçiyorum

bir ara kenidimi suçluyorum bu adam çok sakin biriydi diye ben bu hale getirdim diye dır dır ede ede ama ama konuşmazsamda aynı vurdumduymaz tavırları devam ediyor çok mu abartıyorum diyorum kendime yani anladınız siz çıkmazlar içindeyim daha fazla anlatamıyorum bir öyleyim bi böyleyim senağlama

melekçim bu anlattığn durm her evlilikte böle zaman zaman bu dönemleri geçiriyoruz özellikle biz kadunlar şu kopasıca çenemizi tutamıyoruz ama tutmalıyız bence biraz kendini frenle ne olursa olsun karşımızdakiler erkek ve değişmezler yuvayı dişi kuş yapar biz çekip çevirmezsek bi yoluna suyuna gitmezsek kopar ipler dönülmez yollara girer ama başta dediğim gibi evlilikte olacak bunlar sadece azcık yoluna gitme konuşma

melekçim bu anlattığn durm her evlilikte böle zaman zaman bu dönemleri geçiriyoruz özellikle biz kadunlar şu kopasıca çenemizi tutamıyoruz ama tutmalıyız bence biraz kendini frenle ne olursa olsun karşımızdakiler erkek ve değişmezler yuvayı dişi kuş yapar biz çekip çevirmezsek bi yoluna suyuna gitmezsek kopar ipler dönülmez yollara girer ama başta dediğim gibi evlilikte olacak bunlar sadece azcık yoluna gitme konuşma

evet onun da farkındayım aslında ben bir sussam herşey düzelecek zamanla ama sustukça da çıldırıyorum bir zaman sonra delirtiyor beni ya bişeyi bi kere sölüyorum tamam diyor yine aynı bidaha sölüyorum tamam diyor yine aynı bir daha bir daha tabi her söyleyişim biraz daha sertleşiyor ve sonunda dayanayıp sayıyorum artık

beyazmeleğim

canım öncelikle dırdır etme , dırdır bırak erkekleri kadınlrı bile bezdiren birşey.. ufak tefek tartışmalarınız aranızda başka bir sorun olduğunu gösteriyor bence , sn hoşuna gitmeyen bir durum var ve bunu gözardı ederek ufak şelerden tartışma yaratıyorsun. Sorunsuz , normal giden bir ilişkide bu sıklıkta kavga/tartışma olmaz gülüm.. onun ailesi yada senin ailen yada aklına takılan başka şeyler tabi detaylı bilemediğim için yorum yapamıyorum ama altta yatan nedeni bul önce.. ona karşı bir konuda hırs mı yaptın? Senin evliliğini sorgulayacak kadar kafana takılan bir hata mı yaptı eşin? Öncelikle bunları düşün sonra da bunu çöz , o zaman bu ufak tefek agresiflikler , dırdırlar , itişmeler de geçeceketir..
evet her evde sorunlar , tartışmalar olur ama bu kadar sık oluyorsa bence altındaki nedeni bul önce.. birde yavrukuşunun huzuru ve mutluluğu için onun yanında tartışmayın ne olur , sesinizi bile yükseltmeyin onlar zannettiğimizden daha hassaslar ve herşeyi hiddesiyorlar bu sefer o da agresifleşir, m utsuz bir bebek olur..

neden evlendim noktasına getirme lütfen , önce düşün taşın sorunun kaynağına in bitanem .. istersen özelden seninle bu tarz durumlarımı paylaşabilirim bende..

küçük hanımı uyuttum geldim.hasta bebişlerimize çook geçmiş oolsun.okyanusunda burnu akıyo hala.ben de daha iyileşemedim,bide dün akşamdan beri öksürükte başladı.dün doktora gittik grip ilacı verdi bana.9.850 gr. olmuş kilosu,boyunu hatırlamıyorum.aynı kalmışta olabilir çnkü 15 gün önce filan ölçülmüştü daha.73 cm di ve 9.600.

beyaz meleğim aynen anlattığın şeyleri yaşıyorum bende.bizde çok büyük ve zor bi aşkla evlendik,hala daha çok seviyoruz birbirimizi ama dediğin gibi bu tip atışmalar,her geçen gün sevgimizden yer ve birbirimizden soğutur diye diye düşünüyorum.bebekten sonra böyle olduk biz,sanırım istemeden uzaklaştık birbirimizden her anlamda.çünkü önceliğimiz hep kızımız.bir süre sonra düzeleceğine inanıyorum,inanmak istiyorum.sizinkide böyle bişeydir bence

beyazmeleğim

canım öncelikle dırdır etme , dırdır bırak erkekleri kadınlrı bile bezdiren birşey.. ufak tefek tartışmalarınız aranızda başka bir sorun olduğunu gösteriyor bence , sn hoşuna gitmeyen bir durum var ve bunu gözardı ederek ufak şelerden tartışma yaratıyorsun. Sorunsuz , normal giden bir ilişkide bu sıklıkta kavga/tartışma olmaz gülüm.. onun ailesi yada senin ailen yada aklına takılan başka şeyler tabi detaylı bilemediğim için yorum yapamıyorum ama altta yatan nedeni bul önce.. ona karşı bir konuda hırs mı yaptın? Senin evliliğini sorgulayacak kadar kafana takılan bir hata mı yaptı eşin? Öncelikle bunları düşün sonra da bunu çöz , o zaman bu ufak tefek agresiflikler , dırdırlar , itişmeler de geçeceketir..
evet her evde sorunlar , tartışmalar olur ama bu kadar sık oluyorsa bence altındaki nedeni bul önce.. birde yavrukuşunun huzuru ve mutluluğu için onun yanında tartışmayın ne olur , sesinizi bile yükseltmeyin onlar zannettiğimizden daha hassaslar ve herşeyi hiddesiyorlar bu sefer o da agresifleşir, m utsuz bir bebek olur..

neden evlendim noktasına getirme lütfen , önce düşün taşın sorunun kaynağına in bitanem .. istersen özelden seninle bu tarz durumlarımı paylaşabilirim bende..

valla görüşelim güzelim memnun olurum çünkü çok doldum artık bende senin gibi düşünüyorum altında yatan nedenleri bulmaya çalışıyorum az çok biliyorum da neler olduğunu çözüm içinde zamana ihtiyacımız olduğunu ama o zaman geçene kadar ben ne olacağım onu bilmiyorum psikolojik danışmanım ama kendime faydam dokunmuyor senağlama

bu arada bizde hiç sesimizi yükseltemez olduk,hanfendi hemen başlıyor bağırmaya,ağlamaya.nasılda anlıyorlar herşeyi.biraz hararetli konuşalım,yani kavga etmeden,mesela haberlerdeki bişeye kızıp yorum yapalım,hemen kavga ediyoruz sanıyo ve tepkisini koyuyor

küçük hanımı uyuttum geldim.hasta bebişlerimize çook geçmiş oolsun.okyanusunda burnu akıyo hala.ben de daha iyileşemedim,bide dün akşamdan beri öksürükte başladı.dün doktora gittik grip ilacı verdi bana.9.850 gr. olmuş kilosu,boyunu hatırlamıyorum.aynı kalmışta olabilir çnkü 15 gün önce filan ölçülmüştü daha.73 cm di ve 9.600.

beyaz meleğim aynen anlattığın şeyleri yaşıyorum bende.bizde çok büyük ve zor bi aşkla evlendik,hala daha çok seviyoruz birbirimizi ama dediğin gibi bu tip atışmalar,her geçen gün sevgimizden yer ve birbirimizden soğutur diye diye düşünüyorum.bebekten sonra böyle olduk biz,sanırım istemeden uzaklaştık birbirimizden her anlamda.çünkü önceliğimiz hep kızımız.bir süre sonra düzeleceğine inanıyorum,inanmak istiyorum.sizinkide böyle bişeydir bence

evet bizimkinde de bebeğin payı olmadı değil, ben hala birbirimize aşık olduğumuza inanıyorum ama neden bu aşkı yaşayamıyoruz onu anlamıyorum

Beyazmelekcim bunlar sıradan şeyler.Bak ben de anlattım kaç kere.Bu kadar tartışmadan sonra şunu anladım , işin özü bence insanları olduğu gibi kabullenmekte yatıyo.Benim kocam bir kazma ama hayatımda tanıdığım kendimde dahil en iyi yürekli insan.Yalnız düşüncesiz.Kendimi düşünüyorum harika mıyım?Hayır.Agresifim.Ona sıraladığım şeylerin birini bana söylese çeker giderim.Demem şu ki eşinin seni kızdıracak huyları olabilir ama senin yok mu ona karşı.Ya kusursuz insan aramak çok yersiz.Bence onu olduğu gibi kabullenmeye çalış ama şekillendirmekten de vazgeçme.Bir de iki kiş tartışma esnasında hararetlenirse, biri sakinleşmezse durum kötü.Sen biraz geri çekil.Susmak bazen en büyük tepkidir.Bırak o pişman olsun.Ben yeni bir strateji geliştirmeye çalışıyorum.Ben incelikte ısrar edeceğim.Ta ki o utanana kadar.Sen de sakin davran.Ta ki o da susmasını öğrenene kadar.Ha bunlar olağan şeyler, evlenmesemiydim hissine kapılma.Çoğumuz senin gibiyiz.Hiçbirimiz evlenmemeliydik?

beyazmelegım hangı evlılıkte yok kı sorun
hepımızınde emınım az ve ya cok evlılıgınde hosuna gıtmeyen sorunlar vardır
ama hayatımız tamamen degıstı ıster ıstemez tepkılerımız de degıstı
dogumdan sonra kafayı sıyıracak duruma gelen ben artık tecrube ettım kı bagırarak ve tartısarak olmuyor
sakınlesek once kendını olcup sorununu tespıt edıp sonra kocanla sakınce konusacaksın
bana gore cozum bu haa bunu her zaman uygulayabılıyormuyum o ayrı
bazen zorluyor benı hem es, hem evlat, hem anne hem sorumluluk sahıbı bır calısan olmak
emınım sende yoruldun

Back
X