2008 Kasım Anneleri

tsk,ederim memekcim ve hilalcim..

melegim simdi baktim gecmise üzme canim kendini sakin bi kafayla düsünmeye calis.

ve bence sinirliyken tartismayin derim ozaman ucu bucagi bulunmaz sorunlar geliyor.

hasta olan tüm bebişlere çok çok çok geçmiş olsun.çağanda hastaydı bi haftadır şurupları bitti bugün kontrole gidicez birazdan uyanmasını bekliyorum inş geçmiştir artık şurup vermek istemiyorum

kızlar sayfam acık kalmıs eve gıttımgeldım
ama benım bugun bayagı basım agrıyor
sabah ayılamadıgım ıcın dıyordum ama hala gecmedı
sanırım artık uyku duzenındekı bozukluk benı cok yoruyor

pazar gunu esımın arkadasına davetlıymısız
ne hayallerım vardı gec saatlere kadar uyuyup yatak keyfı yapmak gıbı
tabıı bu arada cocukla babası ılgılenecektı ama yol uzak oldugu ıcın erken gıdecekmısız
ufff ya uyumak ıstıyorum

minigim ve azocum saolun sekerler,portakal suyu iciriyorum insl.

hafif atlatiriz.

minik senin pasa cok alemya kamyonun ici süpermis...

kizlar ben artik yavas yavas meme isine son vericem zira gece uykumuz kalmadi

hep meme istiyor.dün gece sabah 5`e kadar vermedm agladi ama cokk zor avuttum..

yada söyle yapayim uyurken vereyim ama sIk uyanmasin diye her uyandiginda vermem.

uff kkendimi cok kötü hissediyorum ne zormus ya.

günaydın

beyazmelekcim canım bak ben varya ben ,hayatta benim kadar çok konuşan ve dırdır eden biri daha yoktur ,herşeye bir cevabım vardır ,hep bir muhalefet ,hep ben haklıyım tavrı ,ama bunlar karşıdakine hiç hoş gelmiyordu ,ister kocam olsun ister başkası ,hep antipatik görünüyordum ,bu genç kızlığımdan beri böyle ,işim gereği çenem dahada çok düştü .ama evlilik bambaşkaymış ,bu dır dır sökmezmiş kocaya bunu anladım ,ne kadar sakin bir insan olsada bu çene adamı da agresifleştirirmiş ,
evliliğimizin ilk yılı bu tavrıma adapte olmak için çok uğraştı kocam ,baktı olmuyo o da değişmeye başladı ,ses yükseltmeler ,tartışmalar ,baktık böyle olmayacak bi karar verdik oturup ,o gün bu gün bbirimiz konuşurken birimiz susar ,ses hayatta yükselmez ,tartışmanın boyutu çok büyük olsa bile konuşma sesimizle yaparız ,ben daha fazla susmayı öğrendim kocamla ,ve böylesi inan daha iyi oldu .
bence sorun bizde ,biz kendimizi frenleyebilirsek herşey yoluna giriyor ..

hıh evet canımcım olay budur annemde var bu tavır babam artık hiç sallamıyor bekarken anneme çok kızardım bu tavırları için şimdi ben ona benzemeye başladım ve hakkaten eşimde agresifleşmeye başladı normalde gayet doğal bişey sölesemde kızıyorum hesap oruyrum falan sanıyor hemen savunmaya geçiyor kendini sesini yükseltiyor falan onu bu hale ben getirdim heralde ama oda sütten çıkma ak kaşık değil hadi bende bu potansiyel vardı evet ama bunu bu boyuta getiren de onun tavırları

tsk,ederim memekcim ve hilalcim..

melegim simdi baktim gecmise üzme canim kendini sakin bi kafayla düsünmeye calis.

ve bence sinirliyken tartismayin derim ozaman ucu bucagi bulunmaz sorunlar geliyor.

kesinlikle ama bende sinirimin yatışmasını bekleyemiyorum içim içime sığmıyor o zaman

az önce yemeğe gitmeden evvel kocişe mesaj çektim işte seni çok seviyorum vs cilalı sözler ve dedm akşama hazırlan konuşacağız sonrasında da çok güzel şeyler olacak :jeyyar: falan yazdım hiç cevap gelmedi 10ar dakka ara ile iki de çağrı attım tık yok tabi kızdım köpürdüm yine saya saya gittim eve baktım duştan çıkmış güzel bir yüzle açtı kapıyı hiiç bişey demedim geçtim içeri çocukla oynamaya başladım benim kocişim terası temizlemiş evi süpürmüş falan baktım hiç mesajdan bahseden yok neyse bende bişey demedim o cumaya gitti hemen baktım telefonuna mesajda duruyor çağrılarda duymamı temizlikten :kedi: tabi ben naptım mesajı ve çağrıları sildim az önce de adamı içine düşürdüm sana dedim mesaj attım çok güzel şeyler yazmıştım ama kaçırdın die kötükedihüso

Ya biz kadınlar nasıl yaratıklarız yaw.Adama niye öyle yaptın kııı?Valla kocan nasıl masum geldi şimdi.

zaten hakkını yememki her zaman sölerim böyle konularda benim kocam bir tanedir ama işte baazı sorumsuzlukları ve bazı huyları beni delirtiyor defalarca söylememe rağmen değişen bişey olmaması beni daha da delirtiyor hoş artık oda deliriyor sessiz kalmıyor

kızlar çooook teşekkür ederim canlarım yaa inanın çok duygulandım
ama yarına saklayın asıl kutlama yarın sizinle derrrrrrmişim
yarında kutlayın bisi şımarttıkça şımartın ehhehhehheh

kızlar çooook teşekkür ederim canlarım yaa inanın çok duygulandım
ama yarına saklayın asıl kutlama yarın sizinle derrrrrrmişim
yarında kutlayın bisi şımarttıkça şımartın ehhehhehheh

kutlayacağız tabi şekercim iki gün değil gerekirse kırk gün kırk gece kutlarız hihoyyyt alkisalkisalkis

Back
X