2008 Kasım Anneleri

çok geçmiş olsun canlarım ,görünmez kazalar işte herkesin başına gelebileceği gibi bebişlerinde başına geliyor,ev kazaları konusunda çok dikkatli olmamız lazım artık.. ı

alıntıyı yapıpta altına cvp yazmayan bi ben varımdır heralde :roflol:
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler teyzeleri.
beyazmeleğim özeline atarım cnm telimi

bizde yarın kızılma 2.metro turumuzu yapçaz:) gezmeğe gitçez piroşumla
off be kocam hala gelmedi yolda yüksek lisansa başladı haftada 3 gün geç geliyo çocuklu kocaman adam ...keşke önceden yapsaymış zor oluyo madden ve manen

sağol pirayem çok iyi maşallah.acısı filan pek umrumda değil,kudurukluğa devam ediyoruz.dün gece rekor kırdı artık.sabah 5.5 ta uyudu.eşimle çıldırma noktasına geldik.oyun oynadık hep beraber.
heh uyandı kçük hanım

okiye cok gecmis olsun..

pirosum zordur canimya,benimkisi hala erteliyor gelecek yil yapayim diye

öylecede kaliyor.birde baska bi ülkede yapmak istiyor bakalim bizim halimiz nasil olcak..

her birimiz bi tarafta nasil olucaksak artik..

ohh piros sultan gezmeyemi cikcak yarin,fistigim benim.

Çılekımolurmu baŞka Ülkede almıyım kocanı ayamın altına aaaaa fıstık gıbı hatunu kıme emanet edıp gıdıcek denız paŞa var gerÇı ama olmaz yaw bence

merhaba kızlar
artık hiç uğrayamaz oldum
okulda kursum başladı 5 te geliyorum oğluştu yemekti evdi derken pestilim çıkmış vaziyette yatıyorum
sizleri çok özledim
ankara buluşmasına gidemediğim için çok üzüldüm ama hem oğlum kötüydü hemde moralim sıfırdı çok uykusuzdum çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere...
sizler nasılsınız inşallah herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzeere

geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar.geçicek inşallah.bi hastalıktan kurtulamadık zaten.doğdu sarılık oldu kanı değişti sonra göbek fıtığı oldu 3 kere bronşiolit geçirdi şimdide reflü.napalım beterin beteri vardır diye teselli ediyorum kendimi

sağol lavişim,olsun tatlım maşallah kalabalığız bir de maalesef hastalıklarımız ve geçmiş olsun dieklerimiz hiç bitmiyor,ondan farketmemişsindir cnm

Günaydın kızlar.Herkes yavruşuyla iyidir umarım.

Cagancuk canım geçmiş olsun.Allah devasız dert vermesin güzelim.Herşey geçer gider.Bakmışsın koca koca adamlar, hatunlar olmuşlar.Geçen anneme dert yanıyodum.Anıl paçamı bırakmıyo, hiç oturtmuyo, ölüyorum dedim.Annem üzme kendini yarın bunları unutursun bile dedi.Gerçekten hamileliğimizde yaşadığımız sıkıntılar hayal meyal.Bugünler de geçer canım.Sen tedavisini aksatma yeter.

Saphiram Duru nasıl oldu?Demek 5.30 da yattı.Biz böyle durumlarda eşimle birbirimize giriyoduk.Çok stresli oluyoruz.Siz oynamışsınız.Ne güzel valla.

Andinam kocişe kaç gün kaldı kııı?Sabah radyoda Selami Şahinin Özledim şarkısını dinlerken sen aklıma geldin:))) Allah kavuştursun yavruuu...

Ecemim buluşmaya gelemediğinden bahsetmişsin.Bebesiz buluşacaz bir dahakine.O zaman görüşürüz canım.

Atladığım varsa kusura bakmayın canlarım.Gün içinde görürüm.Herkese stressiz ve güzel bir gün diliyorum...

Back
X