2008 Kasım Anneleri

günaydın herkeşlere
piroşa çağana okiye ve tüm hastalara geçmiş olsun
ben dün hastalandım felaket karnım belim başım ağrıyo

Aylık misafirin mi geldi canım?Ay derler ki evlenince geçer.Valla benimki de son sürat ağrılı geçiyo.Yatma imkanın varsa dinlen biraz , sıcak tut kendini canım.GEÇMİŞ OLSUN...-tatlicadiarzu-

günaydınn günaydııınnn size günaydınn annelerr :))
piroşa okiye ve çağana geçmiş olsunn
gözlerim kapanıyor resmen zor açık tutuyorum

gunaydın guzel anneler....

hasta bebıslere gecmısler olsun zeynacım sana da gecmıs olsun cnm....

benım oglumda bu sabah 5.5 da uyanmıs yatakta oturuyor garıp garıp sesler cıkarıyor sankı hadı kalkın der gıbı.tabı ben hemen fırladım yataktan memesını tıskıstırdım agzına hadı annecım dat dat dedım yattı hemen tabı bırde karanlık ya etraf farkında yanı yatması gerektıgının.neyse bu seferde benım uyku gıttı.kalktım utu yapı dedım.dag gıbı utum vardı bıtırdım sukur.sonra mama saatı geldı.sutunu verdım mertı tabı uyandı sonra zaten yatmaya da pek nıyetlı degıldı bıraz oynastık babamızla beraber sımdı uyuyor ama her an kalkabılır...

günaydın arkadaşlar..
gece yarım saat bile uyumadım ...
sabaha kadar emzirdim çünkü ağzından çıktığı gibi ıhhııı ıhııııı bende soktum durdum ağzına ayyy çok zor bi geceydi canım benim o da yıprandı..
eşiminde bugün önemli bi görüşmesi vardı kaç gündür söylüyodu..hadi bu gece hep ben kalkayım dedim ama sabah namazından sonra pilim bitti..kucağına verdim hemen..
sabahta bi türk kahvesi yaptım kahvaltıdan sonra vicdan azabı çekmeyeyim diye..
allah razı olsun yardımları olmasa bitmiştim ben..

günaydın arkadaşlar..
sabaha kadar emzirdim çünkü ağzından çıktığı gibi ıhhııı ıhııııı bende soktum durdum ağzına ayyy çok zor bi geceydi canım benim o da yıprandı..
eşiminde bugün önemli bi görüşmesi vardı kaç gündür söylüyodu..hadi bu gece hep ben kalkayım dedim ama sabah namazından sonra pilim bitti..kucağına verdim hemen..

Estelcim hasta mı bebiş?Sabaha kadar zor olur.Kocan iyiyse tabi o başka:(((

Aylık misafirin mi geldi canım?Ay derler ki evlenince geçer.Valla benimki de son sürat ağrılı geçiyo.Yatma imkanın varsa dinlen biraz , sıcak tut kendini canım.GEÇMİŞ OLSUN...-tatlicadiarzu-
YOKKK GIII BENİM AĞRIMAZDI BU SEFER ÜŞÜTTÜM GALİBA YOKSA KOLAY KOLAY AĞRIMAZ KARNIM EN ÇOK BAŞIM AĞRIR ŞU AN OLDUĞU GİBİ kafamçokkarıştı

iyi geceler kızlar.çağanda reflü çıktı :(öksürmesinin hırlamasının sebebi buymuş.6 ay falan ilaç kullanıcak ne yazıkki çok ağladı film çekilirken 20 dk yattı elleri kolları bağlı yıktı ortalığı.başım çatlıycak gibi ağrıyo.çay içicem şimdi geçer belki.

ah canıım ya çok üzüldün çıkmaz diye bekliyordum, neyse yaa allah başka dert, dermansız hastalık vermesin inşallah çağan oğlan ilaçlarıyla ve gücüyle ve tabi dualarımızla atlatır bunu da :Saruboceq:

alıntıyı yapıpta altına cvp yazmayan bi ben varımdır heralde :roflol:
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler teyzeleri.
beyazmeleğim özeline atarım cnm telimi

aldım canım kaydettim va çağrı attım sende beni kaydet zemuszemus

merhaba kızlar
artık hiç uğrayamaz oldum
okulda kursum başladı 5 te geliyorum oğluştu yemekti evdi derken pestilim çıkmış vaziyette yatıyorum
sizleri çok özledim
ankara buluşmasına gidemediğim için çok üzüldüm ama hem oğlum kötüydü hemde moralim sıfırdı çok uykusuzdum çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere...
sizler nasılsınız inşallah herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzeere

ne kursu o canım merak ettim kaydirigubbakcemile3

ay günaydın demeyi unutmuşum!!!!!!!!
günaydın kuzucukların güzel anneleri..
saglıklı mutlu bir gün diliyorum herkese...

günaydın cicim kocişinle barıştın mı ay çok meraklı gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeşlere
piroşa çağana okiye ve tüm hastalara geçmiş olsun
ben dün hastalandım felaket karnım belim başım ağrıyo

hımm geçmiş olsun diyeceğim her ay gelip geçiyor zaten benimki bitmek üzere allahtan kızlığımından beri hiç ağrılı yaşamadım regl dönemlerimi sadece üşütme falan olursa o zaman ağrı oluyordu ama ne olursa olsun sıkıntılı bir dönem kafamçokkarıştı

gunaydın guzel anneler....

hasta bebıslere gecmısler olsun zeynacım sana da gecmıs olsun cnm....

benım oglumda bu sabah 5.5 da uyanmıs yatakta oturuyor garıp garıp sesler cıkarıyor sankı hadı kalkın der gıbı.tabı ben hemen fırladım yataktan memesını tıskıstırdım agzına hadı annecım dat dat dedım yattı hemen tabı bırde karanlık ya etraf farkında yanı yatması gerektıgının.neyse bu seferde benım uyku gıttı.kalktım utu yapı dedım.dag gıbı utum vardı bıtırdım sukur.sonra mama saatı geldı.sutunu verdım mertı tabı uyandı sonra zaten yatmaya da pek nıyetlı degıldı bıraz oynastık babamızla beraber sımdı uyuyor ama her an kalkabılır...

bravo valla sabahın 5,5ğunda ütü tebrik ederim bir işi aradan çıkarmışsın böylece

günaydın arkadaşlar..

ayy canım yaa çok zor olmuş bu kocalarında arada yardımı gerekiyor tabi canım bazen anne tükeniyor yani
benim bir arkadaşım var ikizleri oldu işi bıraktı şimdi evde onlara bakıyor kocası çalışıyor ve gece çocuklara kocası bakıyor ağzım açık dinliyorum anlatırken ağladıklarını bile duymuyorum diyor üstelik aynı odada yatıyorlar ben ayrı odada yattığım halde ve eşim kalksa bile oğlumun sesini mutlaka duyarım doğduğundan beri sadece iki kez falan başıma geldi ilk etapta sesini duymadığım o da bu taşınma zamanlarıydı aşırı yorgunluktan duymamışım
normalde yatakta dönse bile pek çoğunu duyarım kalktığı zaman ağlamasına bile gerek yok ses çıkarması yeterli eşim kalkıp baksa bile ben uyanırım yani mutlaka artı adamcağıza kıyamam yaa hem çalışıyor hem gece çocuk bakıyor tmm yardımcı olsun ama bütün gece kaç kere kalkarlarsa hepsine o uyanıyor mamalarını yediriyor yatırıyor falan helal dedim valla

bu arada herkese günaydın yasminim sanada günaydın biraz uykum var ama onun dışında iyiyim bizde herkes iyi şükür
artık hepimizden böyle şeyler duymak istiyorum ama mümkün olmuyor işte her zaman keşke hepimiz hergün bugün çok iyiyim bebeğimde çok iyi falan diyebilsek
neyse keyfimizi kaçırmayalım güzel bir gün diliyorum ve öpüyorum sizi kokulu kkulu opuyorumnanaktan

Günaydın Beyazmeleğim.Senin günün de çoook güzel olsun.

Yağmur gece gece ütü mü yaptın ayyy.Seni tebrik ediyorum.Hangi ara uyuyon canım sen ya?Bravooo

Estelcim hasta mı bebiş?Sabaha kadar zor olur.Kocan iyiyse tabi o başka:(((

yok canım çok şükür hastalık yokta dr diş çıkardığı zaman anneye eşırı düşkünlük olabilir sabaha kadar emmek istemesi o yüzden dedi..

eşimde yardımcı ama onada acıyorum çok yoğun çalışıyo ar-ge yaptığı için sağlam kafa çok öenmli onun için..
ayy canım yaa çok zor olmuş bu kocalarında arada yardımı gerekiyor tabi canım bazen anne tükeniyor yani
benim bir arkadaşım var ikizleri oldu işi bıraktı şimdi evde onlara bakıyor kocası çalışıyor ve gece çocuklara kocası bakıyor ağzım açık dinliyorum anlatırken ağladıklarını bile duymuyorum diyor üstelik aynı odada yatıyorlar ben ayrı odada yattığım halde ve eşim kalksa bile oğlumun sesini mutlaka duyarım doğduğundan beri sadece iki kez falan başıma geldi ilk etapta sesini duymadığım o da bu taşınma zamanlarıydı aşırı yorgunluktan duymamışım
normalde yatakta dönse bile pek çoğunu duyarım kalktığı zaman ağlamasına bile gerek yok ses çıkarması yeterli eşim kalkıp baksa bile ben uyanırım yani mutlaka artı adamcağıza kıyamam yaa hem çalışıyor hem gece çocuk bakıyor tmm yardımcı olsun ama bütün gece kaç kere kalkarlarsa hepsine o uyanıyor mamalarını yediriyor yatırıyor falan helal dedim valla

valla canım ne yalan söyleyeyim eskiden derin nefes alışına bile uyanıyodum ama benim oğlum bildiğin bir miker o kadar hareketli ki görmeden anlayamazsın inanılmaz yoruluyorum ve gece bazen gerçekten sızıp kalıyorum..

bazen bi uyanıyorum eşim oğlumu getirmiş göğsümü açıp ağzına sokmuş ki inanılmaz derecede hafif uykusu olan biriyim ama uyanmadığım oluyor yani..

hmm bide eşim gerçekten çok yardım eder ama bi gün altını değiştirmedi mesela çok kadın işiymiş o oğluma yanlış örnek olurmuş:)))

pufffffff
memo dede mama diye bağırdı yataktan bi gittimki paçalarından akıyo yatak yastık heryer batmış 1 haftalıkmı yaptı ne rahatsızda olmamış ağlamıyo keyfi gayet yerinde:))pijamasının tek bacağı sırf kaka ordan ayaklarına akmış patikleri falan ayyyy daralllar geldi birden
böylesinide ilk defa gördüm
hemen banyoya soktum pakladım çamaşırları attım bende girdim banyo yaptım kendimide çok pis hisettim bian sanki ben yaptım onca kakayı
şimdi kayfaltı edices anlatiim dedim bi:))))

yasmınım beyaz melegım ya sormayın gece de 12.30 da yattık kocıs vınımı zapdettı erken geldıydı dun market alısverısı yaptık sonra yemektı caydı kocıs aldı vını ısı ıcın nete de gıremedım.yaprak dokumunu ızledım sonra ruhum sıkıldı ya.onların derdı benı gerdı valla hele ceme cok uzuldum ya bıraz kıtap okuyup yattım ama don don dur ceme uzuldum ya hehehe. gece de uyanınca ıs yapım barı dedım.sessız calıssa supurgeyı de acardım hehheehe.

ayyyy maytabım valla yasamıs gıbı oldum.gecen mertte yaptı ama 1 gun yapmamıstı kaka.ertesı gun ıyıce bırıktırmıs sankı bez belıne kadar dolmus yarı cıvıktı kıvamlıydı yanı.aynı memo gıbı memnundu halınden.babası da oglum sen pıs adam mı olacan yoksa dedı gulerek.

gunaydın herkese

swettercım cok cok gecmıs olsunn

piroşumada gecmıs olsunnn artık kuzularımızı gozumuzden ayırmamamız gerekıyor her yere dalıyorlar

caganguk ( adını yanlıs yazmıs olabılırım :)) sızede gecmıs olsunn tedavıyle ınsallah duzelır rabbım ıyılıgını versınn

zeynamada gecmıs olsun dılıyorumm

cılek bacım senın avatarındakı resmı bı cozemedımm sıçan mı onlarr :)))))

geç bir günaydın oldu benimkisi ama kabul görün:)
bugün iş yerine geç geldim valla güzelce eşimle kızımla kahvaltı yaptm öyle geldim zaten yağmurun sabah beni işe göndermeye niyeti yoktu bacağıma yapışık geziyor resmen minik cadım
zeynam yavru kuşum geçmiş olsun valla ben bu gece süper uyudum babası kalktı bu gece beşik tarafında onu yatırdım:))

günaydın kızlar
bu sabah yağızı 11. ay kontrolüne götürdük
9.6 kg boy 74,5 cm
bir de kan sayımına bakıldı çok ağladı kuzum ama halledip çıktık
kuzum eve anneanneye ben işe geldim

yasmınım beyaz melegım ya sormayın gece de 12.30 da yattık kocıs vınımı zapdettı erken geldıydı dun market alısverısı yaptık sonra yemektı caydı kocıs aldı vını ısı ıcın nete de gıremedım.yaprak dokumunu ızledım sonra ruhum sıkıldı ya.onların derdı benı gerdı valla hele ceme cok uzuldum ya bıraz kıtap okuyup yattım ama don don dur ceme uzuldum ya hehehe. gece de uyanınca ıs yapım barı dedım.sessız calıssa supurgeyı de acardım hehheehe.

Yağmurcum aynen ben de öyle.Cem'e çok üzüldüm ya.Gencecik adam.O sahneyi gösterdi ya valla içim acıdı.Filmden sonra sıkıldım yaww.

Back
X