2008 Kasım Anneleri

:))vallahi süpersiniz..

ya aslında sizin çok eğlenceli gülmeceli bi hayataınız olmalı..

:)))

Evet.Bazen bağırıp çağırıyorum.Eşim ortamı yumuşatmak için espirili şeyler söylüyo.Tartışırken bile dalga geçiyoruz.Ama ben güleceğim vakit arkamı dönüp kendimi gülmemek için zorluyorum.Suratım şekilden şekile giriyo.Gurur yapıyorum, yüz vermek istemiyorum.Okuldayken arkadaşlar yada annemin arkadaşları hep derdi ki seninle evlenen adam ölmez derdi. Eşim espiri ve dalgayı seviyo.Ben de çok severim şakalaşmayı falan.Kocam biraz düşünceli ve daha az fanatik olsa günlerimiz daha güzel geçecek. Ama nerdeee?Ne demişler kocaya niye koca demişler.Kocattığı için.Koca iyi bişi olsaydı adı gonca olurdu.Kocanın koca koca lafları olur.Ooof yine feministliğim kıpraştı:))))

izin vermem diyosunda ben de buna karşıyım
istediği bişeyi yapmak istiyorsa yapar herkes aile kuralları dahilindeyse karışmam
onun için benden izin almak zorunda değil

her anını tv karşısında geçirirse ben koyarım maytabım zaten eve kaçta geliyoruz ki kaç saat görüşüyoruz herşeyin bir sınırı var bence canım

selam bayanlar,
yine yorucu bir geceden sonra ayaktayım işde....:((
dün gece kaanla uğraştık gece gece hastanelere götürdü geldi eşim oğluma nazar değdi yavsss...
aslında akşama kadar herşey güzeldi eşim arkadaşa bıraktı beni akşam 5de aldı eve geldik.. ben yokken teyzesi gelmiş hani kaynanam sanan kendini ve o gelince kırılmadık dökülmedik şeyim kalmamıştı ramazanda o teyze yanii...
eşimi aramış oda arkadaşında akşam geliriz demiş buraya kadar normal herşey geldim gezmeden oğlanlar çok yorulmuş uyutuyoruz eşimle bu aradı çaya gelin yemek yapıyorum diye yaptığıda bir tabak biber ve patates kızartması ..
eşimde çocuklar uyuyor siz yiyin biz çaya geliriz derken kerem uyandı ağlarken buda duy sen onu beni kandırıyon çocuğun sesi geliyor felan uzattıkça uzatıyor teli...
ii geliriz dedi kapattı sonunda eşim oğlanlar uydu 7 ye doğru baktık beklerler diye oğlanları uyandırdım ama nasıl uyuyorlar çok yorulmuş kuzularım..
hazırlandık gitikk orada durumu anlattık hala dönüyor dönüyor aynı mevzuuu..
kaanda çoştu her zaman kereme yakınlık duyan kadın kerem ona daha hafif ve sempatik geliyormuş..
kaanı sen nasıl tatlı olmuşunlar, oyuncak getirip oynatmalar oda çoştu bir kere ya seviniyor.. orada başladı ilk olay oğlanı nasıl sevdi ama çok şaşrıdm eşimle neyse eşimin kucağındayken yukarda pervane var ona bakıyorlar eşim az dönderdi kaanda gülüyor sonra nasıl olduysa kafasına değdi az dönüyordu set değmedi ama kenarları keskin gibi acıdı çocuğun kafası ağladı kalktık bizde o bahaneyle
eve geldik evde çarptı düştü kalktı çocuk neyse uyuku sersemliği dedim mutfağa gittiklerinde limonluğu almış eline yeşil yeşil eşimde elinden alamayınca kapağını açamaz diye elinde getirdi uyutuyor ben keremi uyuttum ortalığı topluyorum birden bir ses biziö oğlan aç kapağını eşim hemen çevirdi ağzına gözüne kaçmasın diye ama az kaçmış sanırım ağzına nasıl ağlıyor zaten hafif grip gibi bişeydi elini ağzını yıkadım ağzındanda balgam gibi geliyor genzine gitmiş demekki çok ağlayınca eşim hastaneye götürdü 150-200 mt uzaklıkta yakın yani dr. bişey olmamış nazından ağlıyor demiş gelirkende arabada uyumuş baktım üzeri yaş mecbur uyurken çıkarayım dedim kıyafet getirmiş eşim kafasından zor geçeni aksilik ya oğlan uyandı yine başladı ağlamaya çok ağladı kuzum benim..
yani tamam limonluğu vermemesi gerekirdi o hata eşiminde eve geldikten sonra çocuk çok semeldi her yere takıldı düştü ya bu kadının ne hoşuna giderse ya kırılır yada böyle nazara uğrar.. birde orada yemek yemediniz tantanası aslında gitmeden yedik eşimle ben niye derseniz yediğimizede laf etti bayramda ben onda bişey yememe kararı aldım..
ayyy işde böyle her seferinde anlatıp siznde başınızı şişiriyorum ama akşam çok bunaldım oğlanda çok ağladı nasıl içim gitti onun ağlamasına yaaa...
anca böyle rahatlıyorum..
doğumgününde ne yaptınız diye birde ağzımı arıyor sanki çok düşünürmüş gibi o gün kutlamadım kimseyi çağırmadım ama cümle alem tel açıp kutladı bir o aramadı..
offf ki offfffff bu kadın beni çıldırtmadan artık burdan başka bir memlekete gitmek istiyorum ....

geçmişe biraz bakmıştım unuttum inanın hasta olanlara geçmiş olsun..
kocayla tartışanlarada ne diyim çabuk barışırlar inş. bizde bu ara bir dargın bir barışık gidiyoruz ama şimdilik iyiyiz...

nazlicim cok gecmis olsun..ne kem gözlüymüs teyzesniz bence imkanin varsa görüsme.hic haz etmem ben öyle seylerden.. peki simdi nasil iyimi kaan?

Nazlımeleğim geçmiş olsun.Başımızı falan şişirmiyosun anacım.ıki çocuğu iyi idare ediyosun.Biz bi çocukla baş edemiyoz.Anlat anlat canım.Bu arada bi yere gidip geldiğinizde çocuklarına dua oku. Nazar var biliyosun.Ben okuyorum valla.Kocana da kızma ya.Çocuklar durmadığında insan ne yapacağını şaşırıyo.Anıla acaba durur mu , oyalanır mı diye verdiğim nesneler; üç tane gümüş çay tabağı, mandallarıyla birlikte mandal kutusu, renk renk vileda mutfak bezi, kullanmadığı suluk, çamaşır sepeti , mama kaşığı , ters çevrilmiş ana kucağı.Eşin ne yapsın canım?Dün artık oyalayamadım çocuğu.Kucağında gezdir diyo.Bıraktım artık yere ,ağladı.Bazen ben tek çocukla nasıl çaresiz kalıyorum. Siz maşallah yine iyisiniz.

herkese meraba geçmişi okuyamadım çok hasta olan uyuyamayan tüm bebişlere geçiş olsun.çağanı uyuttum şimdi.yavrum bütün gün ilaç içiyo nerdese bi birinden bi birinden allahta şurupları çok seviyoda sorun olmuyo.yemek yapıcam ama cnm istemiyo hiççççç

sağolun kızlar.. 15 güne bir gidiyoruz evine... gitmezsek küsüyor ağlıyor eşimi beni herkese kötülüyor, kesiyor..ama her bir araya geldiğimizde böyle bişey yaşanıyor benmi abartıyorum diyorum her seferinde aynı şeyleri yaşıyorum.. kırk küsür yaşında başından çok şeyler gelmiş geçmiş ama hiçbirinden bir ders almamış biraz çiğğğğ ve tatmin olmayan bir kadın..
çilekcim çok şükür kaan bugün çook iyi.. keyfi yerinde...

Kızlar juli ile konuştum , herşey yolunda ama işleri çok yoğunmuş girmeye vakit bulamıyomuş , mysever ile de geçen hafta sonu mesajlaşmıştık o da annesindeydi , seda da ablasındaydı en son.. ama minik nerde bilmiyorum , güliz de dün burdaydı o uzaklaşmadı yani

Back
X