- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #44.341
kızlar benim bakıcı gidici yine , nasıl sinirim bozuk anlatamam.. akşam geldim eve herşey güzel keyifler yerinde , kız oturdu karşıma şimdi senin eşin gelicek ya dedi , eee dedim , çalışıcak mı dedi , yani tabi çalışır ama dedim adam bütün yaz evinden oğlundan ayrıydı pat diye işe girmez birkaç hafta tatil yapar dedim , senin ayağının altında dolanmaz ama evden istediği saatte çıkar istediği saatte gelir dedim..
hanımefendinin babası demiş ki öyle şey olmazmış , etrafta dedikodu olurmuş , ya varya normalde olsa kafasına bişey atardım kızın ama yani batu kucağımdaydı bişey demedim , eşim gelsin konuşuruz bu konuyu dedim gönderdim..sonra kocişi aradım , o da ben gelince işden çıkar istiyosa ben bakarım oğluma dedi..offf ben napıcam kızlar bıktım bu bakıcı derdinden valla bıktım yaaa mafoldumben
andinam niye sıkıyon canım canını..babası bakacakmış işte..benim kociş 3 ay baktı eylülü..ve bi yabancıdan da hatta bendende iyi baktı..çözümü bulmuşsun sen..hazır kendide çıkarım demiş..kaçırma bu fırsatı..hem maddi hem manevi gözün arkada kalmaz..hihoyyyt