aynen bizde birbirimize girdik cnm ama hanfendi oyun havasında olunca mecburen oynadık :))
sağol tatlım sana da geçmiş olsun
sağol bitanem,repe yazdığının farkındayım bende özledim cnmmmmopuyorumnanaktan
hay Allam ya ne çok hastalanıyo bebeklerimiz.birimizinki bitiyo diğeri başlıyo :S çok geçmiş olsun cnm.öksürük ille ciğerden olmaz tatlım mesela çok şükür bizimki hiç ciğerden öksürmedi.hep soğuk algınlığından dolayı öksürdü.boğazı kızarıyordu.ciğerlere inmeden hallettik hep
tekrarını verir cnm ve bencede şevket hiç olmadı ya
ayy nazar ilgili bişey duydum.okinin düştüğü gün annemin gün vardı oraya gitmiştik.akşamına oki düştü

( neyse şükür onu atlattık ama gündeki hanımlardan birine söyledim nazar değdi galiba diye.zira kendisi pek bi hasetlendim saçları ne güzel,benim yeğenimde daha saç yok gibi deyip durdu da :S tabi hiç üstüne alınmadı bi de akıl verdi bana.''artık olan olmuş ama bir daha nazar değdiğini hissedersen,taharet musluğundan akan suyla çocuğun yüznü 3 kez tersten yıka''dedi.ay ilk kez duyuyorum demekle yetindim.belki bileninmiz vardır ya da uygulamak istersiniz.ben pek inanmıyorum açıkçası ve inanırsak daha çok böyle şeylerin bulacağını düşünüyorum