2008 Kasım Anneleri

hayırrr o anlamda gülmedim
hani sen hep bekliyordun ya olmadım olmadım,
şişim falan diye
aylarca koca yoktu , şimdi adam geliyor sen regl oldun ..
demek ki tüm sorumlu bunda da eşinmiş :))))

çitoscum çok sevindim canım bişey çıkmamasına
tekrar geçmiş olsun
valla hava ışıl ışıl bugün ne güzel
balkanlardan gelen soğuk hava yurrdu terke tti demek
andişim kutlarım canım
bende çok seviniyorum regl olunca her ne kadar sancılı bi süreç olsada:)

günaydın kızlr dün akşam 6 da feci karnım ağrımaya başladı
8de eşim gelince çocukları ona devredip yattım
oda benialdı salona getirdi yatakodasında kurma diye:)
hem yaprak dökümüne bakarsın dedi battaniyemle salondaki koltuğa kurulduğumu hatırlıyorum sonra 11.30da hadi yatağa dediğini ve sabah 6 da saatin çaldığını :((yoksa sanırsam öğlene kadar uyurdum
şimdi memoyla karşılıklı uyukluyoruz kahvaltısını veriimde alıp yatıcam
adet oldum sabahta
oda eklendi ağrıya belden aşağsı yok gibi

geçmiş olsun canımcım reglinin etkisidir belki bir de biraz üşütme varsa mahveder adamı

Herkese günaydın şekerler..Bugün hava güneşli ve keyfim daha yerinde.

oğlumun usg sonucu çok güzel.Bir problem yok çok şükür.

Kan verdik bakalım demir depoları yerinde mi bi göreceğiz.Kan alırken çıldırdı yavrum birazcık ama napalım onun iyiliği için.

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum.

Ve özellikle lelalciğime çok teşekkür ediyorum.Araman beni çok mutlu etti canım benim.Çok seviyorum seni ben

çitoscum çok sevindim gerçekten çok iyi bir haber bu

günaydınnnn

tam 21 ay sonra nihayet ilk reglimi oldum bugün :))

çok mutluyum çooookkkkk

ee hadi hayırlı olsun canımcım hem kocişinin gelişi hem de reglinin kocişi karşılayışı kaydirigubbakcemile3 aman bu kadar sabrettiniz 3-5 gün daha sabrediverirsiniz artık yanında olsun da oda yeter şimdilik

herkese günaydın kızlar doğum günümüzü kutlayan arkadaşlarıma burdan da teşekkür ediyorum tabi ben yine işimin başındayım eşim alışverişle uğraşıyor annem pasta börekle temizliği iki gün önceden yaptık sadece salonu düzenleyeceğiz ve süsleyeceğiz onu da öğlen arasında hallederiz artık kuaför işimi dünden halletim ama ne giyeceğime hala karar vermedim süper bir hava var burda da aydınlık,ılık,temiz,ferah geçen sene bu saatlerde oğlum doğalı 1 saat olmuştu ve malesef yanımdan götürmüşlerdi küvöze kordon dolanması olduğu için iki gün küvözde kaldık amaan napalım çok şükür şimdi yanımda sağlımız yerinde her ne kadar aile boyu hapşursakta burnumuz aksada akşam sümüklü sümüklü gezecek olsakta mutluyuz zemuszemus

kızlar doğum günü topiğinde yazdım ama buraya daha çok giren oluyor burda da yazayım Eymen'in magnetlerini neyin içinde sunayım misafirlere :uhm:

Günaydın kızlar nasılsınız. Gülbincim doğumgününüz kutlu olsun hayatım. Nice güzel yaşlara. Nezleniz de geçer inşallah.
Çitoscum sonuçlara sevindim hayatım hızla iyileşirsiniz umarım.
Mmmf geçmiş olsun bak ne güzel eşin nasıl da anlayışlı davranmış sana.

Biz de eşimin tayininden sonra çok sıkıntı çekiyorduk. Bu hafta 8 öğrencisi özel derse başlıyor. Biraz rahatlayacağız sanırım. O yüzden pek mutluyum.

günaydın kızlar gerçi öğlen olmak üzere fakat ben anca yazabildim:)))
çitos oğlunun iyi olmasına sevindim canım..tekrar geçmiş olsun..
andina seninde gözün aydın aylık misafirin gelmiş..gerçi senelik olmuş nasıl bişey olduğunu unutmuşsundur:))
mmmf sanada çok geçmiş olsun..dikkat et kendine...
meleğim magnetleri süslü bir tepsi içinde yada sepette sunsan nasıl olur acaba..

sepet benimde aklıma geldi ama evde öyle bir sepetim yok eve giderken bir bakayım çarşıya bulabilecekmiyim

yada evde gümüş tepsim var ona koyarım artık

kız lavıs yerım ben kuzuyu ogluma alsam olmamı bu sırıneyı CADIARZU

mmmf gecmıs olsun sekerım.

andıcım cok guldum valla bende reglın gelmıs ama accuk daha bekleseydı ya kocısın gıdınce gelseydı sankı daha ıyı olurdu.durmus durmus bu gunu bulmus lülülülülülü

beyazmelegım cnm nıce yaslara olsun saglıkla.bence manetlerı gumus tepsıde ama tepsıyı susle pusle anacım.ben su hanı yılbası agaclarına atılırya onlardan almıstım oglumun dogumuna evı ve cıkolata tepsımı suslemıstım.onlardan al tepsının etranı onunla susle ben bantla alttan yapıstırmıstım.cok hos olmutu.

ay daha kahvaltı yapadım konulara da dırekt daldım.TUNAYDINNNNN HERKESLERE SEKERLER....

BEN GIDIM OGLUM UYANMADAN KAHVALTIMI EDIM.

BU ARADA ALTA YENI KOMSU TASINIYO SABAH SABAH GELDI BANYO AKIYO DEDI.AYYY DELIRDIM YA GECEN SENE DE AKMISTI HER YERI KIRIP DOKMUSLERDI GENE OYLE OLACAK .DUSUNDUKCE DELIRIYORUM.

sımdı annemle telefonda konusuyordum
bız konusurken oglusum uyanmıs yanına gıttı ve al telefonu oglusuna gel de dedı
ben ogluma telefondan gel dedıkce o da ellerını gel gel gel dıye acıp kapatıyormus
aynı zamanda gel dıyor bana tabıı
sonra tamam hadı gorusuruz gule guleeee dedım
el sallıyormus telefonun dıger ucunda
yanımda olsaydı ısıracaktım ama bır saat sonra gıdıcem yanına o zaman bır guzel mıncıklayacagım

Back
X