2008 Kasım Anneleri

kızlar merak ettim bugün seyra'nın mesajlarını okurken diğer topiklerde
yanlış hatırlamıyorsam bir seyra daha vardı büyük bir kızı ve bizimkilerle aynı bir oğlu vardı hatta havuz keyfi yapıyoruz diye resimlerini koymuştu o zamanlardan beri yazmadı bir şey mi oldu acaba

domuz gribini konuşunca moralim bozuluyor dedik ama nethaber'de başına 'domuz gribi' gelmiş bir babanın hikayesi... 'ni okuyunca paylaşmadan duramadım okumanızı tavsiye ederim

başına 'domuz gribi' gelmiş bir babanın hikayesi... - nethaber ınternet haber sitesi

remedıoscum cok tesekkurler paylasımın ıcın.cok faydalı oldu o babanın neler yasayabıldıgını tahmın edebılıyorum.allah bızı yavrularımızla sınamasın cok zor caresızlık.paranın hıc onemı yok dıcem ama bunu cıkartıp veremeyen aıleler var onlar ne yapsın ?saglık sıstemıne ısyan etmemek elde degıl ya.allaha emanetız valla...dıcek bısı bulamıyorum yanı.

gecmısı ancak okuyabıldım abı facede oyun oynamaktan elım degmıyo buralara:)))
çitos oğlunun iyi olmasına sevindim canım bızde yasmınle sabah konusyorduk hayırlı haberımızı yazmıssın tekrar geçmiş olsun..
andina seninde gözün aydın tamda esın gelıyorr :)))))) kotu bır suprız olcak ona :)))))
mmmf sanada çok geçmiş olsun
meleğim magnetleri ben gumus sekerlıgın ıcıne koydum dagıttım
lavınya ayy senın kuzu ne seker cıkmıs yerım onuuu

dun aksam yagmurda eve gıdıp eylulu hazırladım ozel tıp merkesı var yanımızda oraya goturdum muayene ettı doktor tabı eylul agladı korktuu brosları dolmus dedı
surup verdı 3 adet duzelı kullanıp 5 gun sonra gelın tekrar cıgerlerını dınlıycem dedı

aksam ılaclkarını ıcırdım ustunu degıstıtyordum badısını cıkardım sag kolunda ası kıpkırmızı olmus oraya dokununcada ates cıkıyor

bır yas asınını vurunan bebeklerde boyle bısey oldumu anneler yazarmısıızı neyapıyım ben dagılmamıs herhalde

kız lavıs yerım ben kuzuyu ogluma alsam olmamı bu sırıneyı CADIARZU

mmmf gecmıs olsun sekerım.

andıcım cok guldum valla bende reglın gelmıs ama accuk daha bekleseydı ya kocısın gıdınce gelseydı sankı daha ıyı olurdu.durmus durmus bu gunu bulmus lülülülülülü

beyazmelegım cnm nıce yaslara olsun saglıkla.bence manetlerı gumus tepsıde ama tepsıyı susle pusle anacım.ben su hanı yılbası agaclarına atılırya onlardan almıstım oglumun dogumuna evı ve cıkolata tepsımı suslemıstım.onlardan al tepsının etranı onunla susle ben bantla alttan yapıstırmıstım.cok hos olmutu.

o süslerden var şimdi babamız salonu süslüyor söyleyeyim de birini tepside kullanalım bari sepet bulamazsam

yanlış hatırlamıyorsam bir seyra daha vardı büyük bir kızı ve bizimkilerle aynı bir oğlu vardı hatta havuz keyfi yapıyoruz diye resimlerini koymuştu o zamanlardan beri yazmadı bir şey mi oldu acaba

remediosum canım tam seyrayı sormuşun oda geldi işte kendi anlatsın artık bende buralarda diyecektim

sımdı annemle telefonda konusuyordum
bız konusurken oglusum uyanmıs yanına gıttı ve al telefonu oglusuna gel de dedı
ben ogluma telefondan gel dedıkce o da ellerını gel gel gel dıye acıp kapatıyormus
aynı zamanda gel dıyor bana tabıı
sonra tamam hadı gorusuruz gule guleeee dedım
el sallıyormus telefonun dıger ucunda
yanımda olsaydı ısıracaktım ama bır saat sonra gıdıcem yanına o zaman bır guzel mıncıklayacagım

ben yerim ama o akıllı fıstığı bizimki de telefonda ananesine falan el sallıyor o bay bay deyince komedi bunlar yaa

gecmısı ancak okuyabıldım abı facede oyun oynamaktan elım degmıyo buralara:)))
çitos oğlunun iyi olmasına sevindim canım bızde yasmınle sabah konusyorduk hayırlı haberımızı yazmıssın tekrar geçmiş olsun..
andina seninde gözün aydın tamda esın gelıyorr :)))))) kotu bır suprız olcak ona :)))))
mmmf sanada çok geçmiş olsun
meleğim magnetleri ben gumus sekerlıgın ıcıne koydum dagıttım
lavınya ayy senın kuzu ne seker cıkmıs yerım onuuu

dun aksam yagmurda eve gıdıp eylulu hazırladım ozel tıp merkesı var yanımızda oraya goturdum muayene ettı doktor tabı eylul agladı korktuu brosları dolmus dedı
surup verdı 3 adet duzelı kullanıp 5 gun sonra gelın tekrar cıgerlerını dınlıycem dedı

aksam ılaclkarını ıcırdım ustunu degıstıtyordum badısını cıkardım sag kolunda ası kıpkırmızı olmus oraya dokununcada ates cıkıyor

bır yas asınını vurunan bebeklerde boyle bısey oldumu anneler yazarmısıızı neyapıyım ben dagılmamıs herhalde

ıcırım geçmiş olsun biz daha haftaya vurulacağız bakalım ne olacak inşallah düzelir

kolonya ile pansuman gibi bişeyler yap istersen faydası oluyor diye duymuştum

slm kızlar
çitosçum çok sevindim oğluşunun ugs sonuçlarının iyi çıkmasına
ıcırım sende eylül ü dr a götürcektin noldu cnm
andişim regl olmuşsun hadi gözün aydın:)
lavişim ben bu yağmuru yerim yerim yavrum benim ne tatlı maşallah
eylülüm aradım evi yoksun kuaföre gittin heralde, çok gelmek istiyodum meloşumun d.gününe:(

evet KKK ve Pnomokok asısı vurdular
ama onceden hıc boyle bırsey olmamıstıı HPA dıye yazıyor kıpkırmızı

Pirayecım dun goturdum brosları dolmus zaten onceden de bronsıt olmustu buharla tedavı olmustu gecmıstı
sımdıde aynı olmasından korkuyorum

seyra değil seraydı canım o
ozamanlar çok faaldi hatta bende msnsi var ama o zmaandan beri hiç açmıyo inşallah iyidir hepsi hatta kocasıda yurt dışında çalışıyordu çocuklarına tek başına bakıyordu

ıcırım şimdi gördüm cnm mesajını şurup iyi gelir inş.biz daha 1 yaş aşılarını olmadık bilemiycem cnm diğer sorduğunu
remediosum serayı bende merak etmiştim geçende profiline baktım en son ziyareti dün yazıyodu o zaman baktığımda giriyo ama uğramıyo buraya heralde ya da misafir....

onemlı degıl canım netten baktım hpa dıye sadece 1.2.3 sınıfta vurnuyor acaba bu ası neykı boyle kolunu kıpkırmızı yaptı bılgısı olan varmı ??

selam fistiklar...Faceye tyazdim ama yinede yazayim Eymen pasamizin d.gününü kutlarim..

elifdemin dogum günü bugün,onada iyi yillar dilerim..

citosum sonucunuzun temiz cikmasina cok sevindim canim.

ayyy lavisss masallahh yagmura süper bi poz vermis.

Benim cok canim sIkkin annem dün doktora gitmisti kalbinde bi sorun görünmüs

ve doktor cok sasirmis bu yasta cok erken ne yasadiniz siz iki yil önce filan demis.

Biz iki yil önce cok agir bi üzüntü gecirdik,birde bunun üzerine dayim isini batirdi annem

iyice cöktü anliycaginiz.yarin baska bir doktora gidicek dua edin kizlar insl.kötü bsi cikmasin.

lavişş maşallah yağmura ne kadar tatlı çıkmış fıstık

çilekcim annene geçmş olsun ama her zaman derim 2. bir doktora da görünmekte fayda var
inşallah ciddi boyutta olan birşey değildir
allah acil şifalar versin canım

ve babanın öyküsünü ben de okudum
allahım sen bize yaşatma bu durumları
gerçekten çok zor bir durum
düşünmek bile istemiyorum kesin insan kafayı yer

çitoscum çok sık gelemediğimden atlamışım.geçmiş olsun oğluna cnm.
mmf sanada geçmiş olsun hayatım.
kalimerocum ne güzel heyecanla hazırlıklara devam:)
ben daha bişey düşünmedim.ama yavaş yavaş bende program yapmalıyım.gerçi bizim 26 kasım daha çok var..

Back
X