2008 Kasım Anneleri

cileğim geçmiş olsun tatlım , çok üzüldüm annene umarım ciddi bir durum yoktur :((

lelalim anladım ben seni tatlım , aylarca bekle dur kocanın geleceği gün gelsin komik oldu ama ben regl olduğum için o kadar mutluyum ki kociş de bekleyiversin birazcıkkkk

piroşcum evet canım bende baktım profiline dün girmiş en sonda 27sinde yazmış ekimin
bende endişeleniyorum bu kıza nooldu diye muhtemelende beni sildi yada engelledi:):)

kızlar eşimin kuzeni var lise 1 e gidiyo çocuk annesine demişki, eşkı memnudan sonra lisedeki bütün çocuklar yengelerine aşık
:1shok:
amanın şok oldum çocuklar normal bişey sanıyolar tabiki haklı olarak

çilekcim geçmiş olsun.inş.annenin ciddi bişeyi yoktur.dualarımız seninle..
eymenin ve elifdemi in doğum günlerini bende kutlarım.
nerdeymiş lavişimin kızının fotosu?
ay böle herzaman takip edemeyince çok kopuk oluyo yaaa:(

çilekcim geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun
inşallah kötü bişey çıkmaz
ne gibi bi sorun görmüş acaba canım

lavişş maşallah yağmura ne kadar tatlı çıkmış fıstık

çilekcim annene geçmş olsun ama her zaman derim 2. bir doktora da görünmekte fayda var
inşallah ciddi boyutta olan birşey değildir
allah acil şifalar versin canım

ve babanın öyküsünü ben de okudum
allahım sen bize yaşatma bu durumları
gerçekten çok zor bir durum
düşünmek bile istemiyorum kesin insan kafayı yer

cileğim geçmiş olsun tatlım , çok üzüldüm annene umarım ciddi bir durum yoktur :((

lelalim anladım ben seni tatlım , aylarca bekle dur kocanın geleceği gün gelsin komik oldu ama ben regl olduğum için o kadar mutluyum ki kociş de bekleyiversin birazcıkkkk

saolun canlarim insl.cikmaz bisiy.yani ameliyat olmmaz insl.

piroşcum evet canım bende baktım profiline dün girmiş en sonda 27sinde yazmış ekimin
bende endişeleniyorum bu kıza nooldu diye muhtemelende beni sildi yada engelledi:):)

kızlar eşimin kuzeni var lise 1 e gidiyo çocuk annesine demişki, eşkı memnudan sonra lisedeki bütün çocuklar yengelerine aşık
:1shok:
amanın şok oldum çocuklar normal bişey sanıyolar tabiki haklı olarak

seray bizimle bütün bağlarını koparmak istiyo heralde:))
bu dizilerde hayatımızın içine girdi iyice kurtlar vadisini izleyenler mafya gibi dolaşıyo,birde çarpık ilişkiler baş göstermesin:)

Merhaba kızlar.Çilekcim geçmiş olsun.Umarım annen iyileşir.Acil şifalar canım...

Çitosum sana msn de geçmiş olsun dedim ama burda da dilemek istiyorum.Sonuçlar iyi çıktığına ben de çoook sevindim.Rabbim hepimizin evladına ve sevdiklerine sağlık versin.

Icırım şu aşıyı kardeşine sor bi canım.Şimdi aklıma geldi.

Lavişim kızına maşallah.Ne yakışıyo bu kırmızı bebişlere.Tontişim çok tatlı çıkmış:))

Kalimerocum sen de biraz iyisindir umarım.ıshalin geçti mi?

Andinacım gazaaan mübarek olsun canım.Eşine de çoook geçmiş olsun:))))))

çilekçiğim geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz

lavinyacığım yağmur çok tatlı maşallah

ıcırcığım pnömokok aşısından sonra aşı yerinde kızarıklık olabilirmiş ama sen gene de bir doktorunu ara istersen

lavişcim maşallah yağmura prenses olmuş prenses

çilekçim gönülün ferah tut iyi düşün iyi olsun çok geçmiş olsun

ben hep diyorum bu dizler nesilimize kötü örnek hay Allahım ya yengeye aşık olunurmu bee

lavişcim maşallah yağmura prenses olmuş prenses

çilekçim gönülün ferah tut iyi düşün iyi olsun çok geçmiş olsun

ben hep diyorum bu dizler nesilimize kötü örnek hay Allahım ya yengeye aşık olunurmu bee

Gerçekten bu diziler yüzünden her türlü ahlaksızlık sıradan bişi gibi algılanmaya başladı. Hemen hemen hepsinde var.Protesto etmek lazım.Eskiden böyle şeyler dile bile getirilmezdi.Şimdi kurdun aklına kuzu düşürülüyor bence.Yenge 10 yaşında da olsa 40 yaşında da olsa yengeydi .Şimdi potansiyel sevgili adayı:((((((((Di mi ahretiiim?

çilekçim geçmiş olsun annene.allah şifa versin..
yağmur prensesi nide öperim annesi..41 kere maşallah..

dr dan geldik biz de..1 yaş aşısı.genel kontrol....domuz gribi aşısı önermedi...

nettede sorun var...lağptop bozuk..zor yazıyorum....herhese cvp yazamıyorum buyüzden...

Back
X