2008 Kasım Anneleri

anılın huysuzluğu dişlerinden demekki yasminciğim
sen de üzdün dün kendini boş yere
biz tecrübesiz anneler olduğumuzdan belki bu tarz değişikliklerin sebeplerini nedenini hemen anlayamıyoruz ve sürekli ve büyük bir sorun gibi algılıyoruz bazen

bız de hepıtopu alttan 2 dıs cıkardık ama ıkısınde de olaganustu hal durumu ılan edıldı
gec cıkaran ve cok zorlanan bebeklerden bır tanesı benım oglus

hos bende dısımle alakalı cok mızmızımdır
soguk sıcak hassasıyetım falan vardır
genetık olabılırmı bılmem ama oglusumu cok ıyı anlıyorum

anılın huysuzluğu dişlerinden demekki yasminciğim
sen de üzdün dün kendini boş yere
biz tecrübesiz anneler olduğumuzdan belki bu tarz değişikliklerin sebeplerini nedenini hemen anlayamıyoruz ve sürekli ve büyük bir sorun gibi algılıyoruz bazen

Evet ne tecrübesizlik hemde.Ooov yavrum.Nasıl üzgünüm...

Mevsimsel mi acaba bu diş çıkarma , batu da 4-5 gündür felaket , her gece şurup içirmek zorunda kalıyorum , sabaha kadar emiyor ama ne emmek ısıra ısıra inleye inleye , bezen uykusunda ağlıyo yavrum , o kadar üzülüyorum ki anlatamam : (( çıksa da şunlar kurtulsak artık

evet valla bazen çıldırma noktasına geliyoruz ama onların neler çektiğini hiç düşünmüyoruz kuzm benim onlarda acı çektiğini ve daha da kötüsü ne olduğunu neden olduğunu anlamıyorlar dertlerini anlatamıyorlar başım ağrıyor dişim acıyor diyemiyorlar yetmiyor gibi bir de biz kızıyoruz bazen öyle olunca çok pişman oluyorum ama işte napalım bizde elimizden geldiince araştırıyoruz öğrenmeye çalışıyoruz bu kadar oluyor onlarda bizi affetsin

Kızlar bu şaka olsa gerek , kocam yola çıkmıştı araba bozulmuş , geri döndü bodruma , yarına ancak yapacaklarmış...

Bayılmak istiyorum , dayanamıyorum artık

çilekçim geçmiş olsun annene.allah şifa versin..
yağmur prensesi nide öperim annesi..41 kere maşallah..

dr dan geldik biz de..1 yaş aşısı.genel kontrol....domuz gribi aşısı önermedi...

nettede sorun var...lağptop bozuk..zor yazıyorum....herhese cvp yazamıyorum buyüzden...

selamlar off eve gittim daha beter yoruldum babamız balonlarımızı şişirmiş elimizden geldiğince salonumuzu süsledik artık sünnet evi gibi oldu kaydirigubbakcemile3 aman napayım güzel oldu bence annem bir taraftan kurabiye börek için uğraşıyor benim oğlan napacağını şaşırmış vaziyette bir kurabiyelere koşuyor bir balonlara bir-ikisini patlattı bile
şimdiden

işlerin büyük bölümü bitti sayılır ama ay yorucu bir işmiş hakkaten ama çok zevkli

çileğim çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm inşallah bişey çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar babanın başına gelenler falan yazmış ben bilmiyorum ama üzücü şeyler sanırım annende onlardan etkilenmiştir tabi

lavişim bu yağmur'un resimlerini koymaya devm edersen gelip oraya ısıracağım haberin olsun

çilek geçmiş olsun canımmm annene bişey çıkmaz umarım
denizanası gelmiş canım müsaitsen arayacğımdaaaa

ben geldım
oglusumla oynastım yedım yedım hatta azıcık ısırdım bıle oyle geldım
geldım kı benım pc resetlenmıs ugrastım bır suru

neyse cılekcım annene gecmıs olsun canım
sorun ne anlamadım ama ınsa allah korkulacak bır durum yoktur canım

yasmın hayır canım ıshalım bugun ıcın hıc yok

çilekcim geçmiş olsun canım anneciğine,

beyazmelek eymenin doğum gününü kutlarım canım nice senelerehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

eylülcüm melisinde doğum günü kutlu olsun, mutlu yıllarhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yasmincim bizim allta ve üstte 4 er tane ortalardan sonra alt azıları çıkardı, yani arada bir boşluk kaldı iki tarafta şimdide onlar patlamak üzere

hepinize cok tsk,ederim eksik olmin canlarim..

Çilekçim geçmiş olsun canım benim.İnşallah ciddi bişi çıkmaz.

.Ne demiş ne görmüş annenin kalbinde.?

citosum kalp kapakciginin birisi az calisiyormus,anjiyo(dogrumu yazdi mbilmiyorum)
olmasini tavsiye etmis..cünkü bi 5-6 yil sonra eger simdi ameliyat olmazsa daha büyük bir ameliyat gecirirsiniz demis..

fakat annem baskent hastanesine gidiyor,biraz arastirma yapmislar o hastaneye giden hemen hemen herkez illaki amliyat oluyormus:( hastaneye cok para kaliyormus hemen aliyorlarmis ameliyata herkezi.

bunun icin bizimkiler hemen karar vermediler yarin vakif hastanesine gidicekler birde orada bakicak baska bir doktor..(hastane isimlerini verdim bilirsin diye konyayi)..

iste böyle yani insl.bisiy cikmaz cok endiseleniyorum.

andinacım anam üzerinizde bir kara bulut var sanki hep sizi takip ediyor..
ne diyeyim Allah kavuştursun...
bu arada damdan düşer gibi girdim mevzuya selamlar herkese..
ben bir geçmişi azcık dolanayım geleyim..

evet valla bazen çıldırma noktasına geliyoruz ama onların neler çektiğini hiç düşünmüyoruz kuzm benim onlarda acı çektiğini ve daha da kötüsü ne olduğunu neden olduğunu anlamıyorlar dertlerini anlatamıyorlar başım ağrıyor dişim acıyor diyemiyorlar yetmiyor gibi bir de biz kızıyoruz bazen öyle olunca çok pişman oluyorum ama işte napalım bizde elimizden geldiince araştırıyoruz öğrenmeye çalışıyoruz bu kadar oluyor onlarda bizi affetsin

Ben de çok pişmanım.Kendi dişlerimiz tamam.Onlar da koca adam gibi düşünüyoruz. Sanki koca insanlar.Yavrum benim.K....k gibi pişmanım kızdığım içinsenağlama

Valla ben böyle durumlarda kızmıyorum oğluma , dün gece artık yatakta 2 saat emzirdim hala da uyumayınca ben uyuyorum batu sen ne yaparsan yap dedim , kapadım gözlerimi , canım oğlum kendini ordan oraya attı yatakta , üstüme yattı , yan döndü , ayak ucuna gitti , en son babasının yastığının üstüne paralel şekilde yattı kafasını da benim omuzuma koydu o halde uyuyakaldı : (( iyice dalmasını bekledim sonra üstünü örttüm , o kadar uykusu olan çocuk ağrıdan ne yapacağını şaşırmış durumda kendini ordan oraya attı.. çok üzülüyorum haline çookk

çilekcim annene geçmiş olsun..
inşallah ameliyata gerek kalmaz ama amaliyat derlersede çok korkulacak bişey değil benim çok tanıdığım anjiyo oldu şimdi daha sağlıklılar içini ferah tut canım...

ayyy andisimm güldüm valla kusura bakma,satin su arabayi sizi kavusturmuycak yoksa..
¨
ya bu dislerden dolayi benim dana 3 gecedir bizimle yatiyor.sürekli kasiniyor:) uyandiriyor kendini

kendi kendine konusurken uyandiriyor kendini:) dün babasi aldi yanimiza kalsin burda belki uyur dedi.

yine arada uyandi ama bakiyor bi tarafta ben bi tarafta baba kime isterse sarilip hooop yine uykuya

geciyor.

bu arada sabahlari babamizi narkadasindan aglamalarimiz cikti gözü kapali aglayip uyuyor,alem ya.

aksama yemegi olan ve ne oldugunu yazmak isteyen varmi?benim hala bisyim yok.

Back
X