2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

sapişim bide parasını kredi kartından peşin geçtik o yüzden vazcayamam gari seneyede mcdonald da yapıcam ama onuda çok merak ettim acaba organizasyonu nu iyi yapıyolar mı anlattıklarına göre fiyatı çok uygundu bile dışarda düşünün arkadaşlar mcdonald la bi görüşün bence eğer çok çocuklu arkadaşınız varsa bizde 8 çocuk olacak belki 9

bu arada pazar günü birsürü pastane ile görüştüm fiyat aldım 06 pastanesi şeker hamurlu yu dilimi 5 tl ye yapıyor ve siz bana resim getirin ben yaparım aynısı dediler geçen sene buraya bi resim koymuştum sevinç in pastasıydı onun resmini götürücem büyük ihtimal zaten geçen senede onu çok istemiştim içimde kaldı ya hem şeker hamurlu pasta hemde 2 katlı çok istemiştim geçen sene bakın resmini koyımm gene onun
mertinpastas.jpg

korkum şeklini düzgün yapamazlarsa ama sevinçte dilimi 10 tl istedi yawwsss
bakın bide bunu buldum doğum günü yapacağımız yerin adı nuhun gemisi o yüzden buda çok güzel olur ama şeklini yapabilmeleri zor yaa baya karmaşık bi pasta kesmek bile zor valla

nuhungemisipasta.jpg

06 geçen senede siteyle aynı fiyattaydı zaten,5 tl idi dilimi,lozanda da 5.5 tl ymiş dilimi haberin olsun.
bu arada senin bana söylediğin fiyat olduğuna emin misin mc donaldsın? bundan belki 4-5 sene önce bir ark. kızına doğumgünü yapacaktı ( belki daha uzun süre önce de olabilir) 350 Tl idi doğumgünü,içinde ne vardı bilmiyorum ama senin saydıklarınla,söylediğin fiyat inanılır gibi değil,yani nuhun gemisindeki herşey olacak,palyoça dahil,ve nuhun gemisnin yarı parası olacak,pardon çeyrek fiyatı oluyor,kampanyasız fiyatıyla düşünürsek

evt tatlım biz bizzat hatay daki yere gittik görüştük üstelik pastayıda onlar sipariş ediyorlarmış isteğine göre palyonço birde çocuklara bakan biri geliyormuş masa büyüklere çay veya kahve pasta doğum günü çocuğuna hediye 80 tl artı olarak çocuk başına çocuk mesüsü istiyorsun onunda tanesi 6 lira 8 çocuktan hesaplatmıştık biz hatta pahalı paketleride var süslüyorlar istediğin bir hayal kahramanı geliyor prenses betmen vs. gibi baya artıları olan paketide var

yasmincim pastanız çok güzel.bizimkide geçen sene böyleydi.tren ve üzerindeki oyuncaklar aynıydı rengi biraz farklıydı sadece.

bizimde doğum günümüz yarın inşallah güzel olur hersey.pastamız 2 şeklinde olucak ama nasıl olucak bilmiyorum kardeşim sipariş verdi bende tel de görüşüp tarif ettim bakalım kısmet artk.daha ikramlık neler yapacağıma karar veremedim yanlız.bende saphişim gibi 2 kurabiyesi istiyodum çok ama kalıp bulamadım.kipada görmüştüm kalmamış.arkadaşıma tel ettim balıkesire bakıveriyo.bulamazsam evdeki kalıplarımla yapıcam artık bişeyler.evimi temizliyorum bugün.
yarın öğleden sonra babaannesi evinde yapıcak oğluma doğum günü.gün arkadaşlarıyla.yarın akşamda evimizde yapıcaz en son kapanışıda anneannesi evinde yapıcak oda kendi arkadaşlarıyla.sıpanın 3 tane doğum günü olucak..

ama oyun alanı yok işte benim oradan vazgeçmemin nedenide bu bizim çocuklar palyonçoyla oyunlardan anlamazlar şimdilik değişik etkinliklerle oyunlar oynuyorlarmış ama birkere düğüne aydına gitmiştik mcdonald da yemek yedik orada kaydırak top havuzu vs vardı demek bazı yerlerde var belki alsancaktakinde vardır bilmiyorum çok oldu oraya gitmeyeli istanbulda çok varmış kadın öyle dedi

canımcım ben nette biraz araştırdım da,forumlarda daha önce yaptıranlar yazmışlar,mc de doğumgünü 2006 yılında 500 e mal olmuş hem de indirimli haliyle.buna benzer şeyler okuyunca hep,senin söylediğin rakama inanamadım :18:

çocuklar şu anda tabiki 9-10 yaşındaki bir çocuk gibi palyaçoyla oynamaktan anlamazlar ama palyaçonunda onlara uygun hareketleri vardır zaten.tabi bu benim fikrim, zaten ondan ille palyaçolu istedim, ama senin böyle düşündüğünü bilimiyordum, neticede sende palyaçolu paket seçtin ya, ondan sen şimdi böyle yazınca şaşırdım :61:

Son düzenleme:
ben normalde palyonçoya okadar da çok özenmemiştim anlamazlar nasılsa sadece bakarlar ama oyun oynayamazlar falan die düşünüyordum ama mcdonald her halikarda palyonço getiriyor zaten başka aktivitesi yok ki oyun yeri olsa tam süper olacak ama biliyon %50 indirim palyonçolu paketinde vardı onu seçmeyim en baz versiyonu seçtiğimde bile şuan ödediğimden fazla para istediler senin doğum gününde görcez bakalım belki severler palyonçoyu süper olacak ben bile heyecanlandım bi an önce cumartesi olsun pastayı sen yine sitedn mi yaptırıyon hangisine karar kıldın tatlışım ben çok büyük ihtimal 06 olacak ama şekilde tam net değilim yiğit 100 tl pastaya vermiyelim kremalı olsun diyo bende illa bu 2 katlı pastayı istiyorum geçen seneden beri içimde kaldı o
sence nuhun gemisi olan mı güzel yoksa 2 katlı olan mı

bide balçovadaki pastaneden (veli usta )fiyat alayım oranında güzel unuttum orayı bak

Son düzenleme:
ben normalde palyonçoya okadar da çok özenmemiştim anlamazlar nasılsa sadece bakarlar ama oyun oynayamazlar falan die düşünüyordum ama mcdonald her halikarda palyonço getiriyor zaten başka aktivitesi yok ki oyun yeri olsa tam süper olacak ama biliyon %50 indirim palyonçolu paketinde vardı onu seçmeyim en baz versiyonu seçtiğimde bile şuan ödediğimden fazla para istediler senin doğum gününde görcez bakalım belki severler palyonçoyu süper olacak ben bile heyecanlandım bi an önce cumartesi olsun pastayı sen yine sitedn mi yaptırıyon hangisine karar kıldın tatlışım ben çok büyük ihtimal 06 olacak ama şekilde tam net değilim yiğit 100 tl pastaya vermiyelim kremalı olsun diyo bende illa bu 2 katlı pastayı istiyorum geçen seneden beri içimde kaldı o
sence nuhun gemisi olan mı güzel yoksa 2 katlı olan mı

aşkom biz bu akşam gittik görüştük siteyle.sizin geçen seneki pastayıda söyledim.adam niye getirmediniz dedi.pasta bizim değildi ki dedik.Ondan dolayı endişeliyim dedim.Bir burda gösterdiğim iki katlı pastayı gösterdim,ustaya yarın göstereyim dedi,eğer olursa bunu yaparız dedi eğer olmazsa katologta beğendim bi tane minnieli onu yapalım dedim.ama cumartesi günü buraya pastayı almaya geldiğimde eğer beğenmezsem almam haberiniz olsun dedim.adam da benim bu tutumuma karşı şunları söyledi.o zaman siparişi alan arkadaşlar hata etmişler dedi.o pasta aceleye gelmiştir dedi.çünkü ustamın eline güveniyorum,sizede katologtaki pastayı güvenle tavsiye ederim dedi.eğer önceki sayfada linkini koyduğum pastayı aynı geçen seneki gibi krema kaplamalı ve şeker hamuru figürlü olarak yapabilecekse usta,onu yaptırıcaz.yok olmuyorsa katologtakinide çok beğendim ben,onu yaptırıcam.
benim önceki sayfaya koyduğum pastanın figürleri şeker hamurundan değil.hepsi plastik pasta bibloları,adam araştırdı soruşturdu,o biblolardan bulamayız dedi.Ben de dedim geçen sene figürler şeker hamurundan yapıldı gene öyle yapılsın.işte ondan sonra ustaya sorayım dedi.yani anlayacağın ben haber bekliyorum ama her halukarda siteye yaptırıcak gibi görünüyorum.
ayy çok karışık yazdım galiba :1: sırf geçen seneki pasta yüzünden arkadaşım burdan yaptırmıyor bu sene dedim.yani bence sende acele etme.bu sene daha bir özen gösterebilirler sizin pastanıza da,çok bastırdım ben,hatta bakarsın hediyemiz olsun derler :1:
valla beni de heyecan bastı,herşey çok güzel olsun istiyorum,çok özendim,inşallah bir sorun çıkmaz.sanki hep bişi olcakmış gibi geliyor :24:

bu arada bence sevincin modeli güzel,nuhun gemisi çok kalabalık,sevmedim ben onu.karataşta da arı pastanesi var herşeyi süper oluyor,orda da şeker hamurlu 5 tl,kremalıya 4 tl dediler.siz modeli söyleyin sonra yine konuşuruz dediler ama sitedekiler o kadar çok ilgilendiler ki benimle (aynı geçen sene ki gibi) arıya dönmem artık.ama sana fikir olur belki dedim

Ayyy kızlar planladığımın dışında çok kişi gelicek sanırım kulaktan kulağa duyulunca mecbur aramak zorunda kaldım eğer hepsi gelirse baya bi kalabalık olucaz annemde baya stres oldu kadıncağaz o kadar kişi oldu hizmetinide yaparsın dedi bende dedim masaya koyucam herkes kendi alacak baya curcuna yaşayacağız sanırım hepsi gelirse :( keşke dışarda yapsaydım demekten kendimi geri alamadım bu seneyi böyle atlatıcaz mecburen birde Cumartesi olduğu için akşamda yakın olduğum kişilerin eşleri gelecek pofff yandım valla ben en fazla 15 kişi hesaplamıştım ama sanırım hepsi gelirse 30 u bulacak

Krikom bencede 2 katlı olan güzel nuhun gemisi bana da çok kalabalık geldi cnm

sapişim ben siteyle bi konuşıyım o zaman hatta geçen seneki pastamın resminide götüreyim baksınlar bakalım katologla ilgisi varmı 20 gün öncesinden tembih tembih yaptık ama aceleye gelmiş diyolar neyse geçti gitti inşallah sizin pastayı batırmazlar herşey süper olcak tatlım sen hiç telaşlanma çocuklarda bizde çok eğlenicez

benimde 2 katlı taa geçen seneden içimde kaldı onu yaptırıyım bende ama ben şeker hamurlu istiyorum ben seviyom tadını sevmeyen ayırır köşeye sevende yer

Back
X