Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çilekciğim biz bayramda darilgen ve ateşin bize aldığı tulum+tişört takımı giyeceğiz. o zaman büyük gelmişti giyememiştik. biraz tüy sikletiz biz. tişörtün renginde bir de kazak aldık. kazağın fotoğrafını çeker tulum ile beraber eklerim.
tabı sen dogumgununu atlattın tuzun kuru :))
biz daha doğumgünü yapcess çilek hanımm o yüzden ilk düşüncemis bu :))
sonrasında bayrama bakarsı artık .. :))
amma güldüm bu arada :)))
benimkilerde ramazan bayramında babannemizin getirdiği kazak ve tulumu giyecekler o zaman çok büyük gelmişti tulumun düğmelerinide biraz geri alacağım şimdi iyi olur..
yarın resimlerini çeker koyarım ben...
bayram bizim doğum günümüze geleceği için biz aynı kıyafeti giyeceğiz:)karlıyız yani:))))
ben de yarın trabzona gideceğim ordan alacağım kızımın kıyafetini hele bi alayım da eklerimmm
doğum günü için alacağım kıyafeti giydircem bikaç bişey beğendim bakalım henüz seçemedim zaten doğum günündede gelir güzel güzel ciciler onlardan birinide seçebilirim
Ay çileğim bende doğumgününe öncelik verdim , bide bayramda sadece teyzeme gideceğiz , annemler babam falan burda olmayacak o yüzden yeni by almayacağım , ama yine de eklerim buraya oğluşun cicilerini..
Doğumgününde de kot pantalon üzerine lelalin aldığı gömleği giyecek paşam
Remediosum salopet süpermiş bayıldım , darilgen gerçekten zevkliymiş : )))
Akşama bende ekliyim doğumgünü kıyafetini , ya siz böyle papyon falan takıyosunuz benim aklım karışıyo , benim oğlum çok spor olucak doğum gününde , bende mi papyon alsam aklım karıştı : ((
Ya kızlar girmeyin kanıma , off aklım karıştı iyice , akşam ekliyim giyeceğini de ona göre karar verelim , papyon derseniz bide beyaz gömlek almak gerekecek
andişşşş batunun müstakbel kayınvalidesi olarak bende papyon takmasını istiyorum damadımın
çok yakıştırıyorum ben bebişlere
çileğim iyiki açtın burayı ben çok seviyorum bebişlerin cicilerine bakmayı:)
biz henüz bayramlık almadık alıp almamakta da kararsızım ama kesin dayanamayıp alırım
aslında giymediği elbiseleri var ama bilmiyorum ya...
eklerim buraya elbiselerimizi