2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

bütün tontişlerin bayramlıkları çok ciciymiş herzamanki gibi yakıyolar ortalıgı hepsine maşallah:)

dsc02874w.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
h.minecim hakkaten lokum olmuş boncuk kızım yaa maşallah ona face de baktım çok tatlı maşallah yaa

amanın ne güzel şeyler almışsınız krikom küçük beyler çok şık herzamanki gibi bayıldım cicilerine

lavişim süper bir takım olmuş bolerosu çok güzelmiş ayrıca güle güle giysin yağmurum

safiş o küçük hanımı benim yerime yeeee çok tatlı olmuş maşallahhhh

meleğim eymeninkilerde harika bermudasını yerim ben onun

minecim mavişin bayramlıklarıda çok güzel çok yakışmış kot takımı maşallah

bizde aldık bişeyler baharlık ama bayram geçti artık diğer topiğe ekliyorum bakarsınız ordan şekerler

Lavişim, Saphişim, Meleğim, Minecim hepsi çok güzel olmuşlar.Çuval giyseler yakışır.Ben de yükleyecem ama resim çekmedik biz, unuttuk telaşeden:(((

Canlarım bunların dışına caillou ve bir tane arabalı tişört aldım ama foto yok.Yarın eklerim, oğlumun resmini de çekerim belkim..

ben bu topıce uzun zamandır bakmamıstım
cok guzel cıcıler var
herkesın kuzuları gule gule gıysın

beyazmelegım cıcılerınızden zıyade nevresım takımınız dıkkatımızı cektı
bızde ozellıkle wınnıelı nevresım takımı arıyoruz
sızın takımınızın markası ne ve ne kadara aldınız canım

Saphişim çok tatlı olmuuşş küçük hanımm...uğur böceğim benimmm...
Meleğim maşallah defile sergilemişsiniz..çok güzeller valla..güle güle giyiniz..
Minecim mavişimizde ayrı güzel olmuşş..güle güle güzel günlerde giysin..
yasmin yeşil tişörtünüzü çokkk beğendimm..hepsi ayrı güzell..güle güle giysin paşamm

teşekkürler teyzoşları :))

Eymenin nevresim takımını çok beğendim,biliyorsun Okyanusunda odasının konsepti winnie the pooh :D Ben de alayım en kısa zamanda.Güle güle kullansın,hep tatlı rüyalar görsün Eymen paşam

Yasminim Anılımın cicileri çok güzemiş,delikanlı giysileri giyiyorlar artık :))

Minecim mavişimiz yine muhteşem olmuş :))

Allahım hepsini nazarlardan korusun :nazar:

bütün yavruların cicileri harika ,nice bayramlar görmek nasip etsin allah bize onlarla ..

Back
X