2008 mayıs anneleri çok büyük kararsızlıklar yaşıyorum. Oğlum mayıs 2008 doğumlu. Şu an 49 aylık. Gelecek sene eylül ayında 64 aylık olacak. Gelecek yıl İstersek 1.sınıfa istersek anasınıfına gidebilecek. ben bir türlü karar veremiyorum. Bu yıl anasınıfına verirsem 64 aylık 1. sınıfa başlayacak. Ama vermez ise 64 aylık anasınıfı 76 aylık 1. sınıfa başlayacak. Çok kararsız kaldım. ya sınıfın en küçükleri arasında yada sınıfın en büyükleri arasında kalacak. Bir türlü karar vermiyorum.
Mayıs 2008 anneleri sizler ne yaptınız. veya ne karar verdiniz?
kızım 2008 temmuz 22 doğumlu.yarın 4 yaşını tamamlıyo..ben 2 sene anasınıfına göndericem.daha sonra 2014 de 1. sınıfa başlatıcam.Allah o günleride gösterir inşallah hepimize..
2008 mayıs doğumlu hem kızım hem de yeğenim var.. üstelik bir aksilik olmazsa eylülde 1. sınıfları okutacağım... şu an her şey çok karışık .. şahsi düşüncem bu sene öncelikle anasınıfına gönderin gelecek yıl uygulanan müfredata göre 1 sınıfa gönderebilir veya göndermeyebilirsiniz...
kadercim bende aynı düşüncedeyim. eğer 2007 lilerden sıra gelirde alırlarsa anaokuluna kayıt yaptırıcam ..22 ağustosta başlıyomuş kayıtlar hakkımızda hayırlısı
gülhancım olması gereken de bu ancak kendi kızım maalesef erken dönemde gidecek gibi gözüküyor ( çünkü 4 yaşından itibaren anaokula gittiğini varsaydığımızda 1. sınıfla beraber toplamda 3 buçuk yıl anaokuluna gitmiş olacak ki bu da okuldan sıkılmasına neden olabilir ( bazen keşke 4 yaşında anaokuluna göndermeseydim diyorum...
zaten minyon, 1. sınıfta özel sıra yaptırırız artık :)))